|
Odoslaný - 27 október 2011 : 18:52:26
|
citácia: Potom jsem na každého z nich vložil ruce a pomodlil se. Pôvodne zaslal MartinP - 27 október 2011 : 10:27:57
vkladať ruky by mal len biskup alebo kňaz. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 07:41:34
|
citácia: ee, nemaš pravdu. nehovorim o liečiteľoch. to ani ja neuznavam. hovorim o zázrakoch. proste sú lekarske záznamy spred vyliečenia, a sú lekarske záznamy po vyliečení. a tie vyšetrenia nerobia len veriaci lekári ale aj ateistickí, resp. skeptickí lekári. a samozrejme nehovorim o uzdraveniach mimo katolicku cirkev. katolicka cirkev je tiež skepticka voči takýmto uzdraveniam dokým nie sú vedecké dôkazy ohľadom neho. Pôvodne zaslal Ales - 27 október 2011 : 18:47:42
nie je mozne aby zaver serioznej vedeckej komisie znel - "uzdravenie sa udialo vdaka zazraku"
komisia moze max povedat, ze nie je znama pricina uzdravenia, co staci niektorym veriacim na potvrdenie toho, ze ide o zazrak, no v skutocnosti to nie je potvrdenim nicoho
je uplne jedno o aku cirkev ide
neexistuje ziadne vedecke dokazy/potvrdenia ohladom zazraku - samozrejme ak by sa take nasli, okamzite by zazrak prestal byt zazrakom a stal by sa sucastou vedeckeho badania a to sa tyka iba "materialnych zalezitosti", a teda aj mechanizmus, stojaci za zazrakom by musel byt materialny(a teda skumatelny vedou)
uved mi na akom zaklade by mal vedec vyslovit zaver "dana udalost/jav nastala vdaka zazraku" |
povodny GUEST635
He will learn... no king rules forever... |
Počet príspevkov: 2291 ~
Člen od: 16 november 2010 ~
Posledná návšteva: 04 február 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 07:58:26
|
az odtialto je mozne na nieco reagovat, zvysok je iba vata
citácia: ...Uvadzam svateho Dominika, lebo to bolo na verejnom mieste pred mnozstvom vysokopostavenych ludi tej doby a je hodnoverne zdokumentovane. A k tej potrebe vedeckeho preskumania. Tieto pokusy sa samozrejme poctivo urobili. Pise o tom napriklad Francis McNutt vo svojej knihe Uzdravenie. Zmieneny John Graham Lake rovnako niekolko krat absolvoval podrobne skumanie co sa to deje ked nastava taketo uzdravenie. Skus si precitat z citovanej knihy Dobrodruzstvi v bohu. Teraz trochu odlahcene: Dufam, ze nebudes pozadovat opakovane riadene usmrtenie cloveka a jeho vzkriesenie kvoli statistickemu vyhodnoteniu uspesnosti pokusu. ... On je dobry a prajny a my Ho nemame vedecky skumat ale uverit v Neho aby sme Ho milovali ako On miluje nas. Pôvodne zaslal MartinP - 27 október 2011 : 18:37:48
TEJ DOBY je klucove slovne spojenie, uvedom si ze ten tvoj dominik zil v 12. storoci, ziadne anekdoty ohladom zazrakov z tej doby nie je mozne brat vazne; tak isto zaciatok 20. stor je priliz davno na to aby sa mohlo nieco hodnotit
slovo "poctive" si nedokazem spojit so spiritualnym liecitelstvom a zazrakmi vseobecne
uved radsej nejake uzdravenia z tohoto desatrocia, ktore boli skumane pred komisiou, pokial viem, mnoho medzinarodnych institucii vypisalo obrovske financne odmeny za predvedenie nejakeho zazraku - a zatial nic
kniha Uzdravenie ma nezaujima, uved nejaky seriozny vedecky zurnal, v ktorom sa opisuje taky pokus
a preco by som nieco take nemohol ziadat? po prve, vsak nemusi byt usmrteny clovek, mozeme pouzit aj nejaky modelovy organizmus - morca, psa... a po druhe, a preco nie cloveka? urcite by sa naslo plno dobrovolnikov, ktori by mileradi posluzili ako pokusne subjekty za ucelom, predvedenia zazraku..alebo si myslis, ze by si liecitel na nieco take netrufol?
