Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Reiki – otvorené dvere pre Zlého ktorý ti urobí zo
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Roste uměle vyráběná zlost... Téma Next Topic: Stojí za prečítanie  

brotherrr

Stav: offline

Odoslaný - 24 február 2012 :  20:01:56  Zobraziť profil  Pridať brotherrr do zoznamu priateľov
Joga, okultizmus a mágia » Dúfam, že sa s takýmito vecami nezahrávaš?

Jedna pani zverejnila toto jej otriasajúce svedectvo o telesnom aj duchovnom utrpení, aké prežila v dôsledku liečby metódou reiki:

"Uvedomila som si, že je to agresia zlých síl. Po okultistickej seanse som pociťovala prenasledovanie zlým duchom.
Chcela by som všetkých varovať pred využívaním pomoci rozmanitých liečiteľov, biotronikov, ako aj alternatívnej medicíny, pretože takto sa vystavujeme priamemu pôsobeniu diabolských síl.

Po chirurgickom zákroku, akým bolo odstránenie polypu pri konečníku, som celý rok trpela bolesťami, ktoré lekári nedokázali zmierniť. V roku 1993 som si prečítala článok Spásny dotyk ruky, v ktorom som našla nasledujúce povzbudenie: „Práve pre teba, pre tvoje zdravie, tvoj dobrý pocit a psychickú pohodu vznikla nová ambulancia REIKI a biotroniky v Stredisku alternatívnej medicíny.“ Žiaľ, vo svojej naivite som uverila, že je to ideálna liečba pre všetky druhy chorôb. A tak som sa vybrala na liečiteľskú seansu. Ľahla som si na lekársku pohovku a biotronik mi na celé telo prikladal svoje ruky, z ktorých vyžarovalo teplo. Medzitým sme počúvali východnú relaxačnú hudbu.

Prvé následky „liečenia“ sa prejavili už na druhý deň: ovládol ma nesmierny strach, cítila som tlak v žalúdku a mala som pocit, akoby mi niekto zdieral pokožku z tváre. V priebehu času boli tieto prejavy rozmanité a čoraz silnejšie. Začalo mi šumieť v hlave. Šum sa postupne zmenil na pocit pálenia na tvári a na tlak na ramenách a hrudníku. Najhrozivejšia bola skúsenosť, keď som cítila, akoby sa po mojom tele presúvali ťažké ruky, ktoré ma gniavili. Keď som ležala na pohovke, cítila som, že nejaké cudzie ruky krúžia vo vzduchu okolo mňa. A čím rýchlejšia bola vibrácia, tým silnejšie neznáma ruka dopadala na moje telo, čo mi spôsobovalo nesmiernu bolesť. Okrem toho som cítila, že akési zuby sa zahrýzajú do mojej kože, že ma driapu akési pazúry. Najväčšiu bolesť mi spôsoboval pocit, že sa do mojej kože a tela pozdĺž chrbtice zapichávajú ihly. Všetky tieto pocity vystupovali súčasne; nebolo ani reči o spánku.

Uvedomila som si, že je to agresia zlých síl. Úplne zúfalá a utýraná prenasledovaním zlých duchov som sa rozhod­la ukončiť svoj život samovraždou... Odovzdala som sa Božiemu milosrdenstvu a začala som si podrezávať žily. A práve v tej chvíli zazvonil na moje dvere sused. Ihneď som ho zavolala k sebe a prikázala som mu, aby zavolal pohotovosť. Keď mi v nemocnici ruky zašili, lekár konajúci pohotovostnú službu sa ma opýtal, prečo som chcela spáchať samovraždu. Odpovedala som mu, že po okultistickej seanse som pociťovala prenasledovanie zlým duchom a že to už dlhšie nedokážem znášať. Lekár sa mi vysmial a presviedčal ma, že nijakí zlí duchovia neexistujú. Bol presvedčený, že mám halucinácie, a preto ma poslal na dvojmesačné liečenie do psychiatrickej nemocnice.

Vtedy som pochopila, že mojou jedinou záchranou je Ježiš. Vo dne i v noci som volala k Pánovi a prosila som ho o pomoc. A práve vďaka úpenlivej modlitbe, častému prijímaniu sviatostí, pôstu o chlebe a vode, ako aj vďaka modlitbe ľudí z Obnovy v Duchu Svätom za mňa útoky zlého ducha takmer celkom prestali. Niekedy sa ešte niektoré prejavy vrátia, ale už sa nebojím. Považujem tieto útoky Zlého za doping, aby som sa ešte viac modlila a úplne sa odovzdala Ježišovi. Dnes viem, že Pán vo svojej láske dopustil útoky zlého ducha, aby ma priviedol k intenzívnejšiemu životu modlitby a častejšiemu prijímaniu sviatostí.

