|
Odoslaný - 21 november 2008 : 15:20:56
|
Zasa jeden čo si myslí že Bradavica na Dunaji je pupkom sveta ... Prečo automaticky si myslíš, že každý je za BA ? |
|
|
|
Odoslaný - 21 november 2008 : 15:38:59
|
- videli ste Hrob svetlusiek ? ... animovany !
... zabudnite na filmy ako zachrante Ryana, Thin Red Line a podobne... film, ktory vas emocionalne totalne prevalcuje....
to vlcko: skus lawrence z arabie tunaka ... ved predpokladam, ze si ho chces kupit ...legalne |
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 november 2008 : 15:57:32
|
mno vlkodla len som cel pomoct hm mno a k zachrante vojaka ryana pacila s ami tam ta scena s tygrom len mi je vzdy luto ze ho zbombarduju... hm mno milan vydel si kurz negativneho myslenia ?taky latentne cierny humor ale dost dobry a k emocionalnemu valcovaniu hm nechapem co si tym myslel... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 november 2008 : 16:13:28
|
- videl si ten film ? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 november 2008 : 16:39:11
|
|
|
Odoslaný - 21 november 2008 : 16:41:23
|
citácia: nie ak mislis toho lawrenca z arabie Pôvodne zaslal volsung - 21 november 2008 : 16:39:11
- nie tie svetlusky, to je emociami nabity film !... ani schindlerov zoznam ma tak nerozhadzal ako ten animak ... |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 november 2008 : 16:43:38
|
|
|
Odoslaný - 01 december 2008 : 13:16:58
|
Takže riešenim tohto moralneho problemu môže byť, že ak si film, hudbu, soft, atd. stiahnem napriklad z rapidshare, na ktorom mam zaplateny ucet. V tom pripade som za danu kopiu zaplatil, čiže ju neukradol, hej? Možno to ukradli oni, ale ja nie, nakolko som im zaplatil poplatok za stiahnutie kopie. čo s poplatkom robia oni sa ma netýka. Mali by jeho časť odvádzať autorom ako to robia napríklad rádiá za hrané skladby. |
Per aspera ad astra. |
Počet príspevkov: 7 ~
Člen od: 01 december 2008 ~
Posledná návšteva: 28 august 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 december 2008 : 13:19:44
|
mno toto je trochu alibisticky pristup ak aj kupis nieco kradnute realne tak len prispejes ku kradezi svojim dielom ked uz sa na to divat takto ces... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2011 : 14:10:32
|
A odkial vieme, ze nemozeme niekoho uniest a pytat vykupne? Mas v Biblii prikazanie Neunesies? Vydal nejaky papez dokument, v ktorom vyslovne odsudzuje unosy? ................... slovo nepokradnes v originali sa pise "lo tigelop" , co znamena ze neunesies za otroka
|
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2011 : 14:24:42
|
Nejako som stale nenasiel kde je dokazane z RKC nauky, ze stiahnutie z netu je kradez mimochodom sucasny zakon to bez problemov dovoluje
boli tu citovane nazory niektorych knazov ale ja zasa poznam nazory inych knazov ... takze myslim si svoje ...
rad by som videl nejaky koncil ktory taketo nieco tvrdi
ano kradez je hriech, ale stiahnutie a kopirovanie nie je kradez .... cize bezduche opakovanie vety ze kradez je hriech asi nevedie k pochopeniu problemu |
Aby sme vo všetkom dosiahli pravdu, musíme sa vždy pridržiavať zásady, že to, čo sa mne zdá bielym, budem pokladať za čierne, keď to hierarchická Cirkev tak rozhodne, pevne veriac, že medzi ženíchom Kristom, naším Pánom, a medzi jeho nevestou Cirkvou je ten istý Duch, a náš Pán, ktorý nám dal Desatoro prikázaní, riadi a spravuje aj našu svätú matku Cirkev. sv.Ignac z Loyoly |
Počet príspevkov: 1231 ~
Člen od: 06 november 2010 ~
Posledná návšteva: 01 máj 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|