|
Odoslaný - 12 marec 2015 : 22:52:04
|
Samozrejme ze nemohol. To nie je ako na videach fiktivne uzdravovat fiktivne natiahnute ramena.
Boh totiz nie je eskamoter a neuzdravuje ako show na uliciach. Ak toto nedokaze pochopit, bude stale nadsene propagovat hociaky podvod, pokial bude aspon trosku zapadat do jeho pravdolaskovej teologie. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 marec 2015 : 00:27:11
|
|
|
Odoslaný - 16 marec 2015 : 11:30:56
|
Koki, vravel som, ze si nemusim dokazovat ci mam Zivot. Mam a On sa prejavuje. No prezradim ti tajomstvo. Aj ty Ho mas iba nevies, ze to mozes takto uverit a lahko overit.
Dnes som siel do prace a na zastavke som stretol pani s barlou.
Pocas rozhovoru, mi povedala, ze ma nejaku formu artritidy, bolave koleno, vyskocene dva stavce v krcnej chrbtici a pokrutene prsty neschopne zovretia do dlane.
Ponukol som jej, ze sa dotknem jej kolena a bolest odide. Bez vahania mi povedal dobre a vystrcila nohu. Cupol som si, dotkol som sa jej a velmi zlahka som drzal ruku na jej kolene. Po kratkej chvili mlcania som sa jej opytal co citi. Povedala, ze take teplo v kolene. Pustil som ju a vyzval na vyskusanie ako sa citi teraz. Prekvapena povedala, ze sa jej koleno uvolnilo, uz neciti ziadnu bolest a pritom to testovala, stale ohybala nohu.
Pytam sa jej co ju este trapi. Vtedy mi povedala bolesti v krcnej chrbitici. Pytam sa teda ci sa jej este mozem dotknut na krku. Opat ochotne privolila. Polozil som ruku na golier kabata a chvilu som mlcal, v duchu som iba odpocival. Po chvilke sa pytam co citi teraz. Hovori, ze uvolnenie a teplo a taky pohyb v krku a ze ona je z toho prekvapena lebo ma dva vyskocene stavce. Vravim jej mali ste, Duch Svaty vas teraz prenika a naprava a to citite.
Skuste pohybat hlavou ako vam to doteraz nebolo mozne. Zacala klonit havu na obe strany, bolest tam nebola a pohyb, ktory mala doteraz zablokovany bol teraz mozny.
Opat sa pytam co ju este trapi. Hovori, ze ma artritidu v celom tele. Tak som je navrhol aby mi podala ruky. Chytili sme sa za ruky. Chvilu som mlcal iba som drzal a Boh konal. Pytam sa co teraz citite. Pani mi vravi, ze citi teplo v celom tele.
Po chvii som ju pustil a ona si dala dole rukavicky a ukazovala mi ako vie zatinat prsty. Videl som este vykrutene prsty ale ona bola cela rada lebo to co mi ukazovala sa jej este pred chvilou vobec nedalo urobit.
Zacala sa citit velmi dojata a povedala, ze je taka rada az jej je do placu. Ona bola veriaca ale povedal som jej co je tajomstvo Evanjelia - Zivot Pana Jezisa v nas a toto je jeho prejav. Odteraz ked to uz vie a toto veri, moze to iste robit aj ona ked uvidi, ze niekto potrebuje pomoc.
Toto je presne to co Pan poklada za take dolezite, ze to dal zapisat do Pisma. Tych co vo mna uveria budu sprevadzat tieto znamenia ...na chorych budu ruky klast a oni budu uzdraveni.
My potrebujeme Bohu aktivne verit a klast ruky na chorych, Boh vsetkych uz uzdravil. Teraz sa uz len dorucuje nasou vierou. To je lahke, pri tom sa odpociva, nerobi to clovek, urobil to Boh a my mame vieru aby sme to dorucovali, kde treba. Zivot, ktory sme dostali je plny prejavov Boha lebo je z Neho a pre Neho je prirodzene konat taketo veci. Pozri ako konal Pan Jezis. Stale sa to opakuje v Evanjeliach. Mame jeho Zivot, od krstu ho mame v sebe.
Potrebujeme iba objavit co je to znovuzrodenie a krst.
Stali sme vedla seba uz som ju nijak nedrzal a pani mi vravi, ze stale v sebe citi horucavu. Stihla mi pred odchodom este povedat, ze sa zajtra ma dostavit v Piestanoch na kontrolu stavu ale mala z toho strach. Teraz uz tam vobec nemusi ist. Vravim jej, chodte, nech vam to potvrdia.
Ked som nasadal do mojho autobusu, pani mi radostne mavala a stale skusala kyvat hlavou, udivena, ze to je naozaj pravda.