Na záver by som chcela všetkých varovať pred využívaním pomoci rozmanitých liečiteľov, biotronikov, ako aj alternatívnej medicíny, pretože takto sa vystavujeme priamemu pôsobeniu diabolských síl.

Reiki (odovzdávanie univerzálnej kozmickej energie za účelom očistenia a uzdravenia prostredníctvom rúk liečiteľa, ktorý je kanálom uzdravenia) je jednou z mnohých okultistických metód uzdravovania prostredníctvom energie. Je to zvlášť nebezpečné, pretože okultizmus je spôsob, ktorým človek vstupuje do neviditeľného sveta prostredníctvom špeciálnych rituálov a techník (mágie), aby získal tajomnú silu a poznanie a aby si takto podriadil duchovnú aj materiálnu skutočnosť. Takto sa človek otvára pôsobeniu tajomných energií, aby ich využil na veštenie alebo liečenie rozmanitých ochorení. Ľudia si mnohokrát neuvedomujú, že tieto energie sú spojené s prítomnosťou zlých duchov. Všetky druhy mágie sú dôsledkom diablovho hriechu neposlušnosti a vzbury proti Bohu. Využívaním mágie sa uzatvára svojská zmluva s diablom, prostredníctvom ktorej rozmanití veštci a liečitelia získavajú obdivuhodnú silu, ktorá im dáva pocit, že majú schopnosť uzdravovať.

Cirkev jednoznačne zavrhuje okultistické uzdravenia. V Katechizme Katolíckej cirkvi sa dočítame: „Všetky praktiky mágie alebo čarodejníctva, ktorými si človek chce podmaniť skryté mocnosti, aby ich postavil do svojich služieb a dosiahol nadprirodzenú moc nad blížnym – hoci aj preto, aby mu získal zdravie –, vážne odporujú čnosti nábožnosti. Tieto praktiky sú ešte odsúdeniahodnejšie, keď sú spojené s úmyslom škodiť druhému alebo keď sa pri nich uchyľuje k zásahu zlých duchov. Aj nosenie amuletov si zasluhuje výčitku. Špiritizmus je často spojený s vešteckými a magickými praktikami. Preto Cirkev upozorňuje veriacich, aby sa ho chránili. Uchyľovanie sa k tzv. tradičným spôsobom liečenia neoprávňuje ani vzývanie zlých mocností, ani zneužívanie dôverčivosti iných“ (2117).

Skutočne uzdravuje iba Ježiš. Ak ho človek prijme za jediného Pána svojho života, on ho vždy uzdraví duchovne. Telesné uzdravenie nastane iba vtedy, ak je to zhodné s Božou vôľou. Ak sme skrze vieru spojení s Ježišom, utrpenie a chorobu budeme prežívať ako Božiu milosť a cestu nášho posvätenia.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 26  ~  Člen od: 17 november 2011  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2012 Upozorniť moderátora 

monciciatko

Odoslaný - 23 január 2013 :  16:18:50  Zobraziť profil  Pridať monciciatko do zoznamu priateľov
dobry den, zaujimalo by ma ze ktora pani toto zverejnila. A aka institucia jej sposobila taketo problemy. lebo nasla som na internete iba zopar linkov kde sa spomina tento pribeh a vsade je uvedene jedna pani.... a preto takto siria mnohi iba poplasne a nicim nepotvrdene spravy.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 5  ~  Člen od: 23 január 2013  ~  Posledná návšteva: 30 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 23 január 2013 :  20:52:08  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
No ja neviem, ja by som si "univerzálnu kozmickú energiu" veľmi na seba, či do seba či čo vlastne, veľmi nedal dávať.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Greta

Odoslaný - 23 január 2013 :  22:23:35  Zobraziť profil  Pridať Greta do zoznamu priateľov
citácia:
dobry den, zaujimalo by ma ze ktora pani toto zverejnila. A aka institucia jej sposobila taketo problemy. lebo nasla som na internete iba zopar linkov kde sa spomina tento pribeh a vsade je uvedene jedna pani.... a preto takto siria mnohi iba poplasne a nicim nepotvrdene spravy.

