|
Odoslaný - 26 október 2008 : 12:44:24
|
fu teraz ti musim odpovedat tieto civilizacie nezanikli koli spolocenskej skazenosti ale koly grecke meske staty zanikly koly ekonomickej vycerpanosti sosobenej peloponezkou vojnou a tak boli pohltene mladou macedonskou risou macedonska risa zanikla koly nestabilite stala na vladarovy bez dedica...tosa nikdy neviplaca obe tieto civilizacie pohltil mlady a dravy rim rim zanikol vplivom ustatia expanznej polityky nedostatku lacnej pracovnej sili ktoru predtympredstavovali otroci a vplivom stahovania germanskych kmenov ktore boli tlacene z vychodu kmenmi hunov a inych stepnych kultur po zaniku rima vyrastli v europe male spolocensko mocenske celky v ktorych sa sformoval feudalizmus aj tieto zanikli ale to vplivom prirodzeneho spolocenskeho vyvynu . co som tym cel povedat civilizacie nezanikli vplivom skazenosti ale vplivom civilizacie samotnej clovek a spolocnost sa vyvyjaju a to predurcuje stare menit novy co plati aj pre spolocenske usporiadanie a preto sa formi vladnutia a tatne ci uzemne celky neustale v historii menili to podstatne pre nas je ich dedictvo pre sucasnost a tm dedictvom su ich poznatky ci kultura myslel som ze sposob nahladu aky tu niektory prezentuju umrel s predoslimi storociami pokial viem tak krestania kedysi rozbijali anticke sochy nahych ludi a dnes su vystavene aj vo vatikane to vsetko len sveci o tom ze dnes ludia vedia najst odkaz minulich civilizacii |
http://www.bagras.sk/ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 október 2008 : 13:13:53
|
citácia: Nebude to tak, ako píše Palodana o jednote náboženstva, nebude zánik kresťanskej cirkvi, nebude ani jeden štát a jedna vláda. Či už nebolo v histórií zmätenie jazykov (prečo? pre ľudskú pýchu a vystatovačnosť)? Ak bude na svete čo i len desať spravodlivých, Boh nedovolí, aby zahynuli PavolKukucka Zaslaný - 26 október 2008 : 12:23:55
Neviem pavol kukucka asi si cital moje nazory v teme kriza a bieda a mojim CIELOM bolo poukazat nie na to co ze zanikne krestanska cirkev lebo ta nikdy nezanikne. Mojim cielom bolo poukazat na to o co sa tu snazi niekto v amerike ale aj v europe a to je NASTOLENIE SVETOVLADY A 1SVETOVEHO NABOZENSTVA co je jasne ze to je utok na krestanstvo. Najprv sa budu chciet spojit ak odmietneme tak nas budu chciet vymazat a nastanie velke prenasledovanie krestanov ake tu este nikdy nebolo. Samozrejme ze krestanstvo nezanikne aj ked na papiery nas vymazu. Mojim cielom bolo poukazat ze to nebezpecenstvo je uz tu a je velke a varuje nas aj Panna Maria vo svojich posolstvach lenze my nemame a nesmieme sa len tak necinne prizerat. Kto ma dary od Boha a je vodcovsky odvazny typ nech kona a pise a hovori o tom a informuje ludi a krestanov ktori o tom nevedia a ti ostatni nech sa modlia a postia lebo bez ich modlidieb a prosieb by to ti odvazny muzi a ludia nezvladli. A nezatvarajte si oci ze tu nieje to nebezpecenstvo svetovlady, ludskych mikrocipov ci utlacanie krestanstva ako aj poslapanie ludskych a moralnych hodnot ako aj slobody cloveka. Chlieb sa bude lamat v amerike kde to vypukne zrejme najprv a potom sa to bude sirit do celeho sveta... Jan Pavol2 povedal: Boh vie vo svojej prozretelnosti co sa stane a my to nemozme zmenit ale mozme to zmiernit. A nato potrebujeme modlitby prosby obety pokanie nasu Matku Mariu aj vsetkych svatych v nebi aj anjelov aby za nas orodovali. Ale POTREBUJEME AJ LUDI A HLAVNE MUZOV KTORI BUDU KONAT LEBO MY SME BOZIE NASTROJE... A TO BOLA HLAVNA POINTA TOHTO PROBLEMU |
Počet príspevkov: 156 ~
Člen od: 24 júl 2008 ~
Posledná návšteva: 20 február 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 apríl 2011 : 09:28:51
|
Mágia východných bojových umení ako súčasť bežného života - PowerBalance - záhadný obrazec či symbol v holograme, "škapuliar" pôsobiaci na telesné schopnosti:
http://www.powerbalance.com/slovakia/
Za povšimnutie na stránke PB stojí aj logo Lucid Fusion.
|
veriaci |
Počet príspevkov: 982 ~
Člen od: 26 január 2010 ~
Posledná návšteva: 15 máj 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 apríl 2011 : 10:36:09
|
tie naramky power balance su hlupost, je to len reklamny tah. aj jeden kamarat to este stale nosi a veri tomu.a dal za to 30 eur |
Počet príspevkov: 159 ~
Člen od: 15 november 2009 ~
Posledná návšteva: 23 marec 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 apríl 2011 : 10:52:50
|
Martinko, ale neveriaci opisujú ako to funguje, stačí si prejsť internetové diskusie. Moji najbližší si to chcú zadovážiť a neviem im to vyhovoriť. Ako si vysvetliť ten obchodný úspech? Mohol by si tu poskytnúť nejakú antireklamu? Vďaka.
|
veriaci |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 apríl 2011 : 15:01:44
|
citácia: Ako si vysvetliť ten obchodný úspech? Pôvodne zaslal Dušan - 16 apríl 2011 : 10:52:50
Magnetický pás doktora levina. Nahovoríš človeku funkciu toho čo si nemôže tak ľahko overiť a človek sa ľahko nechá oblbnúť. Lieky, náramky, vitamíny, na tom zarábajú takéto spoločnosti strašné prachy tým, že oblbujú ľudí. Povedz pravdu, človek sa ti otočí chrbtom. Oblbni ho, a máš ho v hrsti a dostaneš z neho všetky peniaze aj tie čo nemá. Ty vyrobíš náramok za 50 centov, predáš za 30€ a prakticky pokryješ predajom jedného, výrobu väčšiny. Stačí pár odborných info, ktoré sú špenielskou dedinou pre obyčajného človeka a pár psychologických fígľov osobného presviedčania a máš zarobené. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 apríl 2011 : 09:12:14
|
Jedni sa tu nestačia diviť druhým, ako len môžu zastávať také názory... Aj jezuita o. Martin Malachi kedysi vo svojej knihe "Hrmