|
Odoslaný - 11 január 2009 : 00:19:48
|
Pán Ježiš povedal : „ Kým prídem ako spravodlivý Sudca, najprv prichádzam ako Kráľ milosrdenstva. Skôr ako nadíde deň spravodlivosti, ľudom bude dané znamenie na nebi. Zhasne všetko svetlo na nebi a bude veľká tma po celej zemi. Vtedy sa objaví na nebi znak kríža a z otvorov, kde boli prebodnuté ruky a nohy Spasiteľa, bude vychádzať veľké svetlo, ktoré bude po nejaký čas osvetľovať zem. Bude to krátko pred posledným dňom.“ (Den.83)
Pán Ježiš pre svoju veľkú lásku k hriešnikom nám dá toto znamenie aby sme boli pripravený na posledný deň súdu.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.
|
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 január 2009 : 04:21:25
|
Keď som Vám pred asi 3-4 mesiacmi písal, že EÚ nemá dlhú budúcnosť, ani len vo sne ma nenapadlo, že jej budúcnosť môže byť už o 3-4 mesiace ohrozená. Škoda, že ste ma vtedy vysmiali a odsúdili ste moje názory. |
Počet príspevkov: 157 ~
Člen od: 20 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 05 október 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 január 2009 : 21:59:40
|
citácia: Keď som Vám pred asi 3-4 mesiacmi písal, že EÚ nemá dlhú budúcnosť, ani len vo sne ma nenapadlo, že jej budúcnosť môže byť už o 3-4 mesiace ohrozená.
Posledné znamenie nemá nič spoločné s EU. Toto znamenie je pre všetkých ľudí tejto Zeme nielen pre ľudí žijúcich v EU. Čas kedy sa objaví toto znamenie nie je daný poznať nikomu na tejto Zemi. Samotná EU môže zaniknúť o veľa skôr ako nastane toto znamenie alebo opačne znamenie bude už v čase keď EU bude v plnom rozkvete. EU môžno zanikne o 100 rokov alebo už zajtra a preto netreba EU spájať s týmto znamením. Prosím Vás nepleťte si hrušky s jablkami.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2009 : 08:50:45
|
citácia: Pán Ježiš povedal : „ Kým prídem ako spravodlivý Sudca, najprv prichádzam ako Kráľ milosrdenstva. Skôr ako nadíde deň spravodlivosti, ľudom bude dané znamenie na nebi. Zhasne všetko svetlo na nebi a bude veľká tma po celej zemi. Vtedy sa objaví na nebi znak kríža a z otvorov, kde boli prebodnuté ruky a nohy Spasiteľa, bude vychádzať veľké svetlo, ktoré bude po nejaký čas osvetľovať zem. Bude to krátko pred posledným dňom.“ (Den.83) Pán Ježiš pre svoju veľkú lásku k hriešnikom nám dá toto znamenie aby sme boli pripravený na posledný deň súdu. Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. Pôvodne zaslal kakas - 11 január 2009 : 00:19:48 Z čoho cituješ tieto Ježišove slova? |
Počet príspevkov: 357 ~
Člen od: 30 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 06 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2009 : 15:39:40
|
Čítaj poznámku v zátvorke:(Den.83) Tj. kniha Denníček článok 83.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 február 2009 : 23:29:11
|
ja si skor myslim ze skor ako koniec sveta nas caka v dohladne naky ten konflikt nepopularne nazvany vojna |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2009 : 12:52:18
|