Pôvodne zaslal monciciatko - 23 január 2013 :  16:18:50

to nie je o jednej pani. magiu, okultizmus a podobne odmietame podla prveho prikazania Desatora.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 373  ~  Člen od: 29 august 2011  ~  Posledná návšteva: 18 apríl 2025 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sinceretly

Odoslaný - 24 január 2013 :  15:10:59  Zobraziť profil  Pridať sinceretly do zoznamu priateľov
prosim, precitajte si toto svedectvo:

citácia:
Prednedávnom som navštívil prednášku, ktorá propagovala liečenie pomocou metódy s exotickým názvom reiki. Prednášajúci tvrdil, že pomocou tejto metódy sa už podarilo vyliečiť mnoho ľudí. Mal som však pocit, že príklady, ktoré uvádzal, nás mali presvedčiť, že tu ide o pôsobenie nejakej kozmickej energie, čomu som dobre nerozumel. Zdalo sa mi to nejaké „sektárske". Čo sa dnes o reiki vie a o akú energiu pri nej vlastne v skutočnosti ide?
JÁN, Bratislava
Reiki je slovo japonského pôvodu, ktoré sa najčastejšie prekladá výrazom univerzálna životná energia (rei = univerzálny, ki = životná sila, životná energia). Ak tomuto výrazu dobre nerozumiete, nemusíte sa znepokojovať. Bližšie vysvetlenie vám totiž nepodajú ani zasvätení: nanajvýš vám poskytnú nejaké rovnako nezrozumiteľné synonymum (napr. vesmírna životná energia, oživujúci prazáklad vesmíru a pod.), prípadne nejakú metaforickú analógiu z budhistického, šintoistického, ba dokonca židovsko-kresťanského náboženstva (napr. že ide o niečo podobné, čo vzniklo, keď Boh povedal: „Buď svetlo!"). V podstate sa výraz používa spôsobom, pri ktorom sa predpokladá, že pri jeho ďalšom používaní si postupne domyslíte, aký význam či obsah sa za ním skrýva: predbežne stačí, aby ste ho neodmietali.

Za zakladateľa učenia o reiki považujú japonského kresťanského mnícha Mikao Usuiho, ktorý koncom 19. storočia viedol malú kresťanskú univerzitu v Kjóte. Začal sa zaoberať otázkou, ako mohol Ježiš uzdravovať ľudí tým, že na nich vkladal ruky. Keď sa dozvedel, že podobným spôsobom uzdravoval ľudí aj Budha, začal pátrať v budhistických prameňoch, až (údajne) nakoniec v jednom zenovom kláštore objavil v knižnici zvitky so sanskrtskými rukopismi a kresbami neznámeho Budhovho žiaka, kde sa presne opisovalo, akými metódami, pomocou akých symbolov a formuliek (tzv. mantier) Budha uzdravoval a ako tieto schopnosti odovzdával ostatným. Usui sám takýmto prostredníctvom získal schopnosť uzdravovať a túto schopnosť ďalej odovzdávať. Podľa Usuiho interpretácie sa pri uzdravovaní aktivizuje akási „univerzálna životná energia" (reiki). Ešte počas svojho života vychoval v Japonsku viacerých žiakov, ktorí sa potom stali tzv. majstrami reiki. Po Usuiho smrti sa neskôr (počas druhej svetovej vojny, no najmä po nej) jeho učenie rozšírilo do Ameriky, začiatkom 80. rokov aj do Európy (osobitnú popularitu získalo v Nemecku), v posledných rokoch sa šíri aj u nás. Termín reiki sa postupne začal používať v širšom zmysle jednak na označenie samotnej metódy používania tejto „univerzálnej životnej energie", ale i na označenie celého učenia, resp. s ním spojeného hnutia.

Schopnosť používať reiki odovzdáva majster žiakovi na seminároch prostredníctvom tzv. zasväcovania, a to pomocou symbolov a mantier, ktoré údajne našiel Usui na zvitkoch starých spisov o Budhových metódach liečenia (proces zasväcovania má pritom rituálnu formu, žiak musí mať napr. zatvorené oči).

Existujú tri stupne zasvätenia (tri stupne reiki). Kým pri prvých dvoch stupňoch ide najmä o získanie, resp. rozšírenie spôsobilosti používať reiki (napr. po prvom stupni je žiak schopný uzdravovať prikladaním rúk, po druhom je to schopný robiť aj na diaľku), dosiahnutie tretieho stupňa zasvätenia umožňuje, aby sa jeho absolvent stal sám majstrom reiki. To všetko je navyše spojené s osobným rastom a dosahovaním akejsi harmónie so sebou samým a so základnými silami vesmíru. Nadobudnuté schopnosti sa navždy stanú súčasťou osobnosti zasväteného a nejestvuje nijaká možnosť tieto schopnosti stratiť alebo umelo odstrániť.

Účinky reiki sú neobyčajné nielen z hľadiska možnosti uzdravovania (a to aj zvierat a rastlín). Pomocou reiki môže údajne zasvätenec napr. v priebehu dvadsiatich minút nabiť vybitú autobatériu a pod. Odovzdávanie reiki pritom človeka nijako neoslabuje, pretože je vlastne iba prostredníkom akejsi kanalizácie reiki z nevyčerpateľného vesmírneho zdroja. Atď.

