Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Nova domena pre forum
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik
Strana: z 8

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 25 október 2005 :  16:03:16  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Z dovodov, ktore nechcem blizise rozoberat, lebo by vyplavala na povrch zloba, pomstychtivost, zavist intriganstvo a ine nepekne vlastnosti, ktore u cloveka, ktory sa hlasi ku krestanstvu nemaju co hladat, budem nuteny presunut toto forum na inu domenu.
Preto vyhlasujem konkurz na nazov domeny, na ktoru bude blumental premerovany.
Dakujem za vsetky vase napady.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2023 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 25 október 2005 :  16:11:43  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Aby sme sa teda chapali, hladam nove meno, ktore budete pisat do browsera, ked sa budete chciet dostat na toto forum. www.hladam_tuto_cast.sk/forum

za hladam_tuto_cast doplnajte, snazte sa ale, aby to bolo co najstrucnejsie a zaroven lahko zapamatatelne.

P.S. a skuste cim skor, rad by som tuto zalezitost ukoncil este v zarodku, kym sa zlo nerozrastie a nenapacha este viac zla

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 25 október 2005 :  16:26:30  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Zaroven Vas prosim o pomoc pri prisposobeni pravidiel prispievania novym podmienkam prevadzky fora.
Vsetkym ochotnym ludom velmi dakujem. Pomozte mi dokazat, ze krestanska laska prekona aj tu najvacsiu zavist a zlobu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 25 október 2005 :  17:47:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Z dovodov, ktore nechcem blizise rozoberat, lebo by vyplavala na povrch zloba, pomstychtivost, zavist intriganstvo a ine nepekne vlastnosti, ktore u cloveka, ktory sa hlasi ku krestanstvu nemaju co hladat, budem nuteny presunut toto forum na inu domenu.
Tak to je fakt ze dost husteeee. Ale i GMK si musi zvykat na tento kruty a skaredy Svet a vobec sa mu nepaci a musi sa utiahnut do svojej ulity Winettoua a Old Shatterhanda!

Napada vsak GMKho priznacny nazov pre domenu:
www.blumentalskeforum.sk

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 25 október 2005 :  17:53:04  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Hej je to huste a je to dielom jedneho jedineho cloveka. Najprv som sa chcel branit, ale povedal som si, ze od zla sa treba ovratit, lebo zlo plodi iba dalsie zlo a nakoniec by som bol rovnako zly. Z tohto dovodu by som rad, aby nova domena nemala uz nic spolocne s blumentalom.

Marcelllooo

Odoslaný - 25 október 2005 :  18:32:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Hej je to huste a je to dielom jedneho jedineho cloveka. Najprv som sa chcel branit, ale povedal som si, ze od zla sa treba ovratit, lebo zlo plodi iba dalsie zlo a nakoniec by som bol rovnako zly. Z tohto dovodu by som rad, aby nova domena nemala uz nic spolocne s blumentalom.

Aj GMKovi znicili zivot (a nielen jemu) zavist a zloba jedineho cloveka. Je to fakt ze husteeeee, co dokaze jeden debil sposobit.

Tu vsak odporucam nenechat sa - otravenie a pokazenie radosti je to, co ten debil chcel dosiahnut. Krasne to vystihol Dr. X.Crement v knizke Dost bylo *****u...

Ak nechces www.blumentalskeforum.sk, moze to byt www.krestanskeforum.sk, ci ak to chceme ponat obsirnejsie to moze byt sucastou sajty www.krestanskastranka.sk a to konkretne www.krestanskastranka.sk/forum

Napis na mejl, co sa stalo...

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 25 október 2005 :  20:37:04  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
To krestanskastranka sa mi dost pozdava...

Z nejakeho dovodu sa mi moja odpoved na nasu prave prebiehajucu konverzaciu (o filme) vratila, ze zlyhali tri pokusy o dorucenie. Poslal som to znova, uvidime...

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  08:19:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ja mám zase radšej kratšie domény, typu:

www.sbohom.sk // iste vietem na čo narážam... (bezboha)...
www.ambona.sk
www.kredo.sk // verim...
www.pramen.sk
www.krest-forum.sk

atď...

Inak potom by som tam jasne napísal, Maťo, že toto fórum nepatrí pod žiadnu konkrétnu farnosť, aby opäť nevznikli problémy...

2Pt 1,20 | Sir 28,15 | Mt 18,15-22
Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 26 október 2005 :  09:48:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
www.sbohom.sk // iste vietem na čo narážam... (bezboha)...
Nooo, hadam sa teraz nejdeme profilovat takto??? Ved su to ostatne oni, co maju problem s nami a nie naopak...

www.ambona.sk
Ani neviem, co to je. To je nejaky extrakt z ryb?

www.kredo.sk // verim...
www.pramen.sk
www.krest-forum.sk

To su zasak nejake inotaje a metafory a hyperbolu a paraboly. No neviem-neviem.

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  09:57:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
quote:
Nooo, hadam sa teraz nejdeme profilovat takto??? Ved su to ostatne oni, co maju problem s nami a nie naopak...

...iste, no trošku "humoru" nezaškodí...

Hlavne, aby doména bola krátka...

A ešte ma napadla jedna kacírska myšlienka... Proste toto fórum zrušiť a ísť všetci spoločne pôsobiť na iné... Napr. na toto "mrtvé" fórum http://diskuse.isidorus.net/index.php

Ale ešte jedna doména ma napadla: proste

www.bforum.sk // bude aspoň zmienka, pamiatka, odkiaľ pochádzame, i keď sa nemusí nič vysvetľovať podrobne...

