Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Potreba zmeniť svoj život?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Ježišovo „posolstvo milosrdnej lásky maličkým duši Téma Next Topic: Metal a kresťan
Strana: z 3

Ambrobene

Stav: offline

Odoslaný - 25 február 2012 :  17:54:47  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
Guest, nepodrypuj...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 175  ~  Člen od: 28 august 2011  ~  Posledná návšteva: 06 apríl 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lucia

Odoslaný - 25 február 2012 :  19:25:56  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
...najlepsim liekom na vsetky choroby a zlozvyky je fyzicka praca.
Pôvodne zaslal Lucia - 25 február 2012 :  00:10:33

nejako som nezaregistroval ze by mi okrem digoxinu a kontroly draslika kardiolog predpisal aj kopanie kanalov...pockat, on mi to vlastne zakazal

Pôvodne zaslal guest636 - 25 február 2012 :  17:48:05

...zrejme je nacase zmenit lekara.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1472  ~  Člen od: 22 december 2009  ~  Posledná návšteva: 14 júl 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ambrobene

Odoslaný - 25 február 2012 :  21:46:35  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
Zrejme je načase ísť na spoveď... od vianoc...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 175  ~  Člen od: 28 august 2011  ~  Posledná návšteva: 06 apríl 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

slavom

Odoslaný - 25 február 2012 :  23:42:06  Zobraziť profil  Pridať slavom do zoznamu priateľov
zrejme by si mal chodiť častejšie...

TOTUS TUUS (motto bl. Jana Pavla II)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 261  ~  Člen od: 02 november 2011  ~  Posledná návšteva: 16 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ambrobene

Odoslaný - 06 marec 2012 :  23:01:52  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
No, v sobotu ráno som prijal sviatosti na fatimskej sobote... odvtedy sa nejako snažim... možno mierny pokrok sa stal...
Idem v blízkej dobe učiniť jeden velice dôležitý krok v mojom živote... ak to vyjde, budem dobrorečiť

mortinia

Odoslaný - 06 marec 2012 :  23:50:46  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
citácia:
No, v sobotu ráno som prijal sviatosti na fatimskej sobote... odvtedy sa nejako snažim... možno mierny pokrok sa stal...
Idem v blízkej dobe učiniť jeden velice dôležitý krok v mojom živote... ak to vyjde, budem dobrorečiť

Pôvodne zaslal Ambrobene - 06 marec 2012 :  23:01:52

original .. potom teda daj vedieť

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ambrobene

Odoslaný - 07 marec 2012 :  07:28:56  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
To je predsa jasne

radar

Odoslaný - 07 marec 2012 :  10:26:37  Zobraziť profil  Pridať radar do zoznamu priateľov
.
citácia:
.najlepsim liekom na vsetky choroby a zlozvyky je fyzicka praca.

Na vsetky choroby?
Lucia su aj choroby, kde nie je mozne fyzicky pracovat.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1564  ~  Člen od: 25 november 2007  ~  Posledná návšteva: 14 február 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ambrobene

Odoslaný - 07 marec 2012 :  10:30:52  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
No... učinil som, čo som sľúbil a teraz už len čakám na odpoveď... to je čakanie...

Lucia

Odoslaný - 07 marec 2012 :  14:12:07  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
citácia:
.
citácia:
.najlepsim liekom na vsetky choroby a zlozvyky je fyzicka praca.

Na vsetky choroby?
Lucia su aj choroby, kde nie je mozne fyzicky pracovat.

Pôvodne zaslal radar - 07 marec 2012 :  10:26:37

....najlepsim liekom na vsetky choroby ( pri ktorych sa moze pracovat) a zlozvyky je fyzicka praca.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1472  ~  Člen od: 22 december 2009  ~  Posledná návšteva: 14 júl 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

amerika1

Odoslaný - 07 marec 2012 :  14:34:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Lucia a co dusevna namaha

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lucia

Odoslaný - 07 marec 2012 :  14:51:54  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
Amerika, iba fyzicka praca pomaha liecit choroby a zlozvyky - pri ktorych sa moze pracovat.

amerika1

Odoslaný - 07 marec 2012 :  14:57:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
preco myslite?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lucia

Odoslaný - 07 marec 2012 :  15:25:59  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
...pretoze clovek, ktory pracuje nema cas na zlozvyky, prazdne reci, zabuda na svoje choroby atd.....najviac pomaha praca, ktora cloveka bavi a ktoru robi s laskou...

guest636

Odoslaný - 07 marec 2012 :  16:20:28  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

....najlepsim liekom na vsetky choroby ( pri ktorych sa moze pracovat) a zlozvyky je fyzicka praca.

Pôvodne zaslal Lucia - 07 marec 2012 :  14:12:07

co je to fyzicka praca?

spomen nejaku konkretnu chorobu, ktoru je mozne liecit/vyliecit fyzickou pracou

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 07 marec 2012 :  16:23:01  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
...pretoze clovek, ktory pracuje... zabuda na svoje choroby atd...

Pôvodne zaslal Lucia - 07 marec 2012 :  15:25:59

rofl

ja ked pracujem, tak tiez zabudam ze som chory, ale ked idem po schodoch (v ramci prace nieco odnasam) tak si na chorobu hned spomeniem

povodny GUEST635

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lucia

Odoslaný - 07 marec 2012 :  16:34:50  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
citácia:

spomen nejaku konkretnu chorobu, ktoru je mozne liecit/vyliecit fyzickou pracou

Pôvodne zaslal guest636 - 07 marec 2012 :  16:20:28

...alkoholizmus

amerika1

Odoslaný - 07 marec 2012 :  17:22:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
citácia:
...pretoze clovek, ktory pracuje nema cas na zlozvyky, prazdne reci, zabuda na svoje choroby atd.....najviac pomaha praca, ktora cloveka bavi a ktoru robi s laskou...