Toto znamenie neurčí nejakú udalosť s tohto sveta ale upozorní na Ježišov príchod v deň posledného súdu. Tak ako ľudia jedli, pili a zabávali sa pre potopou sveta a takmer nik si nevšimol že už je blízko, tak budú ľudia jesť, piť a zabávať sa až do príchodu Pána Ježiša a takmer nik si to nevšimne. Ale pre tých čo očakávajú príchod Pána Ježiša toto bude znamením, že čas sa už napĺňa.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2009 : 14:54:00
|
...tak ja neviem, keby mi zhaslo všetko svetlo na nebi, zrejme sa myslia tým nebeské telesá - hviezdy a nastala by tma na celej zemy, tak to by ma riadne prešla chuť na dáke jedlo, či pitivo... , ale ako už bolo tu napísané, naozaj nik nevie a ani si nemôže vypočítať, kedy tento posledný deň nastane. A ešte sme dostali vyrovanie, aby sme si dali pozor na falošných prorokov, v tomto je presne dôležitá úloha Cirkvi... |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2009 : 18:37:35
|
Ono tieto slová sa nedajú brať tak doslovne lebo Pán Ježiš často hovorí v podobenstvách. Tú tmu si všimnú mnohý ale nie všetci pochopia čo to má znamenať. Tma skončí a pre mnohých život pôjde ďalej ako predtým bez toho aby sa nad tým vôbec zamysleli.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2009 : 22:34:12
|
mno hviezdy by len tak nezhasli ale mohol by ich prekryt mrak napriklad radioaktyvny... to by ludia asi neboli flegmaticky k tomu ale je to len taky napad.... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 03 február 2009 : 23:05:18
|
Viac ako tú tmu by som pozoroval či uvidím to veľké svetlo zo znaku kríža ktoré má osvetľovať Zem. A možno bude noc a všetko to prespím a neuvidím nič. Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 jún 2009 : 13:44:55
|
Pri včerajšom rozjímaní som začal chápať toto posledné znamenie viac ako duchovné a nie fyzické. Tou tmou na Zemi je hriech a všetko páchané zlo, ktoré zatemňuje naše duše. Tým zjaveným krížom je samotný Ježiš. A tým svetlom čo osvetľuje Zem sú lúče Božieho milosrdenstva ktoré prenikajú do našich sŕdc. S tohto pohľadu môžem povedať, že čas posledného znamenia sa už začal odratúvať.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 jún 2009 : 06:04:03
|
citácia: Viac ako tú tmu by som pozoroval či uvidím to veľké svetlo zo znaku kríža ktoré má osvetľovať Zem. A možno bude noc a všetko to prespím a neuvidím nič. Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. Pôvodne zaslal zrno - 03 február 2009 : 23:05:18 Najhoršie je, že už aj v tej našej starej dobrej Európe pomaly viac svetla dáva polmesic ako ten kríž ....  |
|
|
|
Odoslaný - 07 jún 2009 : 23:10:50
|
vlkodlak moja rec moja rec vsetci si pokupit pekne normanske jednorucky nasit cerveny kriz a hor sa na vec deus vult  |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 jún 2009 : 08:33:37
|
normanske ako franske či normanske ako severske? lebo tie franske boli lepšie, vikingovia radšej použivali franske ako svoje. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 08 jún 2009 : 09:00:51
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2009 : 21:31:30
|
ZRNO:
este je mozno dobre podotknut,ze v denniku sa pise aj o tom,ze z polska vyjde iskra,ktora pripravi Bozi lud na Kristov druhy prichod.
