|
Odoslaný - 05 apríl 2013 : 09:09:15
|
citácia: ] Ake zahmlievanie? Povedal som vam, ze som katolik, dodam teda, ze clen 1980-rocnej Cirkvi a, samozrejme, rotariana Bergoglia za papeza nepovazujem. A ake prazdne obvinovanie mate na mysli? Vy ste sa tu odhalili, ako popierac a prznitel tradicie a Magisteria spred r. 1960, preto som pisal o 1900 rokoch. Vy a vasa cirkev nie ze odmieta stredovek, ale aj to, co tu bolo pred 100 rokmi. Pôvodne zaslal Robel - 03 apríl 2013 : 09:03:17
Veľmi zaujímavá konštrukcia, ale postrádajúca akúkoľvek logiku - katolík čo neuznáva pápeža (okrem toho aj predchádzajúcich, koncil a učenie, tým aj pôsobenie Ducha sv. v Cirkvi). Veď ty si vymyslel guľatú kocku!! |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 606 ~
Člen od: 28 október 2011 ~
Posledná návšteva: 05 apríl 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 apríl 2013 : 09:43:42
|
citácia: citácia: ] Ake zahmlievanie? Povedal som vam, ze som katolik, dodam teda, ze clen 1980-rocnej Cirkvi a, samozrejme, rotariana Bergoglia za papeza nepovazujem. A ake prazdne obvinovanie mate na mysli? Vy ste sa tu odhalili, ako popierac a prznitel tradicie a Magisteria spred r. 1960, preto som pisal o 1900 rokoch. Vy a vasa cirkev nie ze odmieta stredovek, ale aj to, co tu bolo pred 100 rokmi. Pôvodne zaslal Robel - 03 apríl 2013 : 09:03:17 Veľmi zaujímavá konštrukcia, ale postrádajúca akúkoľvek logiku - katolík čo neuznáva pápeža (okrem toho aj predchádzajúcich, koncil a učenie, tým aj pôsobenie Ducha sv. v Cirkvi). Veď ty si vymyslel guľatú kocku!! Pôvodne zaslal mak - 05 apríl 2013 : 09:09:15 Zasnem nad tvojim prenikavym intelektom. Len skoda, ze si ho neupotrebil aj u prispevkoch Ela a Zachariasa, ktori sa oznacuju za katolikov a pritom vyznavanim deformacii a zmien v nauke Cirkvi popieraju dve z jej znamok - svatost a jednotu. |
Počet príspevkov: 968 ~
Člen od: 11 august 2011 ~
Posledná návšteva: 30 december 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 apríl 2013 : 01:10:09
|
Minimálne styridsat krat sa v dejinach uz stalo, ze vyznamne mnozstvo katolikov zilo s tym, ze neuznavali za papeza cloveka, ktoreho ini za papeza mali.
Ked uz nedate na doktrinu, ktora ma vysvetlujuce odpovede o plnokrvnej katolicite aj odmietacov osob v bielom, aspon tie dejinne pripady by mohli byt poucitelom.
|
Počet príspevkov: 3722 ~
Člen od: 18 január 2008 ~
Posledná návšteva: 10 jún 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 apríl 2013 : 14:26:05
|
citácia: A ja si myslím, že toto fórum sa práve vydalo cestou, že bude hľadať práve tu. A dištancovanie sa od tohoto porovnávania mi príde ako prejav zakrývania si očí pred realitou. Pôvodne zaslal mino - 03 apríl 2013 : 08:44:45
Na Krede je to o tom istom, ako mimo neho, ako vzdy bolo, ked sa niekto snazil spiacich vzbudit, lahkovaznych upozornit lahostajnych spamatat a ignorantov zatriast
ked mlci ich hierarchia, nakomplet mlci od posledneho kaplanka az po najvyssie prelatske spicky, niekto tu ide bit ineho, ak ten nemlci bo sa nemoze na tu spust a netykavost pozerat so zalozenymi rukami?
Svaty Robert Bellarmin, oroduj za nas.
Dietky, spamatajte sa, rozhybte sa, kym vas to nepohlti navzdy. Rozhybte sa, vlaznych Boh vypluva z ust, pozname z Pisma. Vari ziada sa vam celit tretiemu Boziemu praporu?