Aké hodnotenie povedať na adresu reiki? Ide o ezoterické učenie, ktoré svojimi praktikami veľmi pripomína akúsi inovovanú formu čarodejníctva. Svojou súčasnou ideológiou zapadá do prúdu hnutia New Age (čo väčšinou ani nepopiera) a je vlastne svojskou sektou (voči čomu by sa asi jeho prívrženci ohradili). Nepredkladá nijakú vedecky prijateľnú argumentáciu, bráni sa empirickému preskúmaniu vedeckými prostriedkami. Hoci hovorí o neobyčajných uzdravovacích možnostiach (keby sme tvrdenia jej prívržencov brali vážne, medicína by bola vlastne zbytočná), ponecháva si „zadné dvierka": ak ide o nejaké závažné zdravotné poruchy, odkáže vás na lekára. Vo svojej klinickej praxi som sa stretol zatiaľ s dvoma prípadmi pacientok, ktoré duševne ochoreli napriek tomu, že absolvovali seminár reiki. Mal som tiež možnosť hovoriť s mužom, ktorý sa vydával za majstra reiki. Keď som ho požiadal, aby mi predviedol svoje schopnosti, odmietol (možno v skutočnosti nešlo o majstra reiki, viedol však seminár reiki u jednej zo zmienených pacientok). Čo vy na to?

zdroj:
citácia:

Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. †

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1456  ~  Člen od: 18 august 2012  ~  Posledná návšteva: 19 jún 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

monciciatko

Odoslaný - 25 január 2013 :  10:24:52  Zobraziť profil  Pridať monciciatko do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal monciciatko - 23 január 2013 :  16:18:50

to nie je o jednej pani. magiu, okultizmus a podobne odmietame podla prveho prikazania Desatora.

Pôvodne zaslal Greta - 23 január 2013 :  22:23:35

ja poznam bozie prikazania: Ja som Pán Boh tvoj, nebudeš mať iných bohov okrem mňa, aby si sa im klaňal. Miluj svojho blížneho ako seba samého to je prve a nikde sa nehovori o tomto....

je vidno ze v tom neni niektorim jasno preto to odsudzuju. treba si uvedomit ze kazde vierovyznanie a nabozenstvo ma svoje pravidla a upravene predsavatia a veci ktore prijma a ktore nie. Kazda jedna viera vnima Boha ako toho najvyssieho najmilostrdnejsieho a najlepsieho... jedni to vsak pomenuvavaju Boh/Duch svaty/Jezis Kristus ini Jahve, Budha,Alláh, Adonai, Elohim, El Elion... a tak dalej. Kazdy z nich ale vo svojich motlidbach a meditaciach prosi najvvysiu a najmocnejsiu energiu o pomoc o dobro. Rozdiely su v kulturach, a je smunte ze mnohi ludia nevedia prijat inu kulturu a ine presvedcenia ludi. Co sa tyka reiki tak ti ludia pokial nemaju ziadne vierovyznanie a sustreduju sa len na reiki ako take tak prosia kozmicku silu, tu silu ktora je najsilnejsia a najmocnejsia. prave tu ktoru som vyssie pisala ako nazyva kazdy po svojom. vela ludi veri ze existuje Boh ale neriesia ziadnu cirkev, su preto zly? nie su to mnoho krat ludskejsi a lepsi ludia ako ti co chodia do kostola pomaly kazdy den. tym ani neutocim iba hovorim. ja som tiez krestan a chodim kazdu nedelu a kazdy sviatok na omsu a Boha si ctim. ale v reiki prosim o pomoc prave Boha. Reiki kurz sposobi otvorenie duchovneho kanalu z nebesiami. A pri lieceni kedze ja Boha volam Boh prosim Boze prosim ta o liecivu energiu.... neprosim nikoho zleho. a ak clovek robi nieco z dobrym zamerom nemoze ublizit, lebo vklada do toho dobru energiu. Pokial prosis o nieco Boha nezosle ti demona. A je jedno jak ho nazyvas... on vie ze hovoris k nemu.

K mantram a meditaciam poviem asi tolko... meditacia je svojim sposobom motlidba len kazdy ju robi inak my sa modlime motlidby ako otce nas zdravas slava popripade ruzenec atd... vychodne krajiny z inou kulturou maju mantry. Prirodzena mantra OM posobi na vsetky nase vnutorne organy, je to skor na fyzickom ako na duchovnom zalozeni. Skuste si zavriet oci a nahlas nadych a s plnym vydychom hovorit ÓOOOM zacitite uvolnenie a to preto lebo sa vam rozvibruju hlasivky a vsetky organy vo vnutri tela... Nebudem rozoberat duchovne telo a veci s nim spojene ale na tejto fyzickej hladine to mozete citit.