Autor bol od roku 2001 animátorom a pomocníkom vo farnosti Bratislava-Rača, pracoval v oblasti výpočtovej techniky. Od roku 2006 študuje katolícku teológiu. Je praktizujúcim kresťanom-katolíkom. Internetové stránky autora: www.trobon.org. Pane, ja viem, že za veľa nestojím, ale Ty vieš, ako veľmi Ťa milujem!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2806  ~  Člen od: 11 august 2004  ~  Posledná návšteva: 22 február 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:06:11  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Co blaznis Veritas ? Na Isidorus nikdy ! Ja osobne nikdy ! Pozri tie temy ? Roger , homosexuali , svatenie zien Nech skape to forum , ziadna skoda !

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:10:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov

Vieš, som si istý, že tie témy by "zazářili", keby sme sa do nich my, čo sme tu, "pustili"...
Ale je to mŕtve fórum, lebo nikto tam neprispieva.

A čo také niečo netradičné...?
www.jan316.sk (prípadne iné vhodné súradnice...) (...aby jedno boli...)

amerika1

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:15:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
To myslis pustit sa do ceskeho Halikovskeho moru ? A ten druhy odkaz ani moj internet nemoze najst Nie je to qnieco ekumenicke ?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:16:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Mám skôr pocit, že je to dielo Poliakov...? Nie?

quote:
A ten druhy odkaz ani moj internet nemoze najst

Amerika, to sú moje návrhy na novú doménu...

amerika1

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:17:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Halikovsky rukopis v temach je zretelny a citatelny

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:18:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ale môžeme urobiť ekumenickú doménu: www.eku-forum.sk Ale to by sme asi prišli o Teba a tvoje príspevky... (a asi aj o moje)

Ales

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:28:15  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
www.redemptor.sk

p.s. neviem, cim som dlhsie na tomto fore, aj mne zacina vadit slovo ekumena. nic proti nekatolikom, ale sam vidim , ze z katolickej nauky sa neda uz nic spustit.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:34:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
... a čo tak tvrdé a nekompromusné: www.rkc-forum.sk

P.S.
A mám na to aj svoje dôvody. Častokrát počujem plno rečí a stále sa množia, že katolíci nemajú svoje slobodné diskusné fórum. Nekatolíckych diskusných fór je plno a sú rôzne a práve na týchto sa smejú z katolíkov, že majú "len tvrdú cenzúru".

Myslím si, že práve voľne prístupné katolícke fórum by mohlo byť určitým protipólom jednak množstvu protestantských fór a jednak prísne moderovaných diskusiám napr. na stránakch katolíckych farností...

Mato

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:44:23  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No vidim, ze to navrhmi len srsi. Skutocne bude tazke nieco rozumne vybrat. Myslienka rkc-forum sa mi paci, ale takato domena by odradila normalnych, duchovnych protestantov a zasa naopak by pritiahla ludi typu pavelba, ktory reaguju na RKC ako byk na cervenu. (alebo ako amerika na ekumenu )
Aby sme sa rozumeli, nie som zastanca prudkej ekumeny, ale nechcem sa uplne izolovat od protestantov, lebo poznam par normalnych, s ktorymi sa da normalne modlit a duchovne diskutovat, bez napadani KC z ich strany.

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:46:25  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Aby to neodradilo normálnych duchovných a slušných protestantov, bude jednak na nás, aby tam boli témy, ktoré ich pritiahnu a jednak aj na znení úvodnej stránky, kde bude čo-to vysvetlené...

Mato

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:47:25  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
zatial sa mi najviac pozdava krestanskeforum, akurat je to trochu dlhe...

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:47:44  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Maťo a budeš meniť aj prostredie diskusie (t.j. toto, aké je tu teraz) alebo ostaneme pri Accesy a tomto výzore fóra...?

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:49:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
quote:
zatial sa mi najviac pozdava krestanskeforum, akurat je to trochu dlhe...

Zne mi to ako "klišé"... Ale skúsme to proste skrátiť: www.krist-forum.sk (www.krest-forum.sk) budeme hovoriť o kristovi, kresťanstve... Proste budeme "kristovci" (a spravíme radosť aj PalinoviBa...)

Mato

Odoslaný - 26 október 2005 :  10:54:53  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Neplanujem ziadne zmeny, vsetko by malo byt take iste ako teraz, len na inej domene. Mohli by sme sa ale pohrat s MySQL databazou a skusit to konvertnut.

No ano krestanskeforum je trochu suche, potom mozno kredo...

Co takto pohladat nejake vystizne latinske slovo?

veritas

Odoslaný - 26 október 2005 :  11:00:47  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: veritas  Odoslať ICQ správu pre: veritas  Pridať veritas do zoznamu priateľov
Ja som rozmýšľal, no nič také ma nepadlo... :(
Ale dám aspoň námet: www.disputy.sk

Mato

Odoslaný - 26 október 2005 :  11:25:50  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
hram sa zo slovnikom na http://www.slovnik.cz/ je tam aj cesko latinsky a opacne

moje konstrukcie:
- meaecclesia alebo mea_ecclesia (pekne ale trochu komplikovane )
- fiducia

Zda sa, ze cez latincinu cesta nevedie

Strana: z 8 Previous Topic: Nova chyba v kode? Téma Next Topic: sasulnik  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06