Beztak je dnes uz velkym darom aj samotne spamatanie sa. Zit po katolicky v dnesnom svete, to nie je ist s 1.2 miliardovym prudom, vedenym ich slepymi sta zhypnotizovanymi pastiermi. Zit po katolicky dnes, znaci v prvom rade zabrzdit, predychat, rozhliadnut sa, a nabrat odvahu plavat proti prudu. Len mrtvoly neplavaju a sa nehybu. Oponujte, pytajte sa, nesuhlaste, hlavne hladajte a kym nenajdete, odstavte nabok. V opacnom pripade aj ked by ste sa pytali no stale nadalej plavali s masou, znaci to riskovat, ze vplavate do slepej ulicky skor, nez stihnete najst odpovede, a skoncite so slepymi vodcami v jame, odkial uz niet navratu, tam, kde je od cias sv. Augustina ustanoveny ciel sirokej cesty lahostajnych fideistov: massa damnata
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 apríl 2013 : 08:22:01
|
citácia: Minimálne styridsat krat sa v dejinach uz stalo, ze vyznamne mnozstvo katolikov zilo s tym, ze neuznavali za papeza cloveka, ktoreho ini za papeza mali. Ked uz nedate na doktrinu, ktora ma vysvetlujuce odpovede o plnokrvnej katolicite aj odmietacov osob v bielom, aspon tie dejinne pripady by mohli byt poucitelom. Pôvodne zaslal Rarach - 06 apríl 2013 : 01:10:09
Nebudú, a to predpokladám, že vzhľadom na jednu inštrukciu, kde sa píše o tom, že ,,Poslušnosťou vás privedieme do neposlušnosti", sa tí, ktorí majú na tom záujem, budú snažiť posilňovať pozíciu svojej figúrky, aby v rámci "poslušnosti" viedla všetkých tam, kde si to želá rohatý. Proste im ani tie dokumenty čo tu boli nestačia. |
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2013 : 09:37:33
|
Vlajkovou lodou vykonavania planov alta vendita v cirkvi , su jezuiti (isteze, suvis so Societas Iesu sancti Ignatii, je uz len nominalny).
U nas sa v tomto neutralizovani pozornosti ludi voci synarchii cirkvi a "satanovej synagogy" (copyright Humanum genus a Leo XIII.), vyznacuje najma tento "jezuita", vyskoleny profesionalnymi demagogmi v zahranici, na Slovensku doslova ohlupuje najma klericky dorast (akoze inac):
Nota bene: Jorge je tiez "jezuita". Nezabudat na to!
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 apríl 2013 : 22:00:03
|
Jezuiti su elitne duchovne vojsko cirkvi prave kvoli poslusnosti papezovi kto utoci na jezuitov utoci na katolicku cirkev pretoze prave oni boli po starocia zarukou katolickosti cirkvi
viete kto dosiahol ze jezuitov zakazali ? prave slobodomurari ....
takze niet o com ...
ako v tej reklame: ked zavolas jezuita ozve sa ti kvalita ked zavolas kvalita ozve sa Ti HTC :-D DDDDD
citácia: Veľmi zaujímavá konštrukcia, ale postrádajúca akúkoľvek logiku - katolík čo neuznáva pápeža (okrem toho aj predchádzajúcich, koncil a učenie, tým aj pôsobenie Ducha sv. v Cirkvi). Veď ty si vymyslel guľatú kocku!! tiez tomu podla mna chyba logika v podstate to znamena nadradenie vlastneho usudku nad celosvetovy koncil a papeza cize v podstate protestanstky postoj ale potom treba jasne povedat ze sa dotycny hlasi k protestantom ...
citácia: nadradenie vlastneho usudku nad celosvetovy koncil a papeza sv Ignac z Loyloly toto kritizoval uz v roku 1526 |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 apríl 2013 : 13:07:30
|
citácia: Prosím vyvedte ma z omylu ak sa mýlim a ak sa nemýlim tak to sme v peknej kaši. Myslíte, že by Boh dopustil, aby bola Jeho Cirkev v tomto chaose? Pôvodne zaslal lila - 26 marec 2013 : 22:09:35
Katolik ma iba jednu spravnu pravdivu poziciu: ma vediet, ze krstom a vyznavanim pravej viery (co su obe sucasne nevyhnutne podmienky pre moznost honosit sa oznacenim "katolik", vid detsky katechizmus)
patri k takej Cirkvi, ktoru: a.) brany pekelne nepremozu b.) bude az do konca sveta
Toto vpravde papagajuje dnes kadekto, avsak problem je, ze ich nazory o vyzname tychto prislubeni spravidla hranicia uz az s formalnou herezou. A tyka sa to najma kleru, ktory to potom takto tlaci do hlav aj svojim oveckam (presnejsie, ani nie tak tlaci, kedze davno iba zotrvacne ponechavaju lud v nevedomosti, suc mnohi sami nevedomi).