Je samozrejme ze na svete su aj zly ludia a to vsade sme len ludia... takze najdu sa vsade v kazdom kute sveta, nabozenstva, kultury...

ja plne podporujem alternativnu medicinu.... lebo v dnesnej dobe je medicina jeden velky biznis a radsej zaplatim a pojdem k niekomu co ma bylinky alebo nejaky takyto dar alebo kurz a pomoze mi ako buudem jak blazon platit do zdravotnictva a to ma nevylieci. A preco? naco by ma liecili ked mozu na mne zarabat... Kebyze ma vyliecia ako aj inych nemali by pacientov a tym padom ani peniazky.... tolko mojho nazoru na celu vec a prispevok

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 5  ~  Člen od: 23 január 2013  ~  Posledná návšteva: 30 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 25 január 2013 :  12:30:04  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
No, ja by som sa predsa len bál, že ma to stiahne kdesi, kam nechcem.
Ja lekárov tiež nemusím (resp. prísne si vyberám...až tak, že 10 rokov ich nepotrebujem...zatiaľ- takže v odpore voči biznisu som za), ale zas by som si dal pozor, čo všetko sa strčí pod - alternatívnu medicínu.
Bol by som proste opatrný... viera je predsa len hodnota, ktorá sa nepredáva.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 25 január 2013 :  12:55:53  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
ja plne podporujem alternativnu medicinu.... lebo v dnesnej dobe je medicina jeden velky biznis a radsej zaplatim a pojdem k niekomu co ma bylinky alebo nejaky takyto dar alebo kurz a pomoze mi ako buudem jak blazon platit do zdravotnictva a to ma nevylieci. A preco? naco by ma liecili ked mozu na mne zarabat... Kebyze ma vyliecia ako aj inych nemali by pacientov a tym padom ani peniazky.... tolko mojho nazoru na celu vec a prispevok
Pôvodne zaslal monciciatko - 25 január 2013 :  10:24:52

lebo alternativna medicina nie je o zarabani :D
mimochodom mne zivot zachranila klasicka medicina a neplatil som za to nic

kto podporuje alternativnu medicinu, je oklamany a podporuje klamarov; je takmer pravidlom, ze ludia, ktori nahliadaju na nabozenstva tak "zosiroka" ako ty, su najnachylnejsi na oklamanie sarlatanmi

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sinceretly

Odoslaný - 25 január 2013 :  14:30:33  Zobraziť profil  Pridať sinceretly do zoznamu priateľov
Skeptici zvycajne spochybnuju vsetko. Cennim si na nich, ze spochybnuju aj veci, ktore su velmi zle, ako napr. reiki.

Raz som nasiel 1 skepticku stranku a tam bolo snad 1 000 a viac vselijakych pojmov - Boh, reiki, UFO a jednoducho vsetko sa tam spochybnuje a to, co sa vedou neda zmerat, tak toto vsetko ri skeptici spochybnuju a ak pride na rad rozhovor na duchovne veci, zvycajne sa na tom skeptici velmi dobre zabavaju.

Na 1 strane je dobre, ze spochybnuju veci, ako je napr. reiki a tak podobne, lebo v podstate ak si niekto od nich zoberie ponaucenie, tak sice sa tomu bude posmievat a bude to spochybnovat, ale hlavne je, ze sa nenecha vyliecit alternativnou medicinou. V podstate tito skeptici sluzia Bohu a podporuju Jeho zamery a zaroven Mu nesluzia a nepodporuju Jeho zamery - spochybnuju aj to, co by spochybnovane byt nemalo - ako je napr. Boh, viera, laska... jednoducho laska je pre nich chemicky proces, Boh pre nich neexistuje, lebo udajne rozmyslanim sa da psoznat, ze Boh neexistuje, pricom tento nazor je nazor ateistov, ale v skutocnosti je to prekruteny teisticky nazor, lebo povodny "citat"-myslianka bola takato: z myslenia sa da vycitat a prist na tro, ze predsalen je nieco nad nami a Ten nad nami je Boh.

Ezoterici podporuju reiki a krestanstvo zavrhuje reiki a nepodporuje ho, nepodporuje ani ucenie ezoterikov a ked sap ozriete na to, o com vyucuju ezoterici - vselijake čakry a tak a ked toto porovnate s vyrazmi pouzivane pri reiki a podobne, zistite, ze vam tam ludia uvolnuju vselijake čakry a neviem co vsetko vam tam s nimi robia, kazdopadne za tymto vsetkym su demoni a v skutocnosti ak niekto prednesie zle modlitbu, nesustredi sa pri nej, tak tieto modlitby nedorazia pred Bozi tron a Zly ich ukradne a ak sa niekto lieci pomocou reiki, tak ho lieci demon prostrednictvom ukradnutych modlitieb a potom to tomu cloveku vrati, lebo za nakup v Satanovom supermarkete sa plati a nic v nom nie je zadarmo, vsetky jeho sluzby maju nasledky.

