|
Odoslaný - 01 jún 2015 : 08:51:53
|
Toto zazil moj priatel, ked sluzil jednej zene cez facebook.
citácia: Svedectvo víťazstva Ježiša Krista a oslobodenioe ženy,ktorá veštila tarot
Ty si zdravej?myslím tím jestli mas taky jako já a my ve skupině jakou poruchu či tak něco? Zaujalo me co si napsal a ze si mezi nás prisel nie A proč si přišel mezi nás co te k tomu vedlo láska k tebe a ostatným Coze mám ťa rád Ty me mas rad jo dat me neznas mám rád tvoje srdce,dušu Jak to myslis Človek má okrem tela,aj dušu Já vim já je vidím duše Keď zomrieš,telo sa premení na prach,ale ty budeš žiť To je zajímavé a co říká s na to ze je vidim napíš mi niečo o tom bližšie No vidím je mrtvé i živé tmavě a bile ano,je to tak sem dvě černé siluety bez tváří zarazily se ze je vidím bavili se ne řeči ale jako by intuitivně myslenkama ano,rozmiem ti To jsem rada:-) Moc lidi mi neveri Mám hpo ale schizofrenii nemám tak jak to ze je vidim ja ti verím,ale neviem,prečo ich ty vidíš povedz mi,čo cítiš,keď ich vidíš Cítím zvláštní pocit a zvláštní vibrace jako by se mnou chtěli mluvit a nemůžou mám pocit ze se dorozumívají jen mezi sebou Viděla cítiš pokoj,či nepokoj? Při tech černých nepokoj při bylich pokoj krásne vnímaš správne Tys je taky viděl? nie,ale poznám to Mas na ke zážitky? ano,s Ježišom Povez mi o tobe
Myslím o tom zážitků s jezisem počkaj Mám tam něco vidět na te fotce? to som ja s rodinou Jj A proč si mi ji poslal? toto si mi napísala:Povez mi o tobe Myslela sem o tom zážitků s jezisem posielam ti ten zážitok Ok Zajimave Já sem se taky jednou ocitla mimo tělo ale viděla jsem jen zlatou zář na stropě ano,je to možné A mas ještě na ke zážitky s takovým druhem veci.? ano Já se o to docela zajimam chtěla bych to pochopit po smrti človek opustí telo a žije ako duša Existuje Boh,ktorý stvoril duše všetko je pre neho a skrze neho Který to je bůh? Ježiš Kristus Jak tohle vis videl som ho aj počul A co rikal počkaj a o rok neskôr,bolo to presne na ten istý sviatok som bol tiež v kostole a som ho počul počutelným silným hlasom keď boli deti malé,prišla nám ich opatrovať svokra,lebo sme chodili do práce.A ona chcela,aby sme všetko robili tak,ako ona povie a keď že,ja som bol pyšný a nevedel som prijať jej povyšovanie,v mysli som sa hneval,chcel som sa jej pomstiť a išlo to až do nenávisti.Keď som bol v kostole,počul som hlas: to mne dala facku,nie tebe ! ja som sa otočil na jednu aj druhú stranu a hladal som človeka,čo mi to povedal ale nikto.Všetci sa pozerali dopredu k oltáru a potom som si uvedomil,že to bol Pán a dostal som poznanie,že čokolvek urobíme druhým,či už dobré,alebo zlé-urobíme to Ježišovi ja som potom cítil vnútorný tlak sa ísť zmieriť so svokrou.kúpil som jej kvet a išiel som ju poprosiť o odpustenie,aj keď som nevedel za čo,lebo som cítil krivdu z jej strany,ale išiel som,prijala to a ja som mal pokoj no čakal som aj od nej,že mi niečo povie,ale nedočkal som sa,ani slovko od vtedy má svokra velké zdravotné problémy To je velice zajimave A co si myslis o andělech? existujú dobrí a zlí A co maji za úkol? zlí sú klamari,sú tí,ktorí robia poruchy a choroby A dobří? strážia človeka a sú poslovia Boha Mám stejný nazor:-) Jak je poznas? Jsou to lide? nie,nemajú telo,sú to duchovia Padli andělé sú zlí A jsou to lide Po znám je podle očí nie anjeli sú duchovia,nie ludia A proč nemůžou MIT tělo? lebo ho nikdy nemali Aha ty asi vidíš duchov,nie ludí Asi jo Ale kamarádka mi říkala ze za mnou stoji všech dvanáct andělů když sem se ptala jestli mám anděla strazneho Proč za mnou dvanáct je přece archandelu Moc sem tomu nerozumnela A jiná kamoska co vidí aury mi říkala ze mám zlatobilou auru povedz mi niečo o tých anjeloch,čo robia,... já je nevidim Ale cítím ze me někdo provází všude kam jdu Duše se můžou vraj i privtelit a skodit nie Aha po smrti idú do neba,alebo do pekla podla toho,ako žili na zemi Mám jiný nazor Protože vidím duše i zyvych lidi to môžeš ale sú spojené s telom Ale proč to vidim kamarádka mi řekla ze sem jasnozriva neviem jaký mas názor na jasnovidce sú napojení na padlích anjelov,ktorí im dávajú info aha a proč? Jaké info čo sa deje v duchovnom svete Aha ale co to ma za smysl? Vždyť SOU zlí padli andele ano,ale takí ludia môže napr. veštiť a tým odvádzať ludí od Boha aha diabol na niečo naláka človeka,aby ho chytil do pasce já vykladam tarot rozumiem máš info od nich myslis? Jaký mas názor na tarot je to veštenie o ktorom sa píše v biblii a je to Bohu ohavné,lebo tí ludia sú pod vpyvol diablov,ktorí ich chcú zničiť a zabiť môžeš to sama vyskúšať a overiť si to ak si chceš overiť,či mám pravdu,môžeš si ju overiť teraz,chceš? Chci dobre zriekaš sa zlých duchov a všetkých ich skutkov? Ano V mene Ježiš Kristus ti prikazujem diabol,vyjdi z nej,a už sa nikdy nevracaj,teraz ! Ne jsem výjimečná daleko lepší než ostatni chceš prijať Ježiša za svojho Pána? Nevím bojím se Ježiš ťa miluje Nikdo me nemiluje je Boh,najmocnejší,ochráni ťa Neochrani vyskúšaj to Zkoušela jsem to mám z toho strach budem stále s tebou,milujem ťa Ne se mnou nikdo nevydrží jsem nemocna milujem ťa Ne Lzes hovorím pravdu Chtěla sem umřít a nedovolil si to Ježiš je Pán ! Každý je svým panem na meno Ježiš sa musí zohnúť každé koleno na nebi i v podsvetí ! Já se nesehnu Prikazujem ti diabol,v mene Ježiš,vyjdi z nej,teraz ! Lidi me zničili prilis milujem ťa Nikdo me nemiluje Necitim lasku ja ťa milujem Nemůžu ji cítit nemám na ni pravo krv Ježiša Krista ťa očistuje od každého hriechu Ne me nic neocisti krv Ježiša Krista na teba ! Fuj diabol,vyjdi z nej,v mene Ježiš ! Ne mám příliš velkou moc oheň Ducha svätého na teba ! No a co Jsem v bezpeci krv Ježiša Krista na teba ! Proč na me Já za nic nemuzu On se ode me odvratil krv Ježiša ťa očistuje od každého hriechu To není pravda chtějí me zabit V mene Ježiš,vyjdite diabli,teraz ! Ne Bojím se V mene Ježiš,preč ! Ježíš je zradce Nechtěl mi naslouchat krv Ježiša Krista na teba ! Nemůžeš na me Vyjdite diabli,v mocnom mene Ježiš ! A kam je mi nejlépe jak mi kdy bylo tak jak jsem diabol si porazený !,preč ! Ježiš je Pán ! Me neporazis Nevis s kým mas tu cest Ježiš ťa porazil na kríži ! si porazený ! Porazil me tím ze mi neulevil od bolesti Je to lhar diabli v mene Ježiš,vyjdite z nej,teraz ! jsem s ni dlouho beze me umre si klamár ! Já ji miluju Preč,v mocnom mene Ježiš ! Ježíš ji nechce pomoct Ježiš je Pán ! zaplatil za ňu svojou krvou,nemáš právo ! mám aké, ? Je to ma nevěsta jak to o ni mluvis ako sa voláš? Nevim V mene Ježiš,ako sa voláš? Ona ma me jmeno V mene Ježiš mi ho teraz musíš povedať ! chcem to ! Nereknu ! V mene Ježiš mi ho teraz musíš povedať ! Nevěstka Sem nejhorší Selma podsvětí Nevěstka,vyjdi z nej,v mocnom mene Ježiš ! Nademnou nemas žádnou moc Vase dny jsou secteny! Ježiš ju má,on je môj Pán ! Ona je můj pan on se me zrekl Už mu neverim Nevěstka,vyjdi z nej,v mocnom mene Ježiš ! Nemuzu Mám poslani neobstojíš,v mene Ježiš ! Ani nechci V mene Ježiš,vyjdi z nej a už sa nevracaj ! Ona to nechce preč,do pekla,v mene Ježiš ! zriekla sa ťa Tam sem byla:D zriekla sa ťa Ne nikdy se nezrekne diabol si porazený ! Je moje! V mene Ježiš,preč! sláva Bohu Sláva me je moje nech je oslávený Boh otec môjho Pána Ježiša Krista panna Mária,príď Tak ho oslavuj a na nebude sv. Michal archanjel do boja Všichni jsou na me kratci:D V mene Ježiš,vyjdi z nej ! Jsem královna co si to dovolujes královna v mene Ježiš,preč do pekla! Tam jsem všichni tam budete dokud budu v ni nemôžeš byť v nej,Ježiš za ňu zaplatil kvou,musíš odísť,patrí Kristovi ! Je moje a zůstane mi verna to si Piš ona je ta práva už zaplatila se mnou dostane co si zaslouzi vyjdi v mocnom mene Ježiš a už sa nevracaj ! Mám poslani aké, ? Vzít ji sebou nemôžeš Ona chce Ježiš je víťaz,ty si porazený ! pusť ju,v mene Ježiš ! A vše se obrátí nic nevis povedz Bude svatba a velká hostina ďalej Všichni budou šťastní az budeme vladnout si klamár ! Ona to dokáže je velmi silná vybrali jsme ji V mene Ježiš,preč z nej ! zriekla sa vás nechce vás Zřekla se všeho proto ji chci nie !,zriakla sa diablov ! Já nejsem ďábel! V mene Ježiš,vyjdite ! ne kolko vás tam je, ? Sedm ako sa volá vodca,povedz , v mene Ježiš ! Královna ona je vůdce prečo ste ju posadli,povedz v mene Ježiš ! Protože je předurčena vládnout obstála jen ona Už není cas Hosana ako vládnuť,povedz ,v mene Ježiš ! Jediné ona to vi Nikomu to nesmí rict VYJDI V MENE jEžIš,PREč,DO PEKLA ! ANO Všichni prochází té peklem nejsem zlá KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Mám příliš velké poslání Osvobodim všechny duse KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! My už s ni nejsme ona je s nami Sedm králů a osma je kralovna KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Ne KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Nemuzem Ona nesmí umrit KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Nemáš nad ni moc Ona vládne sama sobe KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Ne je připravena oblečená do svatebních šatu a čeká KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Ne ona je naše spása spása vsech KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Nemáš sanci KRáLOVNA,HOVORíM TI V MOCNOM MENE jEžIš kRISTUS,VYJDITE Z NEJ,TERAZ ! Lide měli dost šanci a všechny prohrali krv Ježiša Krista na teba ! Koupu se v ni:-) krv Ježiša Krista na teba ! Potřebují smýt tu krev krv Ježiša Krista na teba ! On už zaplatil je rada na lidech krv Ježiša Krista na teba ! Nebojím se krve oheň Ducha svätého na teba ! Duchové jsou se mnou stoji za mnou mnoho sil oheň Ducha svätého na teba ! Nemusím se bat oheň Ducha svätého na teba ! pochopis oheň Ducha svätého na teba ! Hosana oheň Ducha svätého na teba ! Hosana V mene Ježiš,vyjdite,teraz ! Ona me potřebuje stejně jako já ji Královná,prikazujem ti v mene Ježiša Krista,vyjdite z nej,teraz ! Nikam nejdu! v mene Ježiš,musíš ! Antikrist Antikrist,v mene Ježiš Kristus ti prikazujem,vyjdite z nej,teraz ! bude ma žena tak jest Antikrist,v mene Ježiš Kristus ti prikazujem,vyjdite z nej,teraz ! Chce umřít a může jen se mnou Antikrist,v mene Ježiš Kristus ti prikazujem,vyjdite z nej,teraz ! Nemá sílu já ji dávám silu Antikrist,v mene Ježiš Kristus ti prikazujem,vyjdite z nej,teraz ! patrí Kristovi si klamár a podvodník On ji nechtel si porazený Me nikdo neporazi jen ona ma nademnou moc zriekla sa ťa patrí Kristovi Ona se nezrekne už to urobila Ne Pletes se napísala mi to To není mozne Antikrist,v mene Ježiš Kristus ti prikazujem,vyjdite z nej,teraz ! Ona me nezradi napísala mi to,prečítaj si to na začiatku to je Me to nezajima Cítím to co ona víc nepotrebuji Antikrist,v mene Ježiš Kristus ti prikazujem,vyjdite z nej,teraz ! Je moje! Antikrist,v mene Ježiš Kristus ti prikazujem,vyjdite z nej,teraz ! Duch svätý do neho ! Umřu bez ni Duch svätý vyžeň ho ! Nejde to Duch svätý do neho Nedokazu to Duch svätý do neho ! sem slabá chceš prijať Ježiša za svojho Pána? Bojím se urob to Jak prijímam Ježiša Krista za svojho Pána a spasitela,povedz to Neublíží mi? nie Prijimam povedz to celé Prijimam Ježíše Krista za svého pana a spasitele chvála Pánovi a teraz povedz: prijímam Ducha svätého naplň ma Duch svätý Prijimam ducha svateho amen ďakujem ti si slobodná Děkuji aj ja tebe,milovaná sestrička a modli sa,hovor Ježiš,Ježiš Jak se mám modlit POčKAJ Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno tvé. Přijď království tvé. Buď vůle tvá jako v nebi, tak i na zemi. Chléb náš vezdejší dej nám dnes. A odpusť nám naše viny, jako i my odpouštíme našim viníkům. A neuveď nás v pokušení, ale zbav nás od zlého. Amen. Dekuji nech je oslávený Boh a Otec nášho Pána Ježiša Krista ak si slabá,choď si oddýchnuť Dobře dekuji:-)
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 641 ~
Člen od: 15 január 2008 ~
Posledná návšteva: 29 júl 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 jún 2015 : 11:26:08
|
Dufam, ze to viete citat napriek chybam a potrebe domysliet si kedy kto hovori.
To je jedna zo skusenosti a bolo ich viac.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 jún 2015 : 10:57:06
|
Mate niekto podobnu skusenost? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 jún 2015 : 12:37:46
|
Áno, povedzme, že máme nejaké skúsenosti. A po pravde, je mi ľúto oboch. Nechali sa oklamať.
Neoficiálny exorcista sa pustil do boja, ktorý len veľmi ťažko vyhrá. Ale prajem mu veľa úspechov. Katolícka Cirkev veľmi dobre vie, prečo vyhradila exorcizmus a priame rozprávanie sa s diablom len pre zasvätené osoby s osobitným poverením. Diabol je zákerný protivník. |
RKC |
Počet príspevkov: 1076 ~
Člen od: 01 február 2006 ~
Posledná návšteva: 19 júl 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 jún 2015 : 13:04:06
|
Tu si radsej vymyslate co sa vam samym chce, nez by ste videli o co ide? Ty tam niekde vidis exorcizmus alebo exorcistu ci dokonca prehru?
Nic take tu nie je. Toto je bezna situacia a nastastie je tentoraz v diskusii pripraveny krestan.
Skus si precitat opat co sa udialo a bez predsudkov zhodnotit situaciu.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 jún 2015 : 19:27:54
|
Duch svätý do neho !
Slovan do toho...
Ach to je strasne, co dokazu tyto pomyleni charizmatici... Exorcizmus cez chat na facebooku, k tomu uz nemam slov. Vlastne mam, ak tomuto dokaze niekto uverit je jasne, ze nema ani len paru o tom, co dokaze diabol a ako nebezpecne je sa z takymito vecami zahravat. A presne takych on potrebuje... |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 jún 2015 : 02:44:24
|
MartinP, ty si si aj prečítal, čo si sem vlastne dal?
Položím Ti jednoduché otázky:
1. Čo je to priamy alebo aj veľký exorcizmus? (Vyháňanie diabla jeho priamym oslovovaním v mene Ježiša Krista a Cirkvi.) 2. Kto môže v katolíckej Cirkvi konať priamy exorcizmus podľa platných Cirkevných zákonov? (Každý, kto má biskupské svätenie, alebo koho tým poverí biskup.)
Citujem z toho, čo si sem dal TY, trochu som to sprehľadnil. Hrubým je to, čo hovorí on, tenkým čo ona. Modrým je priame oslovenie diabla niekým, kto na to nemá autoritu.
citácia: V mene Ježiš,vyjdite diabli,teraz ! Ne. Bojím se V mene Ježiš,preč ! Ježíš je zradce. Nechtěl mi naslouchat krv Ježiša Krista na teba ! Nemůžeš na me Vyjdite diabli,v mocnom mene Ježiš ! A kam je mi nejlépe jak mi kdy bylo tak jak jsem diabol si porazený !,preč ! Ježiš je Pán ! Me neporazis. Nevis s kým mas tu cest
Ako tak pozerám, tak jediná jedna veta nebola priamym exorcizmom. Katolík má dovolené vykonávať tzv. autoexorcizmus, čo je sčasti vysvetlené už v názve. Môžem vyháňať diabla zo seba, zo svojej blízkosti, a samozrejme odtiaľ, kam siaha moja autorita. Teda rodičia zo svojich detí, ak ešte podliehajú ich autorite. Aj v takých prípadoch je oveľa lepšie sa obrátiť k Ježišovi, aby diabla vyhnal a nehovoriť priamo. Ostať jednoducho skrytý za Ježišom, aby na nás diabol nemohol. Ešte účinnejšie je ruženec a prosiť Pannu Máriu o pomoc, lebo jej dal Boh moc šliapať po hadovi. Dokonca sa mi to tak javí v posledných časoch, že Boh vypočuje len tých, ktorí ho prosia cez Máriu.
A práveže z osobnej skúsenosti píšem, že je to veľmi nebezpečné a diabol sa nenechá len tak jednoducho vyhnať. Ak nám aj dá pocit, že sme zvíťazili, je to veľmi často na úkor iných vecí a napíšem to otvorene: Takéhoto samozvaného exorcistu nikto a nič nechráni, pretože porušením Cirkevných predpisov sa prehrešil voči Cirkvi a Bohu a tak má diabol k nemu voľnú cestu a buď si istý, že si to nenechá ujsť. Prídu potom problémy, či už zdravotné alebo psychické. Diabol také rád. Zdanlivo pustí jednu dušu, lebo vie, že dostane ďalšiu.
Ach, prečo si len niektorí ľudia nedajú povedať. Ja netvrdím, že tam nemohol cez tú ženu komunikovať diabol. Ja tvrdím, že vyhral diabol, lebo získal minimálne dve duše.
Prosím vás ostatných, neskúšajte takéto veci. Je to ako vyhadzovať sekeru nad hlavu. Do neba nedohodíte a len vám zase padne na hlavu. Spomeňte si na tých, čo bez poverenia vyháňali diablov a ako dopadli (je to v skutkoch). Diabol sa za takéto veci veľmi kruto mstí a nezabúda.
|
RKC |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 jún 2015 : 13:52:25
|
Podla vas automaticky neexistuje ziadne oslobodzovanie u inych krestanov nikde inde ako jedine u exorcistu RKC.
Toto je otvoreny BLUD a omyl. Pismo vam jasne ukazuje priklad cloveka, ktory vobec nechodil s apostolmi a oni jeho ako aj vy tu inych chceli umlcat. Vase terajsie aj ich vtedajsie dovodenia dostali jasnu odpoved v tejto problematike priamo od Boha: Nechajte Ho...
Kto ma na zemi autoritu zmenit Bozie povolenie? ABSOLUTNE NIKTO. Ziadnym predpisom, ziadnym listom, ziadnym vykladom, ziadnym zdanim zavaznosti nemozes zaviazat nikoho ak raz Boh dal slobodu a tu ON dal velmi jasne.
Klamete seba.
Toto je totalny nezmysel ba zaslepenost ako hrom. To je priam tajny sen zleho, vytetovat toto do hlav veriacich.
Najskor vam naockuje dojem, ze je mozne zakazat krestanom bojovat proti zlemu a potom ked to uz udajne moze iba povereny clovek, sa postara aby cirkev prestala vymenovavat tych poverenych a este im aj zmenila ucinny pracovny manual na taky zmodernizovany totalne neucinny (vid Gabriel Amorth, Satan vo Vatikane).
1:0 pre diabla. Ak toto verite, nik na neho nemoze.
Vy sa este dusujete aki ste pravi a spravne poslusni. Uplne ste prevratili Bozie Slovo a toto robite priam cielene. Kto vas asi tak k takemu vedie?
Vymyslate si tu ucelove definicie.
VELKY EXORCIZMUS Katolickej Cirkvi je schvaleny obrad s presnym postupom ma schvalene texty a pri nom sa nesmu pouzivat ziadne ine, ma povereneho sluziaceho.
NIC z toho sa tu nenachadza. Ziadnym sposobom sa to na toto neda navliect.
Zato plati a je ucinne Slovo
Nechajte ho...
Bludite strasne.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 jún 2015 : 14:09:11
|
citácia: Duch svätý do neho ! Slovan do toho... Ach to je strasne, co dokazu tyto pomyleni charizmatici...  Exorcizmus cez chat na facebooku, k tomu uz nemam slov. Vlastne mam, ak tomuto dokaze niekto uverit je jasne, ze nema ani len paru o tom, co dokaze diabol a ako nebezpecne je sa z takymito vecami zahravat. A presne takych on potrebuje... Pôvodne zaslal Mato - 03 jún 2015 : 19:27:54 Vase texty ukazuju hrozivu neznalost cohokolvek z praxe z modlitebneho zivota a realneho ucinkovania pri pomoci inym.
Co je to dnes obrazovka monitora? Je to iba ina forma pouzivania materialnych prostriedkov na prenos Slova. Ak to slovo bolo v duchu vyslovene tak nesie duchovnu moc a duchovny svet je nim ovplyvneny vtedy aj telesne veci menia prejavi sa ucinok lebo duch ma vladu nad telom.
Ako satka Pavla alebo co len ponozka, ktora sa ho dotkla mohla sprostredkovat uzdravenie inemu niekde inde?
Chyba prax.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 jún 2015 : 18:07:45
|
MartinP, ospravedlňujem sa. Neuvedomil som si, že nie ste katolík. Písal som to pre katolíkov, ktorí majú od Boha dané nejaké pravidlá a hlavne majú pápeža, ktorý jednoznačne má moc zväzovať a rozväzovať a jednoznačne pre katolíkov definoval pravidlá pre komunikáciu s diablom. Božie povolenie môže práve pápež upraviť právnymi predpismi k prospechu Cirkvi a veriacim.
Ja viem, že tieto veci fungujú. Viem, že aj iné kresťanské spoločenstvá sa pokúšajú o exorcizmus. A bohužiaľ viem ako ako to zvyčajne po čase skončí. No možnosť konať tak nikomu neupieram. Či na to majú aj právo v zmysle teologicko-filozofickom je už iná otázka.
Mimochodom, pre Vás osobne MartinP, ešte raz sa ospravedlňujem a mám síce na exorcizmus mimo katolícku Cirkev svoj názor, no nebudem Vás, ako nekatolíka ním vôbec zaťažovať. Pre katolíkov platia pravidlá a ostatní nech si svoje sekery hádžu koľko chcú.
PS: Ja som tam nepísal, že nemôžem ja osobne bojovať proti zlému a ani to, že nemôžem konať exorcizmus. Lenže môžem tak konať iba vtedy, keď mám na to autoritu. Inak sa zahrávam s ohňom. |
RKC |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 jún 2015 : 09:31:05