Predstava Cirkvi, ktora je vskutku predstava katolicka a jedina mozna, nema problem s tym, ze by vo vedeni cirkvi a i celoplosne doslo k masivnemu odpadu. Stale bude platit jej trvalost aj jej nepremozitelnost.
Pocetnost nie je znamkou Cirkvi, tymto faktorom sa katolik nemoze riadit. Naopak, sam Kristus ucil, ze ake znamky bude prava Cirkev mat, ked pride cas: vseobecny odpad od viery je jednou z nich. Viac k tomuto vid uzavreta sekcia.
Kalamita vseobecneho upadku vsak nerovna sa popretie ani jedneho pismenka z prislubeni o neznicitelnosti a trvalosti. To preto, lebo plati, co sa da povedat aj slovami Emmerichovej takto:
No a este k tomu, ze co ma clovek spravit preto, aby aj subjektivne dokazal akceptovat pravdivu nauku o Cirkvi, najma ak uz dlhe roky zil s predstavou inou. Moze sa pätiť, burit, protestovat, nesuhlasit - ale mu je to nanic, pretoze tym svoju mylnu predstavu pravdivou nespravi.
Jedina cesta k pochopeniu katolickych pravd (nielen) o Cirkvi je, nastupit cestu skutocneho katolika, ktory svoju vieru zije dosledne, a nemeska s prehodnotenim. Nepodmienuje Cirkev svojim predstavam aka ona musi byt, ale naopak, podmienuje seba a svoju predstavu o Cirkvi jej samej, s neustalou otvorenostou opravit pripadny omyl, ak zisti, ze v nejakom doteraz väzil.
Nic ine nebude fungovat, iba co sa premrha cas milosti. Slovami Emmerichovej sa to da povedat takto:
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 apríl 2013 : 07:17:10
|
citácia: Vlajkovou lodou vykonavania planov alta vendita v cirkvi , su jezuiti (isteze, suvis so Societas Iesu sancti Ignatii, je uz len nominalny). U nas sa v tomto neutralizovani pozornosti ludi voci synarchii cirkvi a "satanovej synagogy" (copyright Humanum genus a Leo XIII.), vyznacuje najma tento "jezuita", vyskoleny profesionalnymi demagogmi v zahranici, na Slovensku doslova ohlupuje najma klericky dorast (akoze inac): Nota bene: Jorge je tiez "jezuita". Nezabudat na to! Pôvodne zaslal Rarach - 11 apríl 2013 : 09:37:33
Ja som si uvedomil, že ten môj "pôst" musel byť dlhý, keď sa mi ani toto meno nedostalo do pozornosti. Samozrejme najznámejší je Ján "Teilhard" Korec, a len po mene mi niečo hovorí Csontos. Inak asi nepoznám tu nikoho. Na chvíľu som si predstavil, žeby sa uplatnila Pascendi, tak by z tých semeníšť bludov dnes tzv. katolíckych univerzít neostalo nič. Hádam ani upratovačky by tam nemohli ostať. A tie zahraničné- hlavne v Ríme, tak to sa divím, že sa ešte neprepadli pod zem do horúcich pekiel. Alta vendita je už prakticky program dnešnej tzv. katolíckej cirkvi, a nie je hádam ani ďaleko doba, keď bude plne implantovaná ako jej "dogmatické učenie". |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 apríl 2013 : 19:28:22
|
Sucasny "jezuita" v akcii:
a krasna odpoved citatelky:
Presne tak to bude dopadat s kazdym, kto to mysli s vierou vazne: Jorgeho cirkev ich neudrzi. Ten konvertita z islamu, co vystupil z ratzingerovej cirkvi tesne po Jorgeho zvoleni, nebol prvy a nebude posledny.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 apríl 2013 : 19:40:05
|
co takto uviest aj link ? http://www.jesuit.cz/clanek.php?id=854 mne sa prave velmi paci veta citácia: lefébristy, pro které jsou latina, birety, pluviály a manipuly věcmi podstatnými. Kdo nás naučí tomu, co je podstatné? ja s nou totiz suhlasim, je to totiz len forma
