Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Modlitba
 Rozvod kvôli joge-sekte
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Bozie milosrdenstvo. Téma Next Topic: Obetovanie utrpenia
Strana: z 3

kostelnik

Stav: offline

Odoslaný - 30 december 2011 :  02:27:22  Zobraziť profil  Pridať kostelnik do zoznamu priateľov
Když toto tu čtu, co se stalo Fidelovi, začínám vidět rudě. To je vrchol.

Ale já to vidím i racionálně, bratři. Chtělo by to i zabít toho jejího Gura. Ten má na ni asi největší vliv. Je to pohan co krade křesťanské vdané ženy, takže toho, kdo by ho zabil, bychom měli jen pochválit. Ve středověku by ho ze strany církve všichni pochválili. Dnes je ale zabíjení i takových zločinných pohanů nelegální, to stejně platí asi iu vás, že jo? Takže máme trošku problém, že kdo to s takovým rizikem udělá, kdo pomůže Fidelovi zachránit ženu? Ale zdarma asi nikdo, vidím to racionálně. Takže asi nic. Zůstávají už asi jen ty modlitby. Ale nápad to nebyl špatný. V jiném čase, jen pár století dozadu, a žádný problém.

Krajina: Czech Republic  ~  Počet príspevkov: 77  ~  Člen od: 29 december 2011  ~  Posledná návšteva: 07 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

vultus

Odoslaný - 30 december 2011 :  11:51:24  Zobraziť profil  Pridať vultus do zoznamu priateľov
neviem čo sa tu dookola rieši, modlitba a pôst, súhlasím, len pridám aby manžel pokiaľ nie je slaboch a kresťan s vytrhanými zubami nech ide za tým šarlatánom a pokúsi sa mu to vysvetliť pekne, keď ani to nepomáha, pomôže starý dobrý slovenský ,,preplesk kres papuľu" a s manželkou sa porozprávajte sám a riešte problém s ňou, je to predsa vaša žena, narovinu sa jej opýtajte či je pre ňu dôležitejšia tá sekta alebo vy a že vy nemienite hrať druhé husle po tom šarlatánovi. Potom sa ukáže budúcnosť jasnejšie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 123  ~  Člen od: 21 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 20 december 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

slavom

Odoslaný - 30 december 2011 :  12:40:00  Zobraziť profil  Pridať slavom do zoznamu priateľov
ručne stručne

TOTUS TUUS (motto bl. Jana Pavla II)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 261  ~  Člen od: 02 november 2011  ~  Posledná návšteva: 16 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

fidel

Odoslaný - 30 december 2011 :  19:26:18  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
Evelinka, ďakujem za radu a podporu lebo ako tak sledujem niektoré odpovede tak ja hľadám pomoc aby sa vrátila do reality a opustila sektu a nie čo nefungovalo alebo malo, proste ľudia čo nezažili ako sa im príbuzný dostane do osídiel sekty a mení jeho správanie pred očami rodiny to nevedia pochopiť ani ja som si to nevedel predstaviť a stalo sa.
Keby som sa cítil moc vinný za rozpad manželstva tak tu ani nepíšem a nežiadam pomoc veď aj deti stoja za mnou a ešte raz ďakujem za podporu a s touto témou som aj chcel upozorniť z vplívania rôznych siekt na ľudí a ich rodiny rodiny pričom všetko začína pomaly a nevinne.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 22  ~  Člen od: 23 december 2011  ~  Posledná návšteva: 26 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

fidel

Odoslaný - 30 december 2011 :  19:38:07  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
Evelinka, ďakujem za podporu ale je zaujímavé že ja hľadám pomoc a podporu ako ju vrátiť späť a odpútať od sekty a nie čo je za tým veď ak by som mal vinu na rozvode tak tu nepíšem. Ale zároveň touto témou varujem pred pomalým vtiahnutím ludí do sekty a zbadáte to až keď pred vašimi očami sa vám príbuzný začne meniť. Veď ak dvôverujete blízkemu budete mu zakazovať cvičenie? Zakazovať záľuby? Strašne žiarliť? Viac nemám čo dodať akurát ani ja som nevedel do teraz čo je sekta čo je hinduizmus a teraz to spoznávam na vlastnej rodine

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 22  ~  Člen od: 23 december 2011  ~  Posledná návšteva: 26 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

kostelnik

Odoslaný - 01 január 2012 :  01:19:49  Zobraziť profil  Pridať kostelnik do zoznamu priateľov
citácia:
ručne stručne

Pôvodne zaslal slavom - 30 december 2011 :  12:40:00

No jo, bratři, na toho guru nejprve pohovor. Pokud nezabere, pár po ústech (pokud je silnější, vzít na něj kamarády). A pokud nezabere ani to, pak by možná mohl skončit i tak, jak končí správní gurové, co říkáte:

http://www.youtube.com/watch?v=OZKgiJ30Qxo&feature=youtu.be

Krajina: Czech Republic  ~  Počet príspevkov: 77  ~  Člen od: 29 december 2011  ~  Posledná návšteva: 07 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

fidel

Odoslaný - 03 január 2012 :  08:16:30  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
Kostelník, Vultus a spol, čo pomôže preplesk? ešte kvôli jednému guru čo zničí rodiny a osobnosť človeka sa pre preplesk dostaneš na súd a možno do basy veď oni sú rozmnožený aj po úradoch, majú ľudí všade sekty sú ako chobotnice s dosahom všade a verte nie sú tam len obyčajný ľudia ale aj vysokoškolsky vzdelaní na rôznych pozíciach a to nielen v joge......

http://www.rozmer.sk/sk/articles/show/707

mortinia

Odoslaný - 03 január 2012 :  14:02:59  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
citácia:
Kostelník, Vultus a spol, čo pomôže preplesk? ešte kvôli jednému guru čo zničí rodiny a osobnosť človeka sa pre preplesk dostaneš na súd a možno do basy veď oni sú rozmnožený aj po úradoch, majú ľudí všade sekty sú ako chobotnice s dosahom všade a verte nie sú tam len obyčajný ľudia ale aj vysokoškolsky vzdelaní na rôznych pozíciach a to nielen v joge......

http://www.rozmer.sk/sk/articles/show/707

Pôvodne zaslal fidel - 03 január 2012 :  08:16:30

To je pravda chlapi... takých čudákov je všade dosť, aj na vysokých postoch..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

fidel

Odoslaný - 03 január 2012 :  14:14:56  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
Na takých joginov, guru, cvičiteľov, učiteľov a neviem ako sa nazývajú a do siekt treba poslať exorcistu aby z nich vyhnal diabla hneď by sa svet prečistil a uzdravil, ľudia od dobroty alebo z nudy už nevedia čo zo sebou a ničia si neuvedomujúc svoje rodiny, psychiku a zdravie

http://www.kristus.sk/okultizmus/

fidel

Odoslaný - 03 január 2012 :  14:34:34  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
Tu je dobre vysvetlené prečo povedať joge nie!
http://www.modlitba.sk/htm/okultizmus/otazky/4_stare.htm

Rafael

Odoslaný - 04 január 2012 :  10:15:25  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
fidel,

a.) preco hovorite o rozvode, ak nie ste rozvedeni?

b.) preco vas oboch Boh takto tresce?

c.) ako ste prezili vianocne sviatky?

d.) preco nechodite na jogu s manzelkou?

e.) co jej ponuka joga, co keby malo krestanstvo, nemenila by?

f.) zdielate spolocnu domacnost?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

fidel

Odoslaný - 04 január 2012 :  15:36:56  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
Rarach, neviem či ste pozorne čítal ale za 1; sme rozvedení 3 mesiace 2; To by som aj ja vedel prečo ma Boh takto tresce 3; Vianočné sviatky som prežil pekne kresťansky a smutne, stále sa vracali spomienky na prežité roky 4; na jogu nechodím preto lebo som to nepotreboval ani zdravotne ani psychicky a manželka začala chodiť iba zo zdravotných dôvodov a nie že potom začne pokračovať v meditaciach a uctievaniu indických bôžikov, vyznávať hinduizmus to ja ako kresťan nepotrebujem 5; joga jej ponúka slobodu myslenia, sebeckosť, vegetariánstvo, čistotu. To sa treba pozrieť čo núka joga v dennom živote aj ostatným kde sa pohybuje.
6; nie nežijeme spolu žije v podnájme a plne sa venuje oltáriku s indickými bôžikmi, meditaciam a má plnú slobodu nik ju nekontroluje kedy príde kde je čo robí proste sa plne oddala sekte kde aj pravidelne prispieva mesačne určitú čiastku a behá po rôznych seminároch a do Střílok v cz. Rodinu vymenila za komunitu nie už jogy ale za hinduizmus a nové náboženstvo pomaly premosťované a schované za jogu. Pritom je ona alebo bola? kresťanka-katolíčka kde sú všetci šťastný

Rafael

Odoslaný - 05 január 2012 :  01:06:28  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
citácia:
Rarach, neviem či ste pozorne čítal ale za 1; sme rozvedení 3 mesiace

Pôvodne zaslal fidel - 04 január 2012 :  15:36:56

Pripomente mi kde ste to pisali, dakujem.
Urcujuce je vsak toto od Vas:
citácia:
Pritom sme mali svatbu v katolickom kostole pred 27mi rokmi
Pôvodne zaslal fidel - 23 december 2011 :  08:29:53

takze rozvedeni nie ste.

citácia:
2; To by som aj ja vedel prečo ma Boh takto tresce

Co ma robit katolik, ak trpi?
Co ma robit trestanec?

citácia:
3; Vianočné sviatky som prežil pekne kresťansky a smutne, stále sa vracali spomienky na prežité roky

Ona Vas mala v pazi.

citácia:
4; na jogu nechodím preto lebo som to nepotreboval ani zdravotne ani psychicky a manželka začala chodiť iba zo zdravotných dôvodov a nie že potom začne pokračovať v meditaciach a uctievaniu indických bôžikov, vyznávať hinduizmus to ja ako kresťan nepotrebujem

Vsak nesli by ste tam kvoli sebe.
Teraz je uz neskoro.

citácia:
5; joga jej ponúka slobodu myslenia, sebeckosť, vegetariánstvo, čistotu. To sa treba pozrieť čo núka joga v dennom živote aj ostatným kde sa pohybuje.

O tom sa da teoretizovat hodiny a roky.
Prakticku odpoved na to, ze nasla v joge nieco, co jej krestanstvo nedalo, mate dennodenne pred ocami.
Nech zaznie otazka, preco ma zase vymenit jedno zlo za ine zlo.

citácia:
6; nie nežijeme spolu žije v podnájme a plne sa venuje oltáriku s indickými bôžikmi, meditaciam a má plnú slobodu nik ju nekontroluje kedy príde kde je čo robí proste sa plne oddala sekte kde aj pravidelne prispieva mesačne určitú čiastku a behá po rôznych seminároch a do Střílok v cz. Rodinu vymenila za komunitu nie už jogy ale za hinduizmus a nové náboženstvo pomaly premosťované a schované za jogu. Pritom je ona alebo bola? kresťanka-katolíčka kde sú všetci šťastný

Co bola, je beztak uz pase, teraz nie je,
a tvrda pravda pre Vas: neziskate ju.
Caka Vas celibatny zivot a Jobove kvapky.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mortinia

Odoslaný - 05 január 2012 :  14:10:44  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
Ale tam..

V Bohu NIČ nie je nemožné. Ak budete prosiť, tak dostanete fidel.. Na to sa spoľahnite.

V jednej veci vám rarach celkom schopne odpovedal - viete - ak ste s manželkou cirkevne zosobášení, úradný rozvod je pred Bohom prd platný.. takže vaše manželstvo je riadne ďalej právoplatné až do času, kým nebude cirkevne zrušené.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rytier

Odoslaný - 07 január 2012 :  23:59:15  Zobraziť profil  Pridať rytier do zoznamu priateľov
Už vidíte všetci, aká je škoda, že cirkev už nemá inkvizíciu? Tá by s tou pohanskou sektou zatočila. A ak by pohanov bolo veľa, nastúpili by proti nim rytierske rády. Inkvizíciu i rytierske rády mala cirkev na ochranu svojich detí - našu ochranu pred zhubným vplyvom siekt a pohanov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 86  ~  Člen od: 07 január 2012  ~  Posledná návšteva: 07 február 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

fidel

Odoslaný - 08 január 2012 :  12:23:13  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
http://www.pomocnudznym.sk/joga

fidel

Odoslaný - 17 január 2012 :  09:40:07  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
http://jogavdennimzivote.blogspot.com/
joga je vlastne vtiahnutie jedincov do systému poslušnosti a oddanosti k svojmu učiteľovi, guru. Začína to však všetko nevinne schované za zdravou výživou, vegetariánstvom, turistikou, milou spoločnosťou. Začne to naštevovaním kurzu jogy lebo ste čítali plagát alebo vám ju odporučil priateľ aké je to zdravé cvičenie, úplne jednoduché, že ? ako sa tam dostať .Po pár náštev a cvičení vás nenápadne oslovia a pripomenú že môžete ostať na meditaciach a hovoroch o všeličom a že môžete ísť s nimi na turistiku, variť zdravé vegetariánske jedlá u nich v kuchynke ale postupom času sa to mení na závislosť na učiteľovi a komunite kde už nejde ani moc o cvičení ale vyzývaní a uctievaní indických bôžikov a hinduizmu, začnete chodiť po seminároch do čiech kde naštívite v Střílkach ich hlavný stan začnete si robiť cvičiteľský kurz, mesačne prispievať na chod JDŽ, dostanete indické meno, opustíte rodinu začnete sa správať voči rodine a druhým sebecky vidíte len seba a svojho učiteľa máte málo času na rodinu, chcete získať čistotu aury na úrovní učiteľa Kripápurího a jeho guru Swami Maheshwarananda alebo iných satanistov, stále vás zamestnávajú a úkolujú a zistíte ak sa vôbec niekedy spamätáte že nemáte slobodu rozbili ste si rodinu, priateľstvá, vzťahy a osvietenosť neprichádza a neprichádza akurát schizofrénia a nášteva psychiatra lebo to prestanete zvládať.

fidel

Odoslaný - 23 január 2012 :  11:01:13  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
„Joga odmieta vieru v Boha Stvoriteľa, odmieta Ježiša Krista, celé dielo vykúpenia, celé kresťanstvo. Je to cesta k úplnému ateizmu,“ píšu slovenskí biskupi. Za najvážnejšie označujú slovenskí biskupi odvádzanie ľudí od kresťanstva. „Cvičenie jogy vedie k duchovnosti, ktorá je zameraná na seba samého. Ako je možné, že v Indii ležia po uliciach deti i starci pri smetných košoch a nikto si ich nevšíma?! Je to možné preto, že pod vplyvom hinduizmu žije každý sám pre seba. Ako je možné, že tam musí prísť Matka Tereza, aby zbierala tých, ktorí sú odkopnutí týmto štýlom života?! Je to možné preto, že hlavnou myšlienkou kresťanstva je žiť pre druhých a obetovať sa pre nich.“ (sita)

http://www.sme.sk/c/77329/biskupi-jogou-stat-siaha-na-krestanske-dedicstvo.html

http://www.jesus.sk/svedectvi/v-zajeti-okultizmu

fidel

Odoslaný - 23 január 2012 :  15:56:15  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
Totálně vymytý mozek

Jóga v denním životě nikdy nebyla klasická uzavřená sekta, připomíná spíše pyramidu, která se směrem vzhůru mění v čím dál větší kult. Ve spodním patře probíhají otevřené kurzy a jógová cvičení pro veřejnost, vlažnější praktikant je může s klidem a dlouho navštěvovat a nevšimnout si ničeho podezřelého. Kdo chce ale víc a stane se oficiálně žákem Mahéšvaránandy, ocitá se čím dál víc ve světě striktních pravidel a manipulace.

http://psychologie.cz/nocni-zivot-velkeho-jogina/

fidel

Odoslaný - 30 január 2012 :  11:31:28  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov

z knihy, P. ELIAS VELLA: DÉMONOV VYHÁŇAJTE

JÓGA
Ďalšou vecou je jóga a všetky orientálne cvičenia. Vyzerajú veľmi nevinne, ale ja som mal veľa prípadov exorcizmu u ľudí, ktorí v minulosti intenzívne praktizovali jógu, karate a pod. Fyzické cvičenia z východu sú samé o sebe nevinné, ale nesmieme zabudnúť, že za nimi vždy stojí filozofia a náboženstvo. Väčšina týchto cvičení ťa vedie do štádia, keď sa vyprázdňuješ a odstraňuješ prekážky stojace v ceste silám, ktoré máš v sebe. Keď sa z fyzických cvičení prejde ku filozofii a meditácii, tak ťa postupne povedú k plnému zrieknutiu sa Ježiša. Pretože aj Ježiš Kristus je z ich hľadiska prekážkou toho, aby si bol sám sebou Keď cvičenci opakujú v jóge svoje mantry, aj keď to nevedia, vzývajú v čínskom či indickom jazyku určité božstvo, určitého boha, aby sa ním nechali naplniť. Opäť, bez toho, že by sme odsudzovali ľudí a ich spôsob hľadania Boha, musíme byť veľmi bdelí a uvedomovať si nebezpečenstvo východných náboženstiev. Niekto by mohol namietnuť, že ide len číry fundamentalizmus. Budeme hovoriť o týchto veciach ako v stredoveku? Veľa kňazov s týmito názormi nebude súhlasiť. Viem, že je to aktuálna téma. Keď pred niekoľkými rokmi rímsky vikár určil jedného kňaza za exorcistu, tento kňaz sa snažil nájsť nejakú príručku, ktorá by mu v tomto poslaní pomohla. Najnovšia, ktorú našiel, pochádzala zo 17. storočia! Z toho môžeme vidieť, že sa zaoberáme predmetom, ktorý je pre nás úplne nový, nezmapovaný. Nie preto, že by sa snáď okultizmus praktizoval až dnes. Nejde o nový predmet, ale o nový spôsob, ako sa uskutočňuje. Preto dnes môžeme robiť závery len zo skúseností súčasných exorcitov.

Racio

Odoslaný - 30 január 2012 :  14:20:30  Zobraziť profil  Pridať Racio do zoznamu priateľov
Fúúha, to čo tu čítam, akoby zaváňalo stredovekom.
Čo tak každému nechať slobodu vyznania? Ak niekto nechce už veriť v Krista, prečo ho nenechať na pokoji? A v pokoji sa aj rozísť. Pretože je jasné, že ortodoxný kresťan nemôže žiť s niekým kto vyznáva nejaké východoázijské náboženstvo, učenie alebo spôsob života (prípadne všetko dokopy). Ak chýba tolerancia a to na oboch stranách - preč od seba.
Ja by som nemohla žiť s niekým, kto nie je iba papierový kresťan. Ak by bol viac ako papierový kresťan, tak s ním do žiadneho vzťahu ísť nemôžem. Pokiaľ by sa ale z neho až počas manželstva stal zarytý kresťan, ktorý naraz vidí peklo všade a hlavne vo mne - musel by ísť kadeľahšie. Alebo by som išla ja. Lebo čo s takým, ktorý uprednostní vieru a búchanie sa v prsia pred pokojným rodinným životom a ktorý všetky tie roky čo sme spolu prežili dokáže odhodiť pre nejaké mystické vytrženie a hromy blesky?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 31  ~  Člen od: 19 január 2012  ~  Posledná návšteva: 31 január 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Racio

Odoslaný - 30 január 2012 :  14:27:23  Zobraziť profil  Pridať Racio do zoznamu priateľov
Ešte musím dodať, že Fidel má smlu v tom, že predpokladám, že jeho exmanželka bola tiež rovnako veriaca ako on a rozumeli si a potom sa obrátila iným smerom. To býva časté u ľudí, ktorí nestoja počas života reálne oboma nohami na zemi ale potrebujú nejaké barle nejakú duchovnú oporu vedenie atď. Potom sa ľahko stane, že príde nejaký guru a je bližší a zaujímavejší ako mystický Kristus. Človek, ktorý je realista a duševne silný väčšinou nepodľahne žiadnemu druhu oblbnutia.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 31  ~  Člen od: 19 január 2012  ~  Posledná návšteva: 31 január 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

kostelnik

Odoslaný - 31 január 2012 :  00:37:29  Zobraziť profil  Pridať kostelnik do zoznamu priateľov
citácia:
Fúúha, to čo tu čítam, akoby zaváňalo stredovekom.
Pôvodne zaslal Racio - 30 január 2012 :  14:20:30

v jedné písni se zpívá - Středověk neskončil, středověk trvá...

Ela

Odoslaný - 09 február 2012 :  19:59:33  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
povodne som tu chcela dat link na clanok z Plus7dni, o "nevinnej joge" ..ked som to ale prebehla, tak sa tento bulvarny platok, ako inak vyziva v nechutnych podrobnostiach... tak len upozornujem, ze taky clanok v tomto casopise je a je mozno si ho precitat aj na internetovej stranke casopisu. Preco nam upozornujem - hlavne pre pre toho, kto takuto temu na fore otvoril a ktoreho rodina je tym postihnuta...
ela

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

fidel

Odoslaný - 02 marec 2012 :  09:32:51  Zobraziť profil  Pridať fidel do zoznamu priateľov
otázky vírili v hlavách žien, ktoré si duchovný učiteľ a zakladateľ systému Joga v dennom živote, ktorý si hovorí Paramhans svámi Mahéšvaránanda, údajne... ...Akou skúškou mám prejsť? Som dostatočne oddaná, otvorená prijať všetky jeho dary? Som vyvolená, keď sa môj guru, realizovaný boh,... ...vírili v hlavách žien, ktoré si duchovný učiteľ a zakladateľ systému Joga v dennom živote, ktorý si hovorí Paramhans svámi Mahéšvaránanda, údajne pozýval do... ...v hlavách žien, ktoré si duchovný učiteľ a zakladateľ systému Joga v dennom živote, ktorý si hovorí Paramhans svámi Mahéšvaránanda, údajne pozýval do svojej...

http://www.pluska.sk/plus-7-dni/ludia/indicky-guru-od-svojich-ziacok-vraj-vyzadoval-oralny-sex.html

Strana: z 3 Previous Topic: Bozie milosrdenstvo. Téma Next Topic: Obetovanie utrpenia  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06