Kto neveri tym svedectvam o reiki, tak je bud skeptik alebo uz na reiki bol a nepozoroval to, co popisovali obete reiki, ale mozem ho na 100% uistit, ze to pocitovat bude, lebo je to tak. Kto sa lieci prostrednictvom alternativnej mediciny, tak je vo velkom nebezpecenstve a nielen ze je v nebezpecenstve, ale tym spachal aj hriech, lebo viac sa spolieha na vselijakych liecitelov ako na samotneho Boha, ktory ma moc uzdravit nas ihned, v tomto okamihu, staci len verit a doverovat Mu, On vie najlepsie, co je pre nas dobre a nie my vieme najlepsie, co je pre nas dobre, lebo On nas stvorila pozna nas viac ako pozname my seba a kto veri reiki a chodi na to a zaroven tvrdi, ze je krestan, tak nech si precita katechizmus alebo nech sa opyta krestanov, cos i o tom myslia a hned ten clovek uvidi, ze nie len tak nadarmo krestania zavrhuju reiki, jednoducho tak, ako existuje cierna magia, existuje aj biela magia a za oboma magiami stoja demoni, mali by ste si to uvedomit, kym je este cas. Obe magie su velmi nebezpecne a kto tomu neveri, nech si precita tie svedectva.

Ezoterici podporuju reiki a krestania nie a ten, kto podporuje reiki, sa odlucuje od krestanstva a upada do ucenia demonov, lebo ucenie o čakracha podobnych ezoterickych veciach je ucenim demonov a treba si na to davat velky pozor. Verite tym liecitelom alebo Bohu? Pozrite si toto video:
citácia:

Provnaj ezoterickych reiki liecitelov s krestanskymi liecitelmi, ti ludovi reiki liecitelia sa odvolavaju na svoje dary, na svoje sily, demon im to dava a nahovara im, ze to su ich schopnosti, aby potom ti ludia spysneli - som videl take svedectvo cloveka - video, ako vypovedal - on bol reiki liecitelom aalebo niecoho ineho, podstata je ale ta ista - bol to nejaky liecitel z alternativnej mediciny a tam popisoval svoje svedectvo so Zlym duchom, ako ho napadal a aj napada.

Liecitelia alternativnej mediciny sa odvolavaju na svoje vnutorne schopnosti a krestanski liecitelia uzdravuju v mene Jezis, aj to dopredu hovoria, ze to nie vdaka nim, ale vdaka Jezisovi je:
Vata sa premení na telo - rakovina uzdravená v mene Ježiš
citácia:

Jezis je naozajstny doktor, naozajstny lekar a nie nejaki alternativni medicinski ludia, kto sa necha udzravovat tymito ludmi, neveri Bohu a pacha hriech a ten, kto sa nimi nenecha vyliecit a radsej sa chce nechat vyliecit Bohom, tak to je ten spravny postoj - naco sa vyliecit reiki liecitelmi, ked sa da vyliecit mocnym menom Jezis a navyse, naco by sa clovek mal nechat liecit metodou reiki, ak za to bude musiet neskor zaplatit, lebo kazdy hriech ma svoj nasledok, radsej si treba najst nejakeho Bozieho muza, ktory uzdravuje v mene Jezis. Krestania hovoria na rovinu, koho mocou uzdravuju a reiki liecitelia sa odvolavaju na svoju moc. Teraz ste dufam spoznali pravdu a ak nie, pozrite si este 1 video:
Extrémna Démonická Posadlosť - Oslobodenie v Mene Ježiša Krista
citácia:

Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. †

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1456  ~  Člen od: 18 august 2012  ~  Posledná návšteva: 19 jún 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

monciciatko

Odoslaný - 28 január 2013 :  12:03:35  Zobraziť profil  Pridať monciciatko do zoznamu priateľov
nechce sa mi odpovedat a presviedcat tu niekoho :D :D ale mate v tom gulas a neviete o com to je tak nesirte taketo blbosti. reiki bez pokory nefunguje.... energiu co davame ludom davame nie mi ale my sme len kanal cez ktoru prudi.... a nemusim si nic porovnavat ziadnych liecitelov.... kazdy mame iny nazor a vy si urputne drzite jednu vec tak sa drzte skoda slov. ...

dostojevskij

Odoslaný - 28 január 2013 :  13:24:13  Zobraziť profil  Pridať dostojevskij do zoznamu priateľov
citácia:
nechce sa mi odpovedat a presviedcat tu niekoho :D :D ale mate v tom gulas a neviete o com to je tak nesirte taketo blbosti. reiki bez pokory nefunguje.... energiu co davame ludom davame nie mi ale my sme len kanal cez ktoru prudi.... a nemusim si nic porovnavat ziadnych liecitelov.... kazdy mame iny nazor a vy si urputne drzite jednu vec tak sa drzte skoda slov. ...