Boh je uzasny a je doveryhodny. Lahko je verit niekomu tak dovery hodnemu. Urobil to pre nas jednoduche, staci nam verit Mu a konat podla toho. Ak verime, tak koname a vtedy uvidime prejavy Jeho Moci. Ak mame my problem verit mozeme mat problem s ucinnym posobenim. Ale ak sa budeme sytit Jeho Slovom povzbudi nas a upevni a opat pojdeme sluzit. Da sa praxou stale viac vidiet a preto rast v zivej viere. Odvazne konat a ocakavat ucinok, lebo On to uz urobil co povedal. Nie ist z obavou ci sa to stane ale verit, ze sa to stane a preto ist a konat jednoduche veci, ktore maju dalekosiahly ucinok na zivot cloveka.
Slava Patri Bohu.
|
Počet príspevkov: 641 ~
Člen od: 15 január 2008 ~
Posledná návšteva: 29 júl 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 apríl 2015 : 22:18:11
|
|
|
Odoslaný - 04 apríl 2015 : 23:43:22
|
citácia: Samozrejme ze nemohol. To nie je ako na videach fiktivne uzdravovat fiktivne natiahnute ramena. Boh totiz nie je eskamoter a neuzdravuje ako show na uliciach. Ak toto nedokaze pochopit, bude stale nadsene propagovat hociaky podvod, pokial bude aspon trosku zapadat do jeho pravdolaskovej teologie. Pôvodne zaslal Mato - 12 marec 2015 : 22:52:04
Ved je zasada: Milosť stavia na prirodzenosti. |
Počet príspevkov: 372 ~
Člen od: 29 august 2011 ~
Posledná návšteva: 01 jún 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 apríl 2015 : 08:23:51
|
|
|
Odoslaný - 06 apríl 2015 : 10:03:26
|
citácia: Koki, vravel som, ze si nemusim dokazovat ci mam Zivot. Mam a On sa prejavuje. ... Dnes som siel do prace a na zastavke som stretol pani s barlou. ... na lebo ma dva vyskocene stavce. Vravim jej mali ste, Duch Svaty vas teraz prenika a naprava a to citite. Pôvodne zaslal MartinP - 16 marec 2015 : 11:30:56 Znova neoveritelny pribeh.
Pre mna je v tomto kontexte dolezite iba jedno - zasadne sa vyhybate overitelnemu uzdraveniu objektivne choreho cloveka - preco asi? Viem Vam ich dodat na pockanie cely zastup. Ked to "funguje" tak ako pisete, je to otazka 5s mlcania a Vas prejav tu bude nespochybnitelny. Namiesto toho radsej kopec pravdolaskovych reci avsak konkretne ani tuk.
|
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 apríl 2015 : 16:57:46
|
|
|
Odoslaný - 07 apríl 2015 : 12:29:47
|
citácia: Okrem toho Martin pri takomto údajne Božom uzdravovaní nespomína pokánie či získanie viery "klienta", ako to bývalo (malo byť) za Ježišovho účinkovania: "Ty veríš v Syna človeka?" Pôvodne zaslal Koki - 06 apríl 2015 : 16:57:46 Pani uz bola bola veriaca. Ak si precitas svedectvo opat, zistis, ze som jej vieru povzbudzoval ku konaniu ake prave videla a zazila sama na sebe. Konat s jej viery v Jezisa Krista, ktory o nas veriacich hovori, ze nas toto bude sprevadzat ako znamenia. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 apríl 2015 : 12:43:33
|
citácia: citácia: Koki, vravel som, ze si nemusim dokazovat ci mam Zivot. Mam a On sa prejavuje. ... Dnes som siel do prace a na zastavke som stretol pani s barlou. ... na lebo ma dva vyskocene stavce. Vravim jej mali ste, Duch Svaty vas teraz prenika a naprava a to citite. Pôvodne zaslal MartinP - 16 marec 2015 : 11:30:56 Znova neoveritelny pribeh. Pre mna je v tomto kontexte dolezite iba jedno - zasadne sa vyhybate overitelnemu uzdraveniu objektivne choreho cloveka - preco asi? Viem Vam ich dodat na pockanie cely zastup. Ked to "funguje" tak ako pisete, je to otazka 5s mlcania a Vas prejav tu bude nespochybnitelny. Namiesto toho radsej kopec pravdolaskovych reci avsak konkretne ani tuk. Pôvodne zaslal Mato - 06 apríl 2015 : 10:03:26 Mato, vy nepotrebujete dokazovat a kontrolovat ale treba vam zacat chapat co je viera a zacat konat zo svojej viery.