Nevies,co je tym myslene?Nebol tou iskrou nahodou Jan Pavol II? Niekde som o tom tusim aj citala. |
,, Základ Cirkvi je na skale ! Dôverujte jej !,, Ján Pavol II (22.4.1990,Bratislava)
|
Počet príspevkov: 17 ~
Člen od: 03 máj 2009 ~
Posledná návšteva: 16 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2009 : 22:01:34
|
Carmenis:
Už som to niekde spomínal, tiež premýšľam kto by to mohol byť. Pán Ježiš sv. Faustíne povedal : „Poľsko som si zvlášť zamiloval. Ak bude poslušné mojej vôli, povýšim ho v moci a svätosti. Z neho vyjde iskra, ktorá pripraví svet na môj druhý príchod.“ Tou osobou môže byť Jan Pavol II. alebo ňou môže byť aj sv. sestra Faustína. Je tiež možné, že tá osoba žije niekde v skrytosti a môžno je celkom blízko nás a ani o tom nevieme.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2009 : 22:40:20
|
To Zrno:
hmmm,tiez som rozmyslala bud nad Janom Pavlom II alebo nad sv.Faustinkou.Hoci ja mam stale pocit,ze to bol Jan Pavol II.Ale samozrejme,nemozem to s istotou tvrdit |
,, Základ Cirkvi je na skale ! Dôverujte jej !,, Ján Pavol II (22.4.1990,Bratislava)
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2009 : 23:02:09
|
Ono viac premýšľam nie kto je tou iskrou ale či už je tu v tomto čase.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2009 : 23:23:40
|
citácia: Pri včerajšom rozjímaní som začal chápať toto posledné znamenie viac ako duchovné a nie fyzické. Tou tmou na Zemi je hriech a všetko páchané zlo, ktoré zatemňuje naše duše. Tým zjaveným krížom je samotný Ježiš. A tým svetlom čo osvetľuje Zem sú lúče Božieho milosrdenstva ktoré prenikajú do našich sŕdc. S tohto pohľadu môžem povedať, že čas posledného znamenia sa už začal odratúvať. Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. Pôvodne zaslal zrno - 06 jún 2009 : 13:44:55
Dnes aj mňa k tomuto poznanu priviedol Ježiš. Najprv som objavila Korunku k Božiemu milosrdenstvu, potom stránku http://www.boziemilosrdenstvo.sk/ potom v kostole v kázni ma zaujal príbeh kedy sa eucharistia premenila v skutočné telo - srdce JK a víno v skutočnú krv JK. Pohľadala som na internete zas stránka boziemilosrdenstvo a tam Denniček sv.Faustíny a tu hľa i hneď vysvetlenie. To ...veľké svetlo, ktoré bude po nejaký čas osvetľovať zem. ... už svieti. Dobre som to pochopila alebo robím len zbytočne paniku? |
Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave. |
Počet príspevkov: 365 ~
Člen od: 02 jún 2009 ~
Posledná návšteva: 18 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 jún 2009 : 00:04:06
|
A ako by si vysvetlil - ...Zhasne všetko svetlo na nebi .... Nie je to niečo také ako temná noc, že veriaci ľudia budú mať pocit ako by ich Boh opustil? |
Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave. |
Počet príspevkov: 365 ~
Člen od: 02 jún 2009 ~
Posledná návšteva: 18 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 jún 2009 : 06:51:11
|
citácia: A ako by si vysvetlil - ...Zhasne všetko svetlo na nebi .... Nie je to niečo také ako temná noc, že veriaci ľudia budú mať pocit ako by ich Boh opustil? Áno tou tmou môže byť aj ľudská beznádej, sklamanie zo života, zúfalstvo a pod..., ako by sa celí svet s nimi rútil do tmy. Ako by ľudia mali zatemnené duchovné oči a preto mnohí ani neuvidia svetlo ktoré ich osvetľuje. Aj preto mnohí nespozorujú a ani nepochopia toto znamenie. Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 jún 2009 : 19:49:00
|
Nuz,nechcem tu zase robit nejaky zmätok,ale co ked to nebolo myslene v nejakom podobenstve,ale jednoducho doslovne.Rozmyslali ste aj nad touto variantou? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2009 : 07:18:38
|
V poriadku Carmenis, veď pôvodne som myslel len na tú doslovnú variantu. Až neskôr som začal uvažovať viac na duchovnej variante. Je možné, že to bude spojenie týchto dvoch variant.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.
|
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 jún 2009 : 13:42:09
|
no, aj keď sa berie prvá alebo druhá varianta, nevidím dôvod, prečo by sme mali robiť paniku. veď ako kresťania by sme sa mali na Pánov príchod predsa tešiť... či??... |
Počet príspevkov: 29 ~
Člen od: 21 júl 2008 ~
Posledná návšteva: 04 november 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|