a tak som aj ja nieco pridal ... nazor 80 rocneho pana ktory si koncil este pamata pripomina ze II VK je celo cirkevne stretnutie 2500 biskupov z celeho sveta a to uz na cele s papezom nejaku vahu ma .... rozhodne si nemyslim ze mal mal obycajny laik pravo toto kritizovat aj ked sa mu to nepaci ... jedine ze by zastaval protestanstke principy kde aj laik veselo moze kritizovat cokolvekv cirkvi ...a veselo z nej vystupovat ked sa mu cokolvek nepaci
|
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 apríl 2013 : 21:11:50
|
citácia: a tak som aj ja nieco pridal ... nazor 80 rocneho pana ktory si koncil este pamata pripomina ze II VK je celo cirkevne stretnutie 2500 biskupov z celeho sveta a to uz na cele s papezom nejaku vahu ma .... rozhodne si nemyslim ze mal mal obycajny laik pravo toto kritizovat aj ked sa mu to nepaci ... jedine ze by zastaval protestanstke principy kde aj laik veselo moze kritizovat cokolvekv cirkvi ...a veselo z nej vystupovat ked sa mu cokolvek nepaci Pôvodne zaslal misojogi - 20 apríl 2013 : 19:40:05 Vy pokrytec! DVK a následný vývoj laik právo kritizovať nemá, ale stáročnú tradíciu KC už áno?! Tiara symbol pýchy? Úbohí moderní katolíci... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 apríl 2013 : 22:19:52
|
citácia: a krasna odpoved citatelky: Pôvodne zaslal Rafael - 20 apríl 2013 : 19:28:22 Slečna to má ťažké... Podobne, ako mnohý ďalší, čo sa narodili do herézy či neviery s snažia sa spoznať Pravdu. Možno sa pozrú na dejiny a zistia, že Katolícka Cirkev je tá pravá. Vojdú do kostola a zrazu sú zmätený, lebo kňaz káže niečo úplne iné, než Cirkev vždy učila... |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 apríl 2013 : 22:33:29
|
Ja som práve príjemne prekvapený, lebo "katolíci" tu vykrikujú čo všetko je nepodstatné, a tu dievčina dva roky po krste to pochopila. Ja jej tlieskam. A kiežby našla to čo hľadá, pochopila aspoň dobre, že v tom čo sa dnes nazýva katolícka cirkev to nie je, a to je dobrý prvý krok. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 apríl 2013 : 22:35:18
|
citácia: laik právo kritizovať nemá, ale stáročnú tradíciu KC už áno?! ja ju nekritizujem ja som uviedol paci sa mi aj tridentsky ritus TOM naopak povazujem ho za hodnotny a vyjadrujuci vela z dejin cirkvi treba vsak vediet ze TOM vznikom ako reakcia na neporiadky v cirkvi aj v tejto oblasti. Ano cerpalo sa az od Gregora Velkeho ale neznamena to ze sa vsade slavilo podla neho a ze neboli az extremne neporiadky pri slaveni sv omse daleko horsie ako to co sa teraz tak veselo kritizuje
ja len hovorim ze aj NOM ma svoje vazne opodstatnenie a ze sa mi paci tiez a vnimam jeho hlbku a prinos pre zboznost problem NOMu nie je v nom samom ale v to ze veriaci nechapu zmysel liturgie a symboliky v nej ukrytej kto pozna dobre Pismo aj liturgiku tak vie ocenit aj krasu a hlbku NOMu |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 apríl 2013 : 22:39:03
|
citácia: Ja jej tlieskam. ja veru nie zda sa ze je prehnane zamerana na formu ktorej zjavne ani nerozumie mozno bola od zaciatku indoktrinovana nejakym tradicionalistom
chyba mi u nej doraz na podstatu viery a tou je osobny vztah k Bohu a z toho vyplyvajuci vztah k ludom cize zite evanjelium a v uceni doraz na katechizmus ako pravidlo viery
namiesto toho sa ohana estetickymi zazitkami pri liturgii ktore vraj nie su podla nej tie prave .... prepanajana na com to ona stavia ? ved to je tzv magicke myslenie .... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 apríl 2013 : 08:24:44
|