VY si mozete verit comu chcete, tak isto ako si MY mozeme verit comu chceme a skumat co chceme...doba, kedy strach nieco take nedovoloval je uz davno prec, a VY sa budete musiet s tym zmierit, lebo nic ine VAM neostava |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 08:44:12
|
Hm... takže homeopatika sa ti páčia hej? Uvidíme, čo povieš po prečítaní článku http://www.modlitba.sk/ Klikni na svedectva, potom stretnutie so zlom a tam maš na výber 3 články. Uvidíme, čo povieš potom. Homeopatika sú proti našej viere, nech ich užívaš 8 rokov, alebo len 2 dni. Proste je to zlo. Rovno môžeš isť za dajakym šarlatanom nech ti počaruje aby si vyzdravela...
Ortodoxná medicína, či ako si to nazvala je blbosť? Áno je... aj podľa mňa. Akože mi predpíšu železo v sirupe? To čo je? To radšej zožerem cviklu, uhorky nie? Bolí ma hrdlo? Nato je tu šalvia, mám sračku? Na to je tu cesnak. Zápal pľúc- podbel. Mastné vlasy- žihľava atď atď. Boh nám dal milion druhov rastlín na všetky naše choroby, tak prečo neužívame lieky z jeho božej záhrady? |
S nami je Pán zástupov, naším útočišťom je Pán, náš Boh
Lukáš Drozd Organista, farnosť sv. Jozefa robotníka Svit |
Počet príspevkov: 3 ~
Člen od: 13 apríl 2008 ~
Posledná návšteva: 02 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 09:57:20
|
Homeopatika funguju, a nie je to len placebo.
Problem s nimi nie je ten, ktory uradna (pa)veda prezentuje ako zasadny (kde niet jedinej molekuly ucinnej latky, nemoze sa prejavovat jej vplyv). Je iks veci, ktore sa vymykaju beznym vzorcom fyzikov, chemikov a vyskumnikov, a funguju spolahlivo i v laboratornych podmienkach.
Problem s homeo je v tom, ze tato oblast stvorenstva je zneuzitelna a je zneuzita na ciele zamerane pre skodenie, pod plastom cielov zameranych na pomoc.
|
Počet príspevkov: 3722 ~
Člen od: 18 január 2008 ~
Posledná návšteva: 10 jún 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 10:16:26
|
citácia: Homeopatika funguju, a nie je to len placebo. Pôvodne zaslal Rarach - 28 október 2011 : 09:57:20
nebudem ta ziadat o nejake studie, ktore by porvrdili tvoje vyhlasenie, viem ze ziadne nemas
ale chcel by som ta poziadat o ozrejmenie podstaty fungovania homeopatik vlastnymi slovami, kedze podla teba (pa)vedci nie su schopni na to prist, tak ty alebo tebe zname zdroje to zrejme vedia - uved mi princip na zaklade ktoreho kacacia pecen rozriedena do podoby cistej vody dokaze liecit chripku |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 10:19:19
|
citácia: Homeopatika funguju, a nie je to len placebo. Problem s nimi nie je ten, ktory uradna (pa)veda prezentuje ako zasadny (kde niet jedinej molekuly ucinnej latky, nemoze sa prejavovat jej vplyv). Je iks veci, ktore sa vymykaju beznym vzorcom fyzikov, chemikov a vyskumnikov, a funguju spolahlivo i v laboratornych podmienkach. Problem s homeo je v tom, ze tato oblast stvorenstva je zneuzitelna a je zneuzita na ciele zamerane pre skodenie, pod plastom cielov zameranych na pomoc. Pôvodne zaslal Rarach - 28 október 2011 : 09:57:20
presne všetko a dá zneužiť. Ale ak niektorí jedinci dobrú vec zneužívajú to neznamená že ju máme len preto odmietnúť |
Počet príspevkov: 606 ~
Člen od: 28 október 2011 ~
Posledná návšteva: 05 apríl 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 10:43:27
|
