Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Naše denné starosti
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: A ze kto vyvolava nenavist Téma Next Topic: Sexualita aj po vskriesení
Strana: z 6

mino

Stav: offline

Odoslaný - 23 február 2012 :  12:13:21  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Trošku neduchovná téma. Ten čo je zvyknutý papať Systému rozprávky o nevyliečitľných chorobách, nedostatku energií, o nutnosti vojen atď. hádam už ani nie je schopný prekročiť ten rámec daný tou "platónovou jaskyňou", ktorú tu vybudoval Systém. Ja práve dnes končím takú očistnú kúru, s niečím čo nejako popiera tie "nevyliečiteľné" choroby, a nedávno som natrafil na správu o úspešnosti studenej fúzie, a prípravou výroby akýchsi domácich reaktorov na ňu. Skúšam si predstaviť čo asi Systém vymyslí, aby toto zastavil. Predsa jeho sila je v tom ako straší chorobami, zdražovaním energií atď. Čo urobí keď sa ľudia akosi začnú z týchto jeho klamstiev prebúdzať? (vopred upozorňujem, že sa spolieham že si každý nájde to čo potrebuje, lebo ja nijakého dílera nerobím) Sme vôbec pripravení prijať to, že to všetko okolo nás tak nemusí byť? Že to umelé udržovanie strachu raz skončí?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora 

guest636

Odoslaný - 23 február 2012 :  16:09:26  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
... a nedávno som natrafil na správu o úspešnosti studenej fúzie, a prípravou výroby akýchsi domácich reaktorov na ňu...
Pôvodne zaslal mino - 23 február 2012 :  12:13:21

neviem na co si natrafil, ale urcite neslo o spravu o uspesnosti studenej fuzie, resp islo o zavadzanie; uz len to, ze vyrobca nepovolil nezavisle testovanie napoveda, ze ide bud o explicitny hoax alebo chybu pri merani za ucelom obohatenia sa

mimochodom tvrdis, ze neexistuju nevyliecitelne ochorenia?

povodny GUEST635

He will learn... no king rules forever...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  17:48:19  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
zaujímavé tvrdenie, zrejme NASA je pre srandu králikov a aj jej vyhlásenia sú pre srandu králikov http://www.youtube.com/watch?v=8FFyVf9194g
Ale aspoň viem že hoax je všetko čo tvrdí Systém. Inak sa mi páči, že NASA pripúšťa... no len aby potvrdila, ktovie ako dlho by trvalo atómovej lobby, ropnej lobby kým by ju nejako usmernila k opatrnému vyjadrovaniu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest636

Odoslaný - 23 február 2012 :  19:45:39  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
zaujímavé tvrdenie, zrejme NASA je pre srandu králikov a aj jej vyhlásenia sú pre srandu králikov...

Pôvodne zaslal mino - 23 február 2012 :  17:48:19

nula bodov, to je len teoria, prakticka demostracia zatial nie je nijaka

naposledy taliani nieco skusali s E-CATom ale ako som napisal - odpisali sa tym, ze nechceu umoznit nezavisle testy

nemam nic proti studenej fuzii, ale musi byt poriadne predvedena a dostatocne vysvetlena

povodny GUEST635

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2291  ~  Člen od: 16 november 2010  ~  Posledná návšteva: 04 február 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:10:34  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Tak to ťa zas nepoteším, výroba sa už chystá, koncom tohoto alebo budúci. Takže nemáš aktuálne info, nakoniec prielom sa dosiahol niekedy v januári tohoto roku. Zaujímavé inak ako dokáže niekomu uniknúť to ako niekde v Grécku už reaktor na 1 MW funguje. Ale nevadí, také niečo sa v SME(tiarskych) a podobných plátkoch nepíše.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4422  ~  Člen od: 27 november 2011  ~  Posledná návšteva: 22 február 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:18:33  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Chcel by som viac debatiť o tom či ľudstvo je pripravené výjsť z platónskej jaskyne vybudovanej Systémom, nie o technike. Tá bude zrejme každým dňom pribúdať čo určite vyvolá reakciu Systému, nebude predsa dovoľovať kaziť jeho mnohoročnú prácu.

saxsax

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:20:38  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Tak to ťa zas nepoteším, výroba sa už chystá, koncom tohoto alebo budúci. Takže nemáš aktuálne info, nakoniec prielom sa dosiahol niekedy v januári tohoto roku. Zaujímavé inak ako dokáže niekomu uniknúť to ako niekde v Grécku už reaktor na 1 MW funguje. Ale nevadí, také niečo sa v SME(tiarskych) a podobných plátkoch nepíše.