citácia: citácia: a krasna odpoved citatelky: Pôvodne zaslal Rafael - 20 apríl 2013 : 19:28:22 Slečna to má ťažké... Podobne, ako mnohý ďalší, čo sa narodili do herézy či neviery s snažia sa spoznať Pravdu. Možno sa pozrú na dejiny a zistia, že Katolícka Cirkev je tá pravá. Vojdú do kostola a zrazu sú zmätený, lebo kňaz káže niečo úplne iné, než Cirkev vždy učila... Pôvodne zaslal Reconquistador - 20 apríl 2013 : 22:19:52
Netreba byť skeptický, k Otcovi nejde nikto, ak mu to nedá on. To, že pochopila tú devastáciu, a fakticky tak presne opísala v čom je chyba ukazuje, že to nie je povrchná konzumentka. Lebo diabol na tom koncile sa samozrejme rozhodol zmeniť hlavne "nepodstatné"veci. Ak sa človek zaoberá asketikou- mystikou, tak jednoducho tam zbadá, že ona ako dvojročná katolíčka pochopila viac ako tí čo sú už "anjeli" a nepodstatné veci nepotrebujú. Celkom ma to prebudilo a nabudilo v mojej skepse. Ja osobne nečakám veľmi, že sa prebudí niekto, kto navštevuje roky tie diskotéky, kde sa hanobí to najsvätejšie čo tu máme, ale kto je katolíkom, tak sa jednoducho neuspokojí, a nemôže skončiť v nijakej sekte. (a je jedno či tá sekta má 1,2 miliardy či pár členov) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 apríl 2013 : 11:18:00
|
zameranost na presnu vonakajsiu formu slova je typicka prave pre magiu a carodejnictvo nespravne vyslovene zaklinadlo straca ucinok tak isto je nutne pouzit povodny jazyk zaklinadla, preklad do ineho jazyka nefunguje
krestansto ale nie je postavene na magii, naopak carodejnicke knihy prvi krestani spalili krestanstvo je postavene na dovernom vztahu s Jezisom a na jeho laske k nam rozdiel krestanstva oproti inym nabozenstvam je v potrebe bozej milosti pre spasenie (vid 6 hlavnych pravd: bod 5 - milost bozia je na spasenie potrebna) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 apríl 2013 : 11:37:24
|
citácia: citácia: citácia: a krasna odpoved citatelky: Pôvodne zaslal Rafael - 20 apríl 2013 : 19:28:22 Slečna to má ťažké... Podobne, ako mnohý ďalší, čo sa narodili do herézy či neviery s snažia sa spoznať Pravdu. Možno sa pozrú na dejiny a zistia, že Katolícka Cirkev je tá pravá. Vojdú do kostola a zrazu sú zmätený, lebo kňaz káže niečo úplne iné, než Cirkev vždy učila... Pôvodne zaslal Reconquistador - 20 apríl 2013 : 22:19:52 Netreba byť skeptický, k Otcovi nejde nikto, ak mu to nedá on. To, že pochopila tú devastáciu, a fakticky tak presne opísala v čom je chyba ukazuje, že to nie je povrchná konzumentka. Lebo diabol na tom koncile sa samozrejme rozhodol zmeniť hlavne "nepodstatné"veci. Ak sa človek zaoberá asketikou- mystikou, tak jednoducho tam zbadá, že ona ako dvojročná katolíčka pochopila viac ako tí čo sú už "anjeli" a nepodstatné veci nepotrebujú. Celkom ma to prebudilo a nabudilo v mojej skepse. Ja osobne nečakám veľmi, že sa prebudí niekto, kto navštevuje roky tie diskotéky, kde sa hanobí to najsvätejšie čo tu máme, ale kto je katolíkom, tak sa jednoducho neuspokojí, a nemôže skončiť v nijakej sekte. (a je jedno či tá sekta má 1,2 miliardy či pár členov) Pôvodne zaslal mino - 21 apríl 2013 : 08:24:44
Lenze ta prispievatelka to ma naozaj tazke. Pochopila, ze ak to ma brat s vierou vazne, musi ist od Jorgeho. Avsak pojde kam? Ku...?
Netreba mat iluzie, ze ma dost zdrojov a motivacii, zorientovane sa spravne rozhodnut, co robit. Ona iba vie, co nerobit. Je to podmienka spravneho konania, ale nie jedina, iba prva. Nasledovat musi volba, ktora nahradi povodne zle smerovanie.