Pôvodne zaslal monciciatko - 28 január 2013 :  12:03:35

kresťania odsudzujú snáď všetko okrem kresťanstva.. nedávno som listovala knihu kde kresťanský autor veľmi "presvedčivo" vykresľuje prečo je harry potter nebezpečný pre detskú myseľ.. najradšej by zakázali snáď aj Pippi dlhú pančuchu..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 448  ~  Člen od: 09 jún 2012  ~  Posledná návšteva: 08 október 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

monciciatko

Odoslaný - 28 január 2013 :  16:21:55  Zobraziť profil  Pridať monciciatko do zoznamu priateľov
vsak to..... je to smutne

sinceretly

Odoslaný - 29 január 2013 :  14:50:42  Zobraziť profil  Pridať sinceretly do zoznamu priateľov
Ja som si myslel zo zaciatku, ze tie horoskopy, fantazijne filmy, carodejnicke filmy hry a vsetky tie serialy, v ktorych je tema o buducnosti, filmy, v ktorych su vselijake fantazijne prvky a tak... ze toto vsetko predsa nie je zle - nieco taketo. Som sa "cudoval", ako moze Cirkev zavrhovat taketo veci, ked su to iba filmy o buducnosti, o carodejnictve a tak, o magii... mi to "neslo do hlavy" a ten, kto to nepozeral, tak som ho bral za takeho "nabozneho cloveka" a ze to az velmi prehana a ze ja som na tom lepsie ako ten clovek, ja som si myslel, ze mam viac vedomosti ako ti ludia, ktori sa nedivaju na taketo veci a ze jednoducho az prilis "prehanaju" a ze si tym "obmedzuju slobodu" - ze taketo veci nepozeraju, ze im Cirkev nieco obmedzuje, ale v skutocnosti nepozerat taketo veci je dolezite, lebo to, co na 1. pohlad dava slobodu, ju beria a to, co na 1. pohlad berie slobodu, tak ju dava.

Alkohol, drogy, sex a vsetky tie futuristicke a carodejnicke filmy a tak.. vsetky tie serialy a tak - toto vsetko na 1. pohlad dava slobodu, ale ked clovek do toho upadne, tak je tym zviazany a uz to nemoze len tak lahko opustit.

A prikazania Bozie, su ako dopravne znacky - na 1. pohlad prikazuju cloveku, co vsetko ma robit, sa zda, ze to berie slobodu a obmedzuje to cloveka, ale v skutocnosti ho chrania pred nebezpecenstvom a toto dava skutocnu slobodu cloveku.

Pozrite sa na niekoho, kto stale pozera nejake filmy a je zavisly od sledovania vselijakych fantazijnych filmov alebo hier a pod. - jednoducho do toho spadol a bez Bozej pomoci sa z toho nedostane. A teraz sa pozrite na cloveka, ktory je nabozny, na 1. pohlad sa zda, ze nie je slobodny, ale v skutocnosti on sa tymi prikazaniami riadi z lasky k Bohu, lebo Mu veri, lebo On vie najlepsie, co je pre nas dobre, lebo On nas stvoril a pozna nas viac, ako pozname my seba a prave preto by sme mali viac doverovat Bohu ako sebe a nespoliehat sa na vselijake sily, ktore nepochadzaju od Boha.

Pozrite si tuto stranku:
citácia:

Lucia

Odoslaný - 29 január 2013 :  17:11:03  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
Pane, tvoj zákon veľmi milujem, *
rozjímam o ňom celý deň.
Tvoja náuka robí ma rozumnejším
nad mojich nepriateľov, *
ustavične sa jej pridŕžam. —

Múdrejší som nad všetkých mojich učiteľov, *
lebo o tvojich prikázaniach rozjímam.
Chápavejší som nad starcov, *
lebo zachovávam tvoje príkazy. —

Svojim nohám nedovolím vykročiť na zlé cesty, *
chcem dodržiavať tvoje slová.
Neodkláňam sa od tvojich predpisov, *
lebo ty si mi zákon stanovil. —

Aké sladké sú tvoje výroky môjmu podnebiu, *
mojim ústam sú sladšie ako med.
Zmúdrel som z tvojich príkazov, *
preto nenávidím cesty klamstva.

Žalm 119, 97-104

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1472  ~  Člen od: 22 december 2009  ~  Posledná návšteva: 14 júl 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

sinceretly

Odoslaný - 31 január 2013 :  20:16:06  Zobraziť profil  Pridať sinceretly do zoznamu priateľov
Kto sa uchyluje k pochybnym a vselijakym liecitelom, tak takymto pocinanim pohrda Bohom, pretoze len za Jezisom by sme sa mali vsetci uchylovat a len Jeho prosit o pomoc.

Ja som videl take video, ako 1 zena dlhych X rokov bola priputana na lozku jednoducho nemohla sa postavit ani si sadnut nic a skusila vselijake drahe operacie a nic lebo sa jej stal nejaky uraz alebo to bola nejaka vrodena choroba alebo sa jej to stalo uprostred zivota teraz uz neviem presne co sa s nou stalo, ale viem, ze sa nemohla ani len posadit a ked ju doniesli na lehatku k Boziemu muzovi, do spolocenstva Krestanov - Bozich muzov, tak na prihovor toho Bozieho muza † sa ta zena uzdravila a normalne sa posadila a potom sa postavila a zacala chodit, je to niekde na youtube, a toto video je len jedno z X videi a kto mi teraz napise, ze to je len 1 zazrak a on potrebuje viac zazrakov, tak neviem o co mu ide, ked pri zazraku staci aby sa stal co i len 1 a uverim a nepotrebujem dalsie, lebo som jednoducho uveril a ak niektop otrebuje viac ako 1 zazrak, potom sa snazi obist tento prvy zazrak a ak sa vyhovori, ze to bolo niecou inou mocou, tak klame, lebo ten Bozi muz ju vyliecil v mene Jezisa Krista, narozdiel od tych pochybnych liecitelov, ktori liecia vo vselijakych zamlcanych menach.

Cudujem sa, ako je to mozne, ze niekomu nestaci 1 zazrak, 10, 100 ani 1 000, chce ich nekonecne mnozstvo a ani po tom nekonecnom mnozstve by tomu neuveril, lebo jednoducho nechce uverit a uz si na tu nevieru aj "zvykol", a takym pripadom je guest, lebo ten tuv jednom kuse nieco spochybnuje a on tu chodi len preto, aby odradzal krestanov od Boha aby odvadzal pozornost modlitieb ludi k Bohu a aby sa uzivatelia tohto fora namiesto sustredenia sa na Boha venovali hadkam a sporom... Hroza a des toto. Boh zehnaj vsetkych neveriacich, aby uverili, kym je este cas. †

A nestaci len verit, treba aj podla toho zit a bez Bozej pomoci to nedokazeme a prave preto by sme Mu mali dakovat za vsetko, za kazdu 1 malickost lebo bez Jeho pomoci nedokazeme ani len klipnut ocami, lebo to On je akciou a nase srdcia su reakciou, oni sa z nicoho nic len tak nepohybuju, to Boh je darcom zivota a On dal kazdemu stvoreniu slobodnu volu, lebo On je laska a chce, aby sme si Ho vybrali dobrovolne a nie nasilne.

A ak niekomu toto vsetko nestaci a vyzaduje priklad nejakeho krestana, ktory sa riadi Bozimi zakonmi a ziadneho zatial nenasie la preto je ateistom, tak takyto clovek uz fakt nevie co zo sebou, on si zatvara oci, aby nevidel, lebo keby chcel vidiet, tak by uvidel nei jedneho, ale X krestanov, ktori zachovavaju Bozie prikazania a ziju podla nich z lasky k Bohu. A niektori ateisti nechcu uverit a ak uz aj nahodou sa ukazuje naznak prikladu a keby nahodou mali uvidiet nejaky priklad, tak od neho utekaju, akokeby to bolo nejake strasidlo a boja sa takehoto ziveho prikladu, aby sa nahodou nezmenili a aby nahodou neprehodnotili svoj vztah k Bohu, lebo si zvykli na lahky sposob zivota, ale takyto lahky sposob zivota si ziju na ukor buduceho zivota, v buducnosti po smrti to budu mat horsie.

A ziadna reinkarnacia neexistuje, s kazdym jednym pocatim je s Bozou pomocou vytvorena nova dusicka a ked je takato dusicka potratena, tak stona bolestou, aj ked este nema ziadne udy, lebo zivot zacina uz pocatim.

a na zaver:

slovenka

Odoslaný - 03 február 2013 :  00:19:30  Zobraziť profil  Pridať slovenka do zoznamu priateľov
Ad mončičiatko a dostojevskij:
Áno, Herry potter, reiky, ako aj veľa iného je od diabla......
viem, že je vám to zatiaľ ťažko pochopiť.
Prečítajte si napr. od Hájka Smrt v sametu, od Amortha posledný exorcista...
Vždy sa čudujrm, ako majú ľudia pravdu pred očami, je toľko úžasnej lioteratúry...zistíte, že pravda je len v katolíckej cirkvi a jej učení.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 346  ~  Člen od: 07 máj 2010  ~  Posledná návšteva: 25 máj 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Roste uměle vyráběná zlost... Téma Next Topic: Stojí za prečítanie  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06