Pôvodne zaslal mino - 23 február 2012 :  20:10:34

noze nam upresni kde ten reaktor je, myslim, ze keby fungoval, nepotrebovali by ziadne eurovaly ...

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:30:02  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Ja som myslel že google tu vie používať každý- treba malú lekciu? (a to tu človek ani nespomenul trebárs generátor voľnej energie)

saxsax

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:32:15  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Ja som myslel že google tu vie používať každý- treba malú lekciu? (a to tu človek ani nespomenul trebárs generátor voľnej energie)

Pôvodne zaslal mino - 23 február 2012 :  20:30:02

tak nam prosim vygoogluj miesto toho reaktora, kdesi v grecku je aj od takeho rozhladeneho cloveka ako ty dost malo ...

zatial toto

http://jankolar.blog.sme.sk/c/287179/Grecka-technologia-studenej-fuzie-pripravena-na-nezavisle-testy.html

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:36:00  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
samozrejme ze tara

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:38:28  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Sorry neviem čo je seriózny link. A nerobím tu žiadneho dílera, google majú všetci, tak používať. Túto tému okolo linkovania a podobne vediem niekde inde, tu som to dal ako príklad, nerobte tu z toho gro toho o čo mi tu ide v tejto diskusii. Ak táram nevadí, dôležité je že niekto sa už ohrieva pri studenej fúzii.

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:39:57  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
citácia:
samozrejme ze tara

Pôvodne zaslal saxsax - 23 február 2012 :  20:36:00

.
samozrejme, snívalo sa mi o tom, a čakajte ďalej že ho na svojich stránkach uverejnia médiá, ktoré vlastnia ľudia bohatnúci na rope a pod. nenahraditeľných zdrojoch.

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:44:27  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
inak sa mi asi snívalo keď som sa zaraďoval do poradovníka na domáci reaktor, bol som asi vo sne, vo sne mi prišla odpoveď, a vo sne čakám... a to už je posledné k tomu, buď sa tu bude diskutovať o duchovnom rozmere toho, alebo už budem podobné príspevky ignorovať.

guest636

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:44:40  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal mino - 23 február 2012 :  20:30:02

mala demonstracia/lekcia od pana osvieteneho nemoze byt na skodu - tak teda cakam

generator volnej energie? ROFL

povodny GUEST635

saxsax

Odoslaný - 23 február 2012 :  20:48:15  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
inak sa mi asi snívalo keď som sa zaraďoval do poradovníka na domáci reaktor, bol som asi vo sne, vo sne mi prišla odpoveď, a vo sne čakám... a to už je posledné k tomu, buď sa tu bude diskutovať o duchovnom rozmere toho, alebo už budem podobné príspevky ignorovať.

Pôvodne zaslal mino - 23 február 2012 :  20:44:27

netaraj a daj miesto toho reaktora ... potom sa mozeme bavit ozaj dalej ...

a vies vobec kolko ma Grecko reaktorov ?

mortinia

Odoslaný - 23 február 2012 :  21:28:29  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
chlapi - sorry, že sa vam do toho montujem, ale celkom ma zaujala vasa debatka..

mino - prečo píšete Systém s S???? prosím o vysvetlenie - koho si to predstavujete pod tým Systémom?

no moment - vy sa trpíte "nevyliečiteľnou" chorobou a máte doma / chcete mať doma/ reaktor, lebo máte za to, že nejakou studenou fúziou si tú chorobu vyliečite??? fuha..

Ja som kdesi čítala, že vraj na úplne všetko je liek - ked existuje jed, existuje aj protilátka (guest - nepíšem teraz o tvojej chorobe), len farm. spoločnosti by nezarobili nič, keby ludia neboli chorí. Telefonické hovory sú už vo vyspelejších krajinách za smiešne drobné (10 usd na mesiac a voláte kdekolvek do sveta aj celé dni ), a energie - myslíte si, že trocha energie jednu domácnosť stojí tolko, vam píše v tabulke od spoločnosti, kt. vam energiu dodáva?? nie - oni sú len nenažraní - jednoduché.

BTW - nie som presvedčená, že by sa ludia hromadne začali z týchto oblbov hromadne prebúdzať. Niekomu to proste dopáli a niekomu nie. Bežní pracujúci ludia prídu včer domov unavení a sú radi, že sedia vo svojej sedačke.. prípadne - trocha sa rozčúlia, že energia zdražela a idú spať..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 23 február 2012 :  21:38:29  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Mortinia, áno píšem ho s veľkým S, lebo tým myslím niečo konkrétne (minimálne to, že ak som si kedysi myslel, že to zlo okolo nás, je tu preto, že to tak musí byť, že ľudstvo sa vyvíja a musí tým prejsť, tak teraz už nie, teraz viem, že to tak nemusí byť, že to zlo niekto robí zámerne, a kým neprestane, budeme presne ako v tom podobenstve o jaskyni od Platóna
K tým ostatným- nie reaktor nie je na liečenie, myslel som domovú jednotku na studenú fúziu, ktorej výroba sa chystá (cca 30 kg, do toho niklová tyčinka ako cca cigareta a produkuje to výkon cca 10 kw cca pol roka), zatiaľ sa dodáva do 3- 4 mesiacov len 1 MW a taký by som doma asi nevyužil:)) okrem toho stojí cca 2 mil.:))
Tie nevyliečiteľné choroby myslím tie ktoré Systém (môžete si dosadiť aj jeho časť, napr. zdravotný systém) vyhlasuje za nevyliečiteľné- napr. rakovina a tak. a potom produkuje chorých aby ich mohol akože liečiť (ale samozrejme nevyliečiť)
A liečia sa inak:))) nie tým reaktorom:)))

Godwin

Odoslaný - 24 február 2012 :  00:28:44  Zobraziť profil  Pridať Godwin do zoznamu priateľov
mino, všetky tie výmysly o voľnej energii a pod. ti Systém predkladá tak, aby si im uveril. To si fakt tak ľahko naletel? :)

"Blázon si v srdci hovorí: „Boha niet.“ Skazení sú a ohavnosti páchajú. Nikto z nich nerobí dobre." - Žalmy 14:1

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 122  ~  Člen od: 01 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 23 september 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mino

Odoslaný - 24 február 2012 :  06:14:07  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Nie Godwin, ja som mu neuveril že ešte x rokov sa bez ropy nezaobídeme, a preto musíme vojensky likvidovať všetky štáty, ktoré tú ropu majú. Že ešte x rokov sa civilizácia neobíde bez uhlia, bez likvidovania lesov... tieto rozprávky mu nepapám. Ak mu ich papáš ty aj s guestom a saxsaxom tak to je v poriadku, on si ešte bude overovať či mu veríte keď ľudia budú mať doma napr. to čo som spomínal vyššie, a vy traja sa budete spravodlivo rozhorčovať ako si niekto mohol dovoliť vymyslieť niečo čo odporuje fyzikálnym zákonom, ako si mohol dovoliť zostrojiť niečo o čom SME (doplň si ktorýkoľvek plátok, vrátane aj tých "najvedeckejších") Markíza (doplň si trebárs aj Spektrum, či nejaké tzv vedecké stanice) atď, písali či hovorili že to nemôže existovať, a ak sa tak budete spravodlivo pohoršovať Systém vás bude milovať (trošku parafráza zo záveru 1984)

saxsax

Odoslaný - 24 február 2012 :  06:41:39  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
Zaujímavé inak ako dokáže niekomu uniknúť to ako niekde v Grécku už reaktor na 1 MW funguje

opätovne sa ta pytam, kedze to asi ani ja nemozem najst, zadaj ci identifikuj ten reaktor, inak si len obycajny taraj, vies prd comu ja verim alebo neverim, ja v prvom rade neznasam takych tarajov ako si ty ...

mino

Odoslaný - 24 február 2012 :  07:09:01  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Milý prispatý saxsax, diskusia už pokročila a vzhľadom na skoré ranné hodiny si si asi nestihol rozlepiť oči, aby si tu vyprodukoval blábol, ktorý tu dookola omieľaš. Už si môžeš ten reaktor aj objednať, má cca 50 ton, dodacia lehota 3- 4 mesiace, a stojí 2 mil USD. Neboj sa platenie vopred nehrozí. Takže sa prebuď ukáž mi že máš tie dva melóny a môžeme sa baviť ďalej. Inak na bláboly a jedincov čo majú vedenia ako ropovod Družba nemám čas ani chuť.

mino

Odoslaný - 24 február 2012 :  07:11:53  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Je tu niekto pripravený na diskusiu o našom uväznení v platónovskej jaskyni- a to môže byť aj jej pôvodný zmysel, ale viac ma zaujíma ako podobenstvo o dnešnom stave ľudstva. Inak to tu nemá zmysel a nechce sa mi zaberať tu miesto diskusiou s niekým " čo je spútaný a nie je schopný sledovať nič iné iba tiene pred sebou"...

mino

Odoslaný - 24 február 2012 :  07:18:39  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov

BTW - nie som presvedčená, že by sa ludia hromadne začali z týchto oblbov hromadne prebúdzať. Niekomu to proste dopáli a niekomu nie. Bežní pracujúci ludia prídu včer domov unavení a sú radi, že sedia vo svojej sedačke.. prípadne - trocha sa rozčúlia, že energia zdražela a idú spať..

Pôvodne zaslal mortinia - 23 február 2012 :  21:28:29

[/quote]

Ani ja nie som, už len táto stránka a aj dokonca táto diskusia ukazuje. V podstate by som to zhrnul jednoducho- stačí napísať teraz na net čo ja viem do wikipédie (to je príklad môžeme si vybrať aj inú stránku) bludy o tom že napr. studená fúzia je nemožná, dokázala to veda atď... a potom sa mi tu diskutujúci budú s tým oháňať, takže by som si mohol takto moderovať aj túto diskusiu:)))))

guest636

Odoslaný - 24 február 2012 :  07:53:55  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:

Ja som kdesi čítala, že vraj na úplne všetko je liek - ked existuje jed, existuje aj protilátka
Pôvodne zaslal mortinia - 23 február 2012 : 21:28:29

citala si zle alebo ta oklamali, choroby zvycajnenevznikaju nasledkom nejakeho jedu

citácia:

BTW - nie som presvedčená, že by sa ludia hromadne začali z týchto oblbov hromadne prebúdzať.

Pôvodne zaslal mortinia - 23 február 2012 :  21:28:29

z akych oblbov?

ty si uz prebudena?

povodny GUEST635

mino

Odoslaný - 24 február 2012 :  08:18:35  Zobraziť profil  Pridať mino do zoznamu priateľov
Mortinia, ja by som to zhrnul jednoducho- ľudia sa liečia aj z tých tzv. navyliečiteľných chorôb (napr. rakovina), nenaleteli blábolom Systému a nedávajú mu zarobiť. Takže stručne- Ľudia sa liečia a guestovia, saxovia a podobní si trepú dookola svoje bláboly...a Systém ich zato miluje:)))

guest636

Odoslaný - 24 február 2012 :  08:43:58  Zobraziť profil  Pridať guest636 do zoznamu priateľov
citácia:
Je tu niekto pripravený na diskusiu o našom uväznení v platónovskej jaskyni...
Pôvodne zaslal mino - 24 február 2012 :  07:11:53

tvoje vazenie v platonskej jaskyni ma nezaujima pokial nebude vykurovane a osvetlene za pomoci vreckoveho reaktora za 2 miliony dolarov

citácia:

inak sa mi asi snívalo keď som sa zaraďoval do poradovníka na domáci reaktor, bol som asi vo sne, vo sne mi prišla odpoveď, a vo sne čakám...
Pôvodne zaslal mino - 24 február 2012 : 07:11:53

http://www.ecatenergy.sk/1mw.html

povodny GUEST635

Strana: z 6 Previous Topic: A ze kto vyvolava nenavist Téma Next Topic: Sexualita aj po vskriesení  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06