Pôvodne zaslal Lucia - 07 marec 2012 :  15:25:59

Ibaze vsetko to co ste vymenovali je sposobene nielen fyzickymi faktormi ,ale aj dusevnymi a teda aj liecba je nedostatocna len z hladiska fyzickeho , ale musi musi nastupit aj liecba dusevnej stranky cloveka

Lucia

Odoslaný - 07 marec 2012 :  17:56:54  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
....jasne liecba musi byt komplexna, nie som lekarka, nechcem sa tu natahovat o slovicka...chcela som len povedat , ze nuda a nicnerobenie plodia vela zla...ak je clovek aktivny ( praca, zaluby, sport, starost o bliznych, pribuznych atd. ), tak nema cas na somariny

Ambrobene

Odoslaný - 08 marec 2012 :  07:36:57  Zobraziť profil  Pridať Ambrobene do zoznamu priateľov
No... odpoveď som sa dozvedel...

Toto bola moja posledná iskierka nádeje... už nie je

guest636

Odoslaný - 08 marec 2012 :  10:14:58  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

...alkoholizmus

Pôvodne zaslal Lucia - 07 marec 2012 :  16:34:50

to je znacne zjednodusene povedane, myslis tym zavislost alebo intoxikaciu?

zavislosti sa neliecia pracou, no pri liecbe je doporucena nejaka cinnost, ktora zamestnava pacienta, a ten potom nemysli na svoju davku, samozrejme ta cinnost by nemala sposobovat "podmieneny reflex", ktory by pacientovi pripominal jeho drogu; no vobec nie je pravda, ze musi ist o manualnu pracu/cinnost a ze ta cinnost sa povazuje za liecbu

co sa tyka intoxikacie, tak ta sa urcite nelieci pracou

mimochodom existuje jedna pravidelne sa opakujuca spatna vazba medzi pracou a alkoholizmom - pijan casto strati pracu kvoli alkoholu a kvoli tomu pije este viac a svoju zavislost dava za vinu strate prace

povodny GUEST635

guest636

Odoslaný - 08 marec 2012 :  10:31:03  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
....jasne liecba musi byt komplexna, nie som lekarka, nechcem sa tu natahovat o slovicka...chcela som len povedat , ze nuda a nicnerobenie plodia vela zla...ak je clovek aktivny ( praca, zaluby, sport, starost o bliznych, pribuznych atd. ), tak nema cas na somariny

Pôvodne zaslal Lucia - 07 marec 2012 :  17:56:54

vidis to? najprv spominas fyzicku pracu a potom uz zrazu od toho ustupis a nazves to vseobecnejsim pojmom - aktivita

dalsia zaujimava vec ktora z tvojich myslienok vyplyva - medzi aktivity zahrnas aj zaluby, jedna z mojich zalub je hranie pocitacovych hier, no mnohi to povazuju za prave to, co ty opisujes ako "somariny"

povodny GUEST635

hallo

Odoslaný - 08 marec 2012 :  10:44:28  Zobraziť profil  Pridať hallo do zoznamu priateľov
citácia:
Ambrobene, najlepsim liekom na vsetky choroby a zlozvyky je fyzicka praca. Vasim problemom je vela volneho casu a absencia prace. Skuste sa popytat po okoli ci niekto niekde nepotrebuje pracoviteho dobrovolnika...

http://www.youtube.com/watch?v=f8PmAWXEYtQ

http://www.youtube.com/watch?v=VsvrmiHZYIw

suhlas, Ambro... pracou to zacina :-D
ja mavam tiez riadne stavy (mrzi ma to, ale aj o konci zivota som neraz uvazovala....je to strasne!!!) a u mna je problem ten, ze viem, co mam robit! viem, ze pri praci abo akejkolvek aktivite pridem na ine myslienky, ale ja proste len NECHEM a som leniva a casto podrazdena, ked som mnou niekto nesuhlasi! je to chore, ale je to tak. clovek sa uci a ide to.

aj moj manzel by ti to odporucil! pomaha aj mne......len sa musim premoct a to je to NAJNAJNAJNAJNAJ, ale totalne NAJtazsie....

tak sa podme premahat!

a presne......trapenie neobide nikoho, len ho treba prijat, nech je akekolvek tazke... je to tazke, ked nevieme, kedy prinesie svoje ovocie a ako nam v zivote prave toto trapenie pomoze, ale to, ako ho zvladneme, sa iste zapise v nasej knihe zivota....a Boh sa tesi z kazdeho nasho nepatrneho uspechu a obete :)

no, budem o tom rozmyslat, ked ma dnes cosi napajedi, abo sa daco pokazi a skusim sa ovladnut... ;)

Pôvodne zaslal Lucia - 25 február 2012 :  00:10:33

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 29  ~  Člen od: 06 máj 2010  ~  Posledná návšteva: 10 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

hallo

Odoslaný - 08 marec 2012 :  10:47:02  Zobraziť profil  Pridať hallo do zoznamu priateľov
sori, Luci, som sa ti nechtiac vopchala do citacie :-)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 29  ~  Člen od: 06 máj 2010  ~  Posledná návšteva: 10 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lucia

Odoslaný - 08 marec 2012 :  14:09:24  Zobraziť profil  Pridať Lucia do zoznamu priateľov
Hallo, vy jedina ste pochopili, co som chcela povedat...

Strana: z 3 Previous Topic: Ježišovo „posolstvo milosrdnej lásky maličkým duši Téma Next Topic: Metal a kresťan  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06