Vy zial neviete co je to verit ani nechapete comu mate verit ani nekonate z viery a stale sa pasujete za kontrolora viery.
To je nespravny pristup cez logiku, literu a pritom duchovne ste nic nezazili.
Aby som nebol iba negativny. Odporucam vam najdite si dobry zdroj, ci uz na citanie alebo radsej na pocuvanie. Skuste nacuvat ludom, ktori sluzia a nielen su skutocne ucinni v tom co robia ale aj vedia pomoct inym k podobnym vysledkom. Vyborny priklad je Curry Blake.
Je to clovek v trvalej sluzbe, overeny praxou, chapajuci duchovne pozadie uzdravovania. Cerpa z Pisma. Ak to dokazete urobit, mozete sa nechat poucit a porozumiet podstatnemu. Potom sa vam odhali jednoduchy fakt, ze viera je vierou iba ak aj konate podla toho o com hovorite, ze tomu verite. Neverit a nekonat a vyhlasit to za vieru, je opak viery. To je neviera. Prosim vas Mato, mam k vam uctu a nechcem vas ponizovat, neberte moje slova ako vycitku, je to podstata veci, viera je ziva iba ak podla nej konate. To co konate, prave to ukazuje comu naozaj verite. Ak konate iba svetskymi prostriedkami, mate vieru vo svetske veci. Nic viac. Ak verite na nadprirodzene posobenie cez vas, potom velmi prirodzene konate podla toho a naucite sa verit Bohu spravne a budete vidiet vysledky. Pete Cabrera jr hoci vedel, ze to uzdravenie ocakavat, ved sam bol takto divotvorne uzdraveny, konal podla toho ale na prvy uspech musel pockat dva roky. Ucil sa verit co je podstatne aby sa nadprirodzene veci diali. No potom sa postupne zacali diat a dnes pomaha inym a oni udivujuco rychlo rastu v ucinnosti svojej modlitby. Pre spravnu osobnu vieru. Je dostupnych velmi vela videi.
Iny pristup, tiez velmi ucinny - Torben Sondergaard. Mozete aj pri nom objavit ako funguje osobna viera. To urcite robi skvele. Neviem vsak ci to dokazete, ci dokazete nacuvat o osobnej zivej viere a filtrovat obsah ak tam bude zniet aj to co naburava vasu momentalnu predstavu o fungovani cirkvi.
Ine uzitocne meno k pochopeniu tychto veci je Todd White.
Zelam vam odvahu.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 apríl 2015 : 06:35:28
|
Presne ako som si myslel.
Nic nehovoriace vseobecne pravdolaskove reci, konkretnemu skutku sa vsak vyhybate.
Nehnevajte sa na mna, ale pre mna ste podvodnik, ktory sa skryva za forum a pise svoje predstavy o niecom, co Vam narozpravali v tej sekte, do ktorej chodite.
Viac k tomu nemam co dodat, dal som Vam vela ponuk, aby ste svoje slova dolozili konkretnym skutkom, evdientne sa toho bojite, lebo by doslo k zruteniu Vasej pracne budovanej predstavy. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 apríl 2015 : 08:46:36
|
MartinP, máte unikátnu príležitosť pre šírenie viery - však dohodnite sa s Maťom, nech Vám vybaví návštevu onkologického oddelenia. A keď tam niekoho uzdravíte, Maťo nebude schopný Vám to vyvrátiť, však bude mať k dispozícii zdravotnú dokumentáciu a choroba zrazu nikde... |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 apríl 2015 : 12:05:15
|
Skusme to inak.
Aku mate vy osobne skusenost s uzdravenim pri modlitbe za uzdravenie? Mate aspon jednu skusenost s uzdravenim teraz hned na vasu modlitbu? Modlite sa za to vobec?
Podme dalej. Vas knaz, aku ma uspesnost pri modlitbe za uzdravenie chorych? Ak neuzdravi modlitbou, je to Bozia vola alebo je to falosny knaz? Ak neuzdravi sviatostou, tak prave to je Bozia vola alebo je to zle sluziaci knaz?
Skuste sa zacat venovat aspon trochu, tomu co sa vam ponuka. Texty dokumentov co tu citujete nijak nebuduju vasu schopnost osobnej viery. Keby som robil co vy robite ako by mi to pomohlo? Krmim svoju pamat a pychu co to mam vsetko nacitane. Nemeni sa vsak nijak moje zmyslanie podla nacitaneho lebo tymto nebudujem moju vieru iba svoju pamat, bez zivej viery vsak ostavam bez praxe a preto nemam ani viac lasky ani nekonam naopak upevnujem si mylny dojem , ze nemam konat a tak idem rpiamo proti Slovu Boha a popieram moc viery. Nie som tym ani zmeneny ani prebudeny. Realne som taky isty aky som bol predtym, nezrely a neveriaci, akurat zvladam citovat nejake texty. Naco mi toto je?