citácia: Ortodoxná medicína, či ako si to nazvala je blbosť? Áno je... aj podľa mňa. Akože mi predpíšu železo v sirupe? To čo je? To radšej zožerem cviklu, uhorky nie? Bolí ma hrdlo? Nato je tu šalvia, mám sračku? Na to je tu cesnak. Zápal pľúc- podbel. Mastné vlasy- žihľava atď atď. Boh nám dal milion druhov rastlín na všetky naše choroby, tak prečo neužívame lieky z jeho božej záhrady? Pôvodne zaslal jefitto - 28 október 2011 : 08:44:12
teraz neviem ci to myslis ironicky alebo nieale rozhodne tvoj postoj je krajne naivny a zjednoduseny
chcel by som ta vidiet ak by si liecil bakterialny zapal pluc povedzme u 6 mesacneho dietata podbelom; osobne si myslim, ze v lepsom pripade by ti dieta odobrali a v horsom by umrelo |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 11:16:44
|
s tymto poslednym suhlasim. Mna by zaujimalo kde by taky vhodny podbel aj nasiel bez nejakych vedlajsich bonusov. Tie "babske recepty" sú vhodné ako prevencia alebo pri ľahších stavoch. Ale nie sú univerzálne. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 11:23:32
|
k zázračným uzdraveniam: najprv sa hľadá prirodzene riesenie uzdravenia. A až po preskúmaní a vylúčení ostatných spôsobov vyliečenia sa pristupuje k tomu že to vyliečenie je zázračne. Samozrejme skúma sa tiež či to nie je podvod či to nebolo simulované apod. Je to proste dlhodobý proces a vedecky skúmané použitím vedeckých lekárskych metód. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 12:17:40
|
citácia: k zázračným uzdraveniam: najprv sa hľadá prirodzene riesenie uzdravenia. A až po preskúmaní a vylúčení ostatných spôsobov vyliečenia sa pristupuje k tomu že to vyliečenie je zázračne. Samozrejme skúma sa tiež či to nie je podvod či to nebolo simulované apod. Je to proste dlhodobý proces a vedecky skúmané použitím vedeckých lekárskych metód. Pôvodne zaslal Ales - 28 október 2011 : 11:23:32
ja ta chapem, ale pochop aj ty mna - toto je verzia chybneho logickeho argumentu ad ignorantium - ak prehlasim, ze neviem mnou dostupnymi prostriedkami prist na to ako dana vec funguje, tak nemozem automaticky vysledok prisudit zazraku - proste nie je ziadna logicka navaznost na to (vobec nic ma neopravnuje aby som tvrdil, ze je za tym zazrak)
ty spravne poukazujes na princip "ak vylucis vsetky dostupne moznosti, tak posledna moznost, byt akokolvek nepravdepodobna, musi byt ta spravna" lenze co je ta posledna nepravdepodobna moznost? co je pravdepodobnejsie? chybne informacie? nespravna interpretacia? podvod? alebo zazrak?
precitaj si detektivnupoviedku od E. A. Poa - vrazdy na ulici morgue - v pribehu sa vyskytuje zahada vrazdy v uzavretej miestnosti, podstata riesenia je presne rovnaka ako v pripade zazracnych vylieceni - vylucit vsetky moznosti a posledna je ta spravna |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 19:36:23
|
citácia: TEJ DOBY je klucove slovne spojenie, uvedom si ze ten tvoj dominik zil v 12. storoci, ziadne anekdoty ohladom zazrakov z tej doby nie je mozne brat vazne; tak isto zaciatok 20. stor je priliz davno na to aby sa mohlo nieco hodnotit John Graham Lake, Spokane, Healing rooms - skumaj zdroje, tento chlap sa nebal predviest co Boh znamena pre cloveka.
Jeho knizka Dobrodruzstvi v Bohu je v pdf na webe - konkretne priklady ako sa skumalo a co bolo poznat online na urovni reakcie jeho tela aj tela uzdravovaneho cloveka.
Emiliano Tardiff - Jezis zije - utla knizocka, su tam aj mena aj odkazy na uzdravenia s dokumentaciou - vedec by mal vediet trosku hladat aj sam.
Francis McNut - Uzdravenie, odkaz na konkretnu nemocnicu, lekarov metodu a skumane pripady.
O daco zaujimave zavadis uz aj v googli: Charbel, libanon staci miro po smrti Terezia Neumanova bez jedla okrem ineho Anna Katarina Emmerichova rovnako Marta Robinova agonie
Netvar sa, ze co nevyhovuje metode neexistuje. Taky slepy nemozes byt, ze co je starsie ako vcera to vyhodis a co nechapes to odignorujes.
Vedecky mozes skumat maerialne veci. Boha nedokazes ani nevyvratis to vies spolahlivo vopred. Boha nemozes skumat, nemas ziadne prostriedky na meranie ci opisanie duchovna - nie psyche. Ak Ho chces poznavat, treba prijat Jeho sposoby.
On povedal pred vzkriesenim Lazara, ktory smrdel rozkladom tela na stvrty den v hrobe: "ked uveris, uvidis Boziu slavu." potom ho vzkriesil Slovom.
To nevytesnis odkazom na neopakovatelnost a On neustale robi neopakovatelne. Neopakovatelnost neznamena neexistenciu nekontrolovatelnost neznamena podvod.
|
Počet príspevkov: 641 ~
Člen od: 15 január 2008 ~
Posledná návšteva: 29 júl 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 október 2011 : 19:43:32
|
citácia: slovo "poctive" si nedokazem spojit so spiritualnym liecitelstvom a zazrakmi vseobecne To je iba mentalny blok, nie principialny problem.
citácia: uved radsej nejake uzdravenia z tohoto desatrocia, ktore boli skumane pred komisiou, pokial viem, mnoho medzinarodnych institucii vypisalo obrovske financne odmeny za predvedenie nejakeho zazraku - a zatial nic Kedy sa Jezis predvadzal nejakym zazrakom - nezmenil sa a stale kona aj zazraky.
citácia: kniha Uzdravenie ma nezaujima, uved nejaky seriozny vedecky zurnal, v ktorom sa opisuje taky pokus Ak nepoznam tak sa nekonal? Nepoznam, uzdraveni som svedkom osobne.
citácia: a preco by som nieco take nemohol ziadat? po prve, vsak nemusi byt usmrteny clovek, mozeme pouzit aj nejaky modelovy organizmus - morca, psa... a po druhe, a preco nie cloveka? urcite by sa naslo plno dobrovolnikov, ktori by mileradi posluzili ako pokusne subjekty za ucelom, predvedenia zazraku..alebo si myslis, ze by si liecitel na nieco take netrufol? Pre uctu k Zivotu. Kriesime k Zivotu z lasky nie ako dokaz pre niekoho kto nechce prijat.
citácia: VY si mozete verit comu chcete, tak isto ako si MY mozeme verit comu chceme a skumat co chceme...doba, kedy strach nieco take nedovoloval je uz davno prec, a VY sa budete musiet s tym zmierit, lebo nic ine VAM neostava Toto nie je vedecke, nestranne ale vybojne antiteisticke urcite. Neprajem ti aby si sa dostal do ruk takym akych si prave opisal.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2011 : 10:03:53
|
citácia: citácia: slovo "poctive" si nedokazem spojit so spiritualnym liecitelstvom a zazrakmi vseobecne To je iba mentalny blok, nie principialny problem. Pôvodne zaslal MartinP - 28 október 2011 : 19:43:32
principialny problem pre teba je to, ze vzdy je pravdepodobnejsie nepochopenie, omyl alebo klamstvo nez zazrak
co moze byt poctive na lieceni, kotre je urcene len pre mizive promile pacientov? ked pridese do nemocnice s apendicitidou, tak ta lekari zoperuju podla toho ci im to vyhovuje alebo podla toho comu pacient veri?
citácia: citácia: uved radsej nejake uzdravenia z tohoto desatrocia, ktore boli skumane pred komisiou, pokial viem, mnoho medzinarodnych institucii vypisalo obrovske financne odmeny za predvedenie nejakeho zazraku - a zatial nic Kedy sa Jezis predvadzal nejakym zazrakom - nezmenil sa a stale kona aj zazraky. Pôvodne zaslal MartinP - 28 október 2011 : 19:43:32
to nebola odpoved na moju otazku
citácia: citácia: kniha Uzdravenie ma nezaujima, uved nejaky seriozny vedecky zurnal, v ktorom sa opisuje taky pokus Ak nepoznam tak sa nekonal? Nepoznam, uzdraveni som svedkom osobne. Pôvodne zaslal MartinP - 28 október 2011 : 19:43:32
mas pravdu ak nepoznas ty tak to nic neznamena, ale to ani nic nehovori o tom, ze moja namietka je neadekvatna
tvoje svedectvo ma nezaujima lebo je velmi pravdepodobne ze klames
citácia: citácia: a preco by som nieco take nemohol ziadat? po prve, vsak nemusi byt usmrteny clovek, mozeme pouzit aj nejaky modelovy organizmus - morca, psa... a po druhe, a preco nie cloveka? urcite by sa naslo plno dobrovolnikov, ktori by mileradi posluzili ako pokusne subjekty za ucelom, predvedenia zazraku..alebo si myslis, ze by si liecitel na nieco take netrufol? Pre uctu k Zivotu. Kriesime k Zivotu z lasky nie ako dokaz pre niekoho kto nechce prijat. Pôvodne zaslal MartinP - 28 október 2011 : 19:43:32
to su uz iba vyhovorky, nic viac
citácia: citácia: VY si mozete verit comu chcete, tak isto ako si MY mozeme verit comu chceme a skumat co chceme...doba, kedy strach nieco take nedovoloval je uz davno prec, a VY sa budete musiet s tym zmierit, lebo nic ine VAM neostava Toto nie je vedecke, nestranne ale vybojne antiteisticke urcite. Neprajem ti aby si sa dostal do ruk takym akych si prave opisal. Pôvodne zaslal MartinP - 28 október 2011 : 19:43:32
ale tak to ma byt - ja ti nebranim v tom aby si rozsiroval svoje nazory a praktiky, pokial tym neobmedzis moje, tak rovnaku ohladuplnost ziadam aj ja od teba
moja najradikalnejsia utopisticka predstava je taka, aby mali veriaci svoj stat a neveriaci svoj, kde by mohli v pokoji zit a robit to co oni uznaju za vhodne; ale to neznamena, ze by sa museli veriaci zriect svojej viery, stacilo by aby odisli sami od seba (alebo aby odisli neveriaci - to je jedno) no a na tom nie je nic antiteisticke; PRIPADNE nech je nabozenstvo vyhadne sukromnou zalezitostou jednotlivca (pripadne komunity) a nech nijakym sposobom nezasahuje do zivota toho, ktory sa od takeho nabozenstva distancuje - zda sa ti nieco neferove na mojej predstave?
to co mi prajes alebo neprajes ma nezaujima |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2011 : 10:05:20
|
citácia: To nevytesnis odkazom na neopakovatelnost a On neustale robi neopakovatelne. Neopakovatelnost neznamena neexistenciu nekontrolovatelnost neznamena podvod. Pôvodne zaslal MartinP - 28 október 2011 : 19:36:23
to je len tvoje presvedcenie, nic viac
neopakovatelnost znamena len bezvyznamnu kuriozitu
nekontrolovatelnost znamena sklon k podvodu |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2011 : 12:52:30
|
Uzdravenia sa deju dost na to aby sa nedali ignorovat. Rozhodne by som rad videl ovela viac tejto sluzby v cirkvi, nielen kvoli takym ludom ako si ty.
Tvoje rozhodnutie nechciet to vidiet, je tvoja vec.
Ostatne je jednoduche. Vsetko ma svoj poriadok aj uzdravenie Bozou mocou. Netusis co to znamena a preto ta mozeme zazit takeho hrubeho ako sa tu ukazujes. Viac ti nebudem pisat lebo to neznesies.
Odkaz na zbierku cerstvych alebo udivujucich svedectiev sem davam na povzbudenie tym, co su otvoreni: http://areopag.sk/viewtopic.php?t=4310&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2011 : 14:05:31
|
citácia: Uzdravenia sa deju dost na to aby sa nedali ignorovat. Rozhodne by som rad videl ovela viac tejto sluzby v cirkvi, nielen kvoli takym ludom ako si ty. Tvoje rozhodnutie nechciet to vidiet, je tvoja vec. Ostatne je jednoduche. Vsetko ma svoj poriadok aj uzdravenie Bozou mocou. Netusis co to znamena a preto ta mozeme zazit takeho hrubeho ako sa tu ukazujes. Viac ti nebudem pisat lebo to neznesies. Pôvodne zaslal MartinP - 29 október 2011 : 12:52:30
uzdraveni nie je statisticky ani len tolko aby predstavovali vyznamnejsiu odchylku z pomedzi spontannych remisii a placebo efektov
keby bolo nieco pravdy na zazracnych vylieceniach, tak uz davno by sa praktizovali pravidelne
a tiez sa pravidelne objavuju podvody co sa tyka vylieceni, precitaj si napr knihu The Faith Healers od Jamesa Randiho
neznesiem? :) to ako by som co zacal robit ak by si pisal viac? |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2011 : 15:22:51
|
guest. Co keby si isiel martina opozriet? Z Detvy to nemas nikde daleko. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2011 : 17:08:51
|
citácia: guest. Co keby si isiel martina opozriet? Z Detvy to nemas nikde daleko. Pôvodne zaslal Ales - 29 október 2011 : 15:22:51
na co by to bolo dobré?
clovek, ktori uveri pribehu o vypitej kyseline, ktora neposobila, nema ani najmensiu nadej aby ma presvedcil o svojej "pravde" |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 október 2011 : 17:40:42
|
no myslel som ze by si mohol vedecky skumat a previest kontrolovane meranie. Btw. Poznas aldota? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 október 2011 : 10:16:49
|
citácia: no myslel som ze by si mohol vedecky skumat a previest kontrolovane meranie. Btw. Poznas aldota? Pôvodne zaslal Ales - 29 október 2011 : 17:40:42
aldot...ten nick mi nieco hovori...nebol na pokeci?
na preukazanie toho, ze ziaden clovek nemoze bez ujmy pozit jed alebo zieravinu nie je treba ziadne kontrolovane meranie, zdravy rozum by mal zabranit cloveku, aby sa o to pokusil na sebe
|
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 október 2011 : 10:22:16
|
ano Jezis ta miluje. Aky je tvoj nick? Staci Pm. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 október 2011 : 16:33:56
|
citácia: ano Jezis ta miluje. Aky je tvoj nick? Staci Pm. Pôvodne zaslal Ales - 30 október 2011 : 10:22:16
nai_x
ale na pokec uz nechodievam, casy serioznych debat su uz prec |
povodny GUEST635
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 október 2011 : 16:42:20
|
jasne. Vedel som to. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 október 2011 : 11:11:35
|
citácia: citácia: Homeopatika funguju, a nie je to len placebo. Pôvodne zaslal Rarach - 28 október 2011 : 09:57:20 nebudem ta ziadat o nejake studie, ktore by porvrdili tvoje vyhlasenie, viem ze ziadne nemas ale chcel by som ta poziadat o ozrejmenie podstaty fungovania homeopatik vlastnymi slovami, kedze podla teba (pa)vedci nie su schopni na to prist, tak ty alebo tebe zname zdroje to zrejme vedia - uved mi princip na zaklade ktoreho kacacia pecen rozriedena do podoby cistej vody dokaze liecit chripku Pôvodne zaslal guest636 - 28 október 2011 : 10:16:26
Dohodnite sa sam so sebou, co vlastne chcete a potom si pekne cakajuc v rade mozete skusit zaklopat o odpoved opat.
|
Počet príspevkov: 3722 ~
Člen od: 18 január 2008 ~
Posledná návšteva: 10 jún 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|