A tu kdesi, je cely pes zakopany. Jorgemu a nicitelom je jedno, kolko bude tych mnohych, ktorych zvedu. Velmi dobre vedia, ze ktori s nimi nepojdu, skor ci neskor ajtak posmeruju k zahube inym sposobom: vzali im katolicke pramene, sviatosti, svateniny, sentire cum ecclesia, skolstvo, katolicke rehole a institucie, atd. - no odkial brat info a posilu z prikladov, ze ako a co robit? Vacsinovy katolik, ak sa aj spamata, caka ho pretazka riskantna faza, faza vabankova.
takze ta dama z odpadlickeho jezuitskeho portalu, to ma naozaj tazke.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 apríl 2013 : 11:40:34
|
citácia: Avsak pojde kam? Ku...? vzdy k Jezisovi!!! na Neho netreba zabudat zda sa mi v niektorych pripevkoch ako keby ste na Neho zabudali .... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 apríl 2013 : 13:55:17
|
citácia: citácia: Avsak pojde kam? Ku...? vzdy k Jezisovi!!! na Neho netreba zabudat Pôvodne zaslal misojogi - 21 apríl 2013 : 11:40:34 Ku ktorému Ježišovi? K protestantskému, pravoslávnemu alebo katolíckemu? Lebo nie všetci vyznávajú toho istého Krista, čo, predpokladám, neviete. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 apríl 2013 : 20:05:16
|
Jezis je ten isty vcera dnes i zajtra to nepoznas?
ide len o rozny stupen poznania Jezisa a niekto moze mat o nom napriklad aj mylne alebo nedostatocne informacie, ale na totoznosti Jeho osoby sa vsetci zhodneme |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 apríl 2013 : 21:26:55
|
citácia: Jezis je ten isty vcera dnes i zajtrato nepoznas? ide len o rozny stupen poznania Jezisa a niekto moze mat o nom napriklad aj mylne alebo nedostatocne informacie, ale na totoznosti Jeho osoby sa vsetci zhodneme Pôvodne zaslal misojogi - 21 apríl 2013 : 20:05:16
Tak toto má od katolíckej viery veľmi ďaleko! A myslím, že je to urážlivé voči Ježišovi. |
Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave. |
Počet príspevkov: 365 ~
Člen od: 02 jún 2009 ~
Posledná návšteva: 18 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
Elo
Stav:
| |
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 15:04:08
|
citácia: citácia: Jezis je ten isty vcera dnes i zajtrato nepoznas? ide len o rozny stupen poznania Jezisa a niekto moze mat o nom napriklad aj mylne alebo nedostatocne informacie, ale na totoznosti Jeho osoby sa vsetci zhodneme Pôvodne zaslal misojogi - 21 apríl 2013 : 20:05:16 Tak toto má od katolíckej viery veľmi ďaleko! A myslím, že je to urážlivé voči Ježišovi. Pôvodne zaslal lila - 21 apríl 2013 : 21:26:55 Nejako ma zaujala táto reakcia. Ale práve preto, že zrejme som nepochopil, lila, čo ste mysleli tými slovami. Môžete to, prosím upresniť, v akom zmysle, podľa vás, je to urážkou voči Ježišovi, ked je to vlastne približene citát z Písma?... |
Krajina: Russia ~
Počet príspevkov: 370 ~
Člen od: 27 február 2013 ~
Posledná návšteva: 05 november 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2013 : 22:57:05
|
Lilii sa nepacilo to co znacila cervenym ze neiktori poznaju krista len povrchne, alebo nedostatocne a tym aj ich ucta k Nemu je len povrchna a nedokonala Lilith si mysli ze je to blud, ale pritom je to len obycajny fakt ked niekto ma neodstatocne poznanie Krista tak co s tym, proste dalej nedospel ... tak co ... ale aspon mu veri a vie ze ma na mysli Krista z evanjellii takze nemoze byt pochybnost koho ma na mysli ....
to je proste konstatovanie skutocnosti a nie vieroucna otazka
samozrejme som za to aby takito ludia poznali Krista naplno, ale prave preto treba evanjelizovat Ano taki ludia maju od katolickeho poznania Krista daleko to suhlasim ale co ine sa da s nimi robit ako im Krista zvestovat ? a nie nadavat im |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|