Dostali ste odkazy na skutocne dobre vyucovanie vybudovane podla Pisma a potvrdene praxou. Tam sa necituje co aj tak neprebudeny clovek nemoze pochopit ale sa objasnuje duchovne, odhaluje sa comu a ako verit, pomaha sa k praxi, ktora je ucinna. Ucinnostou u tych co to prijimaju sa potvrdzuje, ze toto sa uci spravne. Bozie Kralovstvo sa totiz dokazuje mocou vo veriacich nie ich recami, ci dokonca len odkazmi na zazltnute papiere v regaloch... ten text musi vo vas ozit ale tu je je mrtvy. Vy si krmite pamat a intelekt, ale dostali ste odkazy na vyucovanie kde je sanca vybudovat vasu osobnu vieru.
Nikto nevladne neomylnostou od prveho pokusu. Ani apostoli ani ucenici, pritom sa este ucili od Pana Jezisa - Boha s nimi osobne. Vsetko vyslovne dostali od Boha osobne a predsa zazivali, ze nevedeli posluzit. Pan Jezis ich musel napomenut dost ostro a potom viest k naprave aby sluzili ucinne. Sam vsak okamzite oslobodil a uzdravil, tym hned ukazal co je Jeho vola a ako ma vyzerat nasa sluzba.
Ako, ludia drahi, ked vam toto unika, ako vas napadlo dokazovat si cosi testovanim inych? Uz ten napad je nespravny a odhaluje vasu hlboku neznalost. Date sa poucit ?
Odkazy som dal:
Curry Blake Pete Cabrera jr Torben Sondergaard Todd White Dan Mohler
sami cudzi??
Vas "genialny" napad mozete aplikovat na seba: Dajte vasmu knazovi vzkriesit mrtveho alebo mu privedte cloveka s amputovanou nohou... Urobte si podla svojho skusania inych usudok o vas "v sekte, do ktorej chodite" (Mato).
Podla vas si uz Boh rozmyslel co sam robil, uz neplati : Dokonane je...? Uzdravoval vsetkych zo vsetkych neduhov a vsetkych oslobodzoval od kazdeho diabla. A nam odkazal cez Petra, ze Jeho ranami sme boli uzdraveni. Nie, ze mozno niektori snad budu. Uz sme boli.
Vy tomu rozumiete inak, tak ze niektori neboli? Boh zrusil vlastnu obet? Co On vykonal ako definitivne Vitazstvo to uz neplati?
Uznate, ze je to predsa len nejak inak ako tomu teraz rozumiete? Ak zacnete hladat Pravdu, nie iba texty ale skutocnu moc vo vas, ukaze sa aj na vas Bozie Kralovstvo. Ale bude to zo zaciatku pokus a omyl, uspech a pad, no uz nie popieranie moci ale uz ste na ceste rastu.
Stvorenstvo totiz tuzobne ocakava kedy sa zjavia Bozi Synovia.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 apríl 2015 : 20:38:36
|
citácia: Skusme to inak.
Ok, skusme.
citácia: Skuste sa zacat venovat aspon trochu, tomu co sa vam ponuka. ... Bozie Kralovstvo sa totiz dokazuje mocou vo veriacich nie ich recami, ci dokonca len odkazmi na zazltnute papiere v regaloch... ten text musi vo vas ozit ale tu je j Pôvodne zaslal MartinP - 08 apríl 2015 : 12:05:15 Z mnozstva popisaneho, ktorym sa snazite odputat pozornost od Vasej udajnej moci uzdravovat vyberam len tieto najpodstatnejsie vety.
Venujem sa presne tomu co tu ponukate - dokazte Bozie kralovstvo mocou a to tak, ze polozite na choreho, ktoreho Vam ja vyberiem ruku, chvilu pri nom pomlcite, on pociti teplo a ja mu spravim kompletny panel vysetreni - pokial choroba zmizne, dokazali ste, ze Vas pohlad na vec je spravny a ja som sa seredne pomylil.
Zatial vsak robite presne to, proti comu tu horlite - chrlite privaly slov, t.j. prazdne reci ale ziadny prejav moci. Teda zatial sa kona iba vo fiktivnych pribehoch rano na zastavke. Takych pribehov Vam napisem na pockanie 5 a mozno budu zniet aj doveryhodnejsie. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 apríl 2015 : 09:43:44
|
Mato, to je ono, skuste tie pravdive pribehy od vas. Tesim sa.
Trochu vas povzbudim. Po kratkej modlitbe mizne chirurgicky kov v telach ludi a robia co s kovom v tele nebolo mozne. http://www.youtube.com/watch?v=WmxKWj8VZ5Y
To je krasa. Boh je uzasny! Urcite sa vam to paci! Este keby ste im mohli organizovat panel vysetreni, to by bolo co? Im to netreba a vasej viere staci toto. Vasej neviere by nestacilo ani vzkriesenie mrtveho pred vasimi ocami. Tak si vyberte kym vlastne ste. Boh chce veriacich, toto urobila viera. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 apríl 2015 : 14:47:46
|
Pre istotu dam vam nieco velmi civilne. Zo zastavky. Tentoraz zastavky lietadla. Clovek v letiskovej hale so zlomenou nohou caka na svoj let. Zbada ho krestan a ide mu pomoct Bozim sposobom z viery. Modlitbou. Zlomena noha je uzdravena, clovek je hodne prekvapeny a ina slecna ked to vidi necha si povedat o co ide a odovzda svoj zivot Panovi Jezisovi. Mato vsak nemoze urobit panel vysetreni, takze pre neho sa zrejme to co vidi nestalo.Fatamorgana je tu: http://www.youtube.com/watch?v=bYfW2mBI6wo
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 apríl 2015 : 16:52:11
|
bl.Jindřich Suso - Knížečka o věčné Moudrosti
Utrpení svět zavrhuje, já je ctím a odměňuju nad míru. Nic nesmíří tak snadno hněvu mého a nic nezíská. mé lásky jako ono. Utrpení činí člověka lásky hodným; v něm je požehnání, jehož si jinak zasloužiti nelze; utrpení jsou mílostné dary, a kdyby někdo přede Mnou i sto let klečel, a o ně prosil, a pak se domníval, že si tím milost jediného utrpení zasloužil, jest na omylu: utrpení jsou pouhým darem ode Mne. Pozemšťan stává se utrpením nebeštanem. Utrpení vzdaluje od světa, a vede rychle k důvěrnému obcování se Mnou. Radosti sice nezjednává, ale Ode mne milost. Je-li trpítel od světa zcela opuštěn a zapřen, přiblížuji se Já k němu, a beru ho v náruč Svou. Nejbližší, nejjístější cesta k ctností, k dokonalosti, ke Spojení se Mnou a do nebe jest utrpení. Kdo v pravdě ví, jak užitečno jest utrpení. přijímá je jako nej- vzácnější dar Boží. Již zajisté mnohý spal jako syn věčné smrtí, sen hříchu, a hle utr- pení ho zachránilo, probudilo jej k ctnost- němu životu. Stálé utrpení jest dobrou klecí pro mnohého dravého ptáka, pro dravé zvířata v podobě lidské, kdyby ustálo a dvířka otevřelo, ihned by vyletěl střežený ven vše- možně by se snažil blažeností věčné unik- nouti. Utrpení chrání od velkého pádu, v něm teprve počíná se mnohý poznávatí, učí se vytrvalým býti a důvěřovati. Utrpení udržuje duši v pokoře, učí trpělivosti, pě- stuje čistotu a přináší korunu věčné slávy a blaženosti. V každém směru života duchovního jest utrpení člověku velice prospěšno, buď-si ještě bředne v hříších a nedokonalostech, nebo jest teprve na začátku svého obrácení, aneb jíž kráčí po cestě do- konalosti, at si již jest i na vrcholu doko- nalostí, vždy ono čistí duši, jak oheň čistí zlato, a brousí drahokam. Utrpení zahání hříchy, vzdaluje pokušení, ničí zlé náklonnosti, oživuje ducha, vzbuzuje důvěru, uděluje dobré svědomí a pevnou mysl. Ono jest nápojem zdravým a to lepším než-li kterákoli bylina rajská. Ono trýzní tělo, které přece jednou shnije. nasycuje však ušlechtilou duši, která věčně má potrvati. Hle, šlechetná duše vzkvétá v trápení jako růže spanilá za ranní rosy. Utrpení dodává moudrosti síly a cvičí člověka. Co pak ví ten, který netrpěl? Utrpení jest otcovskou metlou, z lásky mrská své vyvolané. Utrpení láká a nutká člověka k Bohu, at již chce neb ne. Kdo si statně a zmužile v utrpení počíná, tomu slouží radost i žalost, přítel inepřítel. Kdo si utrpení chválí, a je klidně nese, tomu zuřivý soptící nepřítel neublíží, neb tento sebe pak kousá a je bezvládným. A proto, kdyby utrpení nestávalo. stvořila bych je z ničeho, než aby své přátely bez něho nechala; ono zachovává všechny ctnosti, zušlechtuje člověka, napravnje bližního a Bohu chválu vzdává. Trpělivosť v utrpení jest živou obětí, líbezně vznáší se vůně jeho vzhůru. občerstvuje přepodivně nebeštany a doráží až ke mně. Jako se všichni hrnou, aby viděli rytíře v turnaji udatné zápasícího, tak touží nebeštané víděti člověka v utrpení neoblom- ného. Všichni svatí rádi přisluhují trpícímu člověku, jelikož již toho zakusili, co mu podávají že mluví k němu takřka jedněmi ústy pij, jest to blahodárný léčivý a hojící nápoj. Trpělivost v trápeních jest více než-li mrtvé vzkřísiti neb jiné zázraky činit, ono jest úzkou cestou k bráně nebes vedoucí. Utrpení přidružuje člověka k mučeníkům. Zkrátka trpící jsou před světem ubozí, Já je však po- važuji za blažené, neboť oni jsou moji vyvolení. ---------------------------------------------------------
Proč se zbavovat tak výborných darů jako je utrpení ? |
Krajina: Czech Republic ~
Počet príspevkov: 113 ~
Člen od: 20 október 2013 ~
Posledná návšteva: 25 august 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 apríl 2015 : 17:16:16
|
citácia: Mato, to je ono, skuste tie pravdive pribehy od vas. Tesim sa. Trochu vas povzbudim. Po kratkej modlitbe mizne chirurgicky kov v telach ludi a robia co s kovom v tele nebolo mozne. http://www.youtube.com/watch?v=WmxKWj8VZ5YTo je krasa. Boh je uzasny! Urcite sa vam to paci! Este keby ste im mohli organizovat panel vysetreni, to by bolo co? Im to netreba a vasej viere staci toto. Vasej neviere by nestacilo ani vzkriesenie mrtveho pred vasimi ocami. Tak si vyberte kym vlastne ste. Boh chce veriacich, toto urobila viera. Pôvodne zaslal MartinP - 09 apríl 2015 : 09:43:44 Ak skutocne verite tomu, ze Boh uzdravuje takto a skutocne verite tomu absolutne nepresvedcivemu divadlu v tom videu, potom si dokazem predstavit, ze verite aj tomu, ze to co ste si vymysleli o tej zastavke sa aj skutocne stalo.
Ale asi tomu neverite uplne dokonalo, lebo inak by ste to tu nezahmlievali takymito videami a isli by ste a svedcili Bozou mocou tak, ze overitelne niekoho uzdravite. To vsak v skutocnosti nedokazete a preto okolo toho robite taketo tanceky, len aby ste to nemuseli verejne priznat.
Mne skutocne viac netreba, cim viac pisete a uhybate ako had, tym viac ma presviedcate, ze ste bud podvodnik, alebo tazko zmanipulovany clovek, co veri preludom. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 apríl 2015 : 20:12:32
|
Mato, skuste sa chovat dostojne. Privlastky si odpustite, vy to este nevidite ale dostali ste dost zdraveho materialu.
Pisal som vam o apostoloch... a vy podkuty dokumentami ste to grandiozne minuli... Ziadne poucenie?
Vari boli apostoli s neveriacim kontrolorom u tazko choreho pacienta aby im vystavili nalepku? Najlepsie raz a navzdy? Im sa nestalo, ze boli uspesni hned a vzdy. Ucili sa spravne verit. Videli priamo Jezisa ako my dnes nevidime a predsa mali aj neuspechy. Trapili sa. Chceli a nevedeli preco to este nejde ako videli u Jezisa, ved im dal vsetku silu a autoritu nad chorobami a demonmi. A predsa vedeli zlyhat! Boli teda falosni a mylili sa v poslani a vybave? Nie.
Co vsak potom nastalo? Opat skola, opat poslanie konat a lepsie a spravnejsie ale neskoncit no rast az budu ako Jezis lebo nasledovnici v Jeho kralovstve taki maju byt. Oni taki neboli skokom.
Ani my nie sme, rastieme tak ako dokazeme spravne verit. SPRAVNE VERIT. Boh uz je v nas a JE Dokonane avsak nasa viera to uvolnuje - dnes.
Ten kto uveri.. Modlitba s vierou uzdravi choreho... Mnoho zmoze modlitba spravodliveho....kto je spravodlivy pred Bohom? Ten kto zije z viery. Ide o to Komu, co a ako verime, aj apostoli sa to ucili.
Vase nezrele pokusy teraz a tu cosi sebe dokazat su nanic. Ved nepoznate ani zaklady toho pre co sa bijete do prs sta "skvostny rytier s jasnej zbroji" a ochranca Pravdy oslepeny vlastnou spravodlivostou pred sebou samym na inych pozera cez prsty. To nemate z Bozieho Slova.
Pisem vam, ze dobre vyucovanie by vam pomohlo ale je vzacne. Netisnite sa do posudzovania toho comu este nerozumiete. Navyse vobec sa netajim, ze nie vsetko sa mi vzdy podari. Zial este nie ale ucim sa. Co som niekedy vobec nemohol teraz ide... Nieco urcite mozem a je radost pomahat.
Dajte si povedat, ponukol som vam velmi dobre vyucovanie. Roky hladam ten Zivot nie nejake logicke skladacky a vy ste dostali tazko najdene. Zial nemate ani potuchy.
Ak by ste co len tusili o com vravim tak nemame tuto diskusiu ale mi podakujete a na dlhe hodiny sa zavriete aby ste dychtivo nasavali co je spravne a fukncne. Je to sanca zbavit sa mylnych zboznych dojmov a omylov a upriamit sa na jadro veci.
V RKC, zial ani v tej vasej vetve, nemate niz tak zive ako som vam ponukol, pokial ide o vyucovanie veduce k prejavom Zivota v nas ako su uzdravenia. Jednoducho nic na tento sposob nie je.
Ak chcete naplnit poslanie Slova o uzdraveni ako znameni pre svet, potrebujete prijat to co realne funguje. A RKC toto vyucovanie ma iba v charizmatickych kruhoch, aspon ciastocne ucinne no v skutocnosti sa iba blizi k zdroju co som vam dal alebo ho nema a podla toho aj vyzera uspesnost nasich modlitieb.
A tym nijak neznizujem uplne inu temu, na ktoru ste urcite tiez nedozreli. UTRPENIE. Nehrajte sa na OBETNU DUSU, nieco co jednoducho nie ste schopny zit. Trenovat mate a mozete, je dobre skusat ist do hlbiny Slova ale neda sa rast v Slove popieranim Slova v Jeho inej casti.
Vyucovanie k plavaniu vam neda krtko ani keby mal doktorat. Je to dost jasne, ucte sa tam kde sluzba prinasa takmer 100% uspesnost modlitieb pocas dlhsieho obdobia a v tisicoch pripadov a kde zaroven vedia odvzdat inym o co ide aby sami zazivali rast v ucinnosti pri modlitbe. Ucia spravne verit a ked uverite to sa musi prejavit ucinkom.
Vase pokusy o overenie ucinku s tym vsak maju pramalo spolocne. Preto vam nedavam ziadnu sancu hrat to divadlo so mnou.
Zacnite poslanim, ktore nam Boh zveril. Toto je nieco co sa ma zazivat s veriacimi:
Tych, ktori UVERIA, tych BUDU sprevadzat tieto znamenia... na chorych BUDU ruky klast a oni BUDU uzdraveni.
Na to sa treba odhodlat, spravne uverit Slovu a ist konat vytrvalo a pokorne sa drzat Slova az kym sa to neukaze v celej krase.
Pasujete sa za veriaceho? Tak toto Slovo je aj o vas. Skuste vyskusat seba ale pozitivne, ZACNITE podla toho KONAT.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 apríl 2015 : 20:25:41
|
Mimochodom, tomu co vidite na videu bezvyhradne verim.
Pokojne vam dam viac videi a este viac vas budu udivovat. Tu mate starsiu pani po 60-tke prvykrat v zivote na ulici v modlitbe za uzdravenia: www.youtube.com/watch?v=0S9DPuXdCw0
Pozrite sa ako to dopadlo, nech nehovorime z mylnych dojmov. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2015 : 17:19:56
|
A tu mas Mato nieco co budes milovat. Zo zastavky autobusu. Chlapci z cirkvi stretli cloveka na vozicku. Od prepadu gangstrami , ktori ho zmlatili palicami ma bolesti chrbata - dlho. Zlomena kostrc, odkazany na vozicek. Povedali mu svoju skusenost s uzdravenim Bozou mocou a on privolil na modlitbu ale rychlo ved ide na autobus. Oni sa modlia a hned ho poziadaju aby skusil co predtym nemohol. Clovek vstal, nielen to, zacal chodit a co viac behat aj skakat.
http://www.youtube.com/watch?v=NIJqLwsFd-w
Poteste a povzbudte sa. Prve co po nasadnuti ten clovek v autobuse robi je, ze dava svedectvo spolucestujucim a vozicek ma pred sebou lebo ho uz nepotrebuje.
Slava patri Bohu! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2015 : 19:06:41
|
Dobre Martin, urobme skúšku. Ja mám polinózu a som krátkozraký. Chcem sa s tebou stretnúť aby si ma uzdravil. Ak ma uzdravíš trvalo a ihned uverím že máš pravdu, že ty sa správne modlíš a viera nás ostatných sa musí hodne zdokonalovať. Takže kedy a kde sa stretneme a ty ma uzdravíš? (teda uzdraví ma Kristus na tvoje modlenie) Ak neprijmeš túto výzvu alebo ak ma neuzdraviš si obyčajný podovdník a klamár a mal by si dostať BAN aby si tu nešíril svoje klamstvá. Takže navrhni kedy a kde sa stretneme a ako svedok môže prísť hocikto z tohto fóra. |
Počet príspevkov: 606 ~
Člen od: 28 október 2011 ~
Posledná návšteva: 05 apríl 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2015 : 21:18:22
|
citácia: A tu mas Mato nieco co budes milovat. Zo zastavky autobusu. Chlapci z cirkvi stretli cloveka na vozicku. Od prepadu gangstrami , ktori ho zmlatili palicami ma bolesti chrbata - dlho. Zlomena kostrc, odkazany na vozicek. Povedali mu svoju skusenost s uzdravenim Bozou mocou a on privolil na modlitbu ale rychlo ved ide na autobus. Oni sa modlia a hned ho poziadaju aby skusil co predtym nemohol. Clovek vstal, nielen to, zacal chodit a co viac behat aj skakat. http://www.youtube.com/watch?v=NIJqLwsFd-wPoteste a povzbudte sa. Prve co po nasadnuti ten clovek v autobuse robi je, ze dava svedectvo spolucestujucim a vozicek ma pred sebou lebo ho uz nepotrebuje. Slava patri Bohu! Pôvodne zaslal MartinP - 11 apríl 2015 : 17:19:56
Toto je hrané. Viac kamier, strih. Ak veríš, že chalani len tak išli na zastávku s dvomi kameramanmi ... To by bol väčší zázrak ako to, že ten černoch začal chodiť. Samozrejme, ak nepripúšťame, že je to celé podvod. 
Ale pripájam sa k makovi. Mne by stačilo ak by moja suka, čo sa hára prestála hrýzť psov. Dokážeš aj to ? |
Počet príspevkov: 521 ~
Člen od: 26 apríl 2011 ~
Posledná návšteva: 16 december 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 apríl 2015 : 06:27:40
|
citácia: Navyse vobec sa netajim, ze nie vsetko sa mi vzdy podari. Zial este nie ale ucim sa. Co som niekedy vobec nemohol teraz ide... Nieco urcite mozem a je radost pomahat.
Tak sme sa predsa len niekam pohli - Bozia moc u Vas teda nefunguje uplne dokonalo, ale iba niekdy a iba na nieco. To je uz celkom posun od rozpustania kovoych predmetov.
citácia: Vase pokusy o overenie ucinku s tym vsak maju pramalo spolocne. Preto vam nedavam ziadnu sancu hrat to divadlo so mnou. Pôvodne zaslal MartinP - 09 apríl 2015 : 20:12:32 No teraz ste tomu nasadili korunu - priznavate, ze to je cele divadlo a ze nemozete pripustit, aby to niekto overil, lebo potom by sa cela Vase pracne budovana ideologia okolo uzdravovania mocou rozpadla na prach za jedu minutu. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 apríl 2015 : 17:31:01
|
Mily Mak, nemusite za mnou nikam chodit. Mame tu evanjelizacnu temu a mozem sa pre vas pomodlit hned teraz.
Pan Jezis v Kafarnaume nemohol urobit vela zazrakov lebo tam stretol nevieru vlastnych susedov. Akurat na niektorych ruky vlozil a uzdravil ich. Jedni boli vyzyvatelmi, ti druhi hladali u Neho pre pomoc.
Povzbudzujem vas, ocakavajte uzdravenie s detskou doverou.
Mak, v duchu teraz kladiem ruku na teba.
Dakujem ti Ocko, Boze, za uzdravenie, ktore ma tvoj syn Mak z polinozy lebo je ziskane v ranach Pana Jezisa a je ucinne teraz.
Duch polinozy, v autorite Syna ta zvazujem mocou Ducha svateho. Si porazeny duch, prikazujem ti PUST HO, nechaj ho ist, ODID z neho TERAZ, urob to HNED! Choroba prikazujem ti v mene Pana Jezisa Krista, odid z tohto chramu, HNED! V mene Jezisa Krista ti zakazujem vratit sa spat.
Imunitny system BUD uzdraveny v mene Pana Jezisa Krista!
Ked to precitas napis co pritom vnimas a ako sa citis. V Jezisovych ranach si bol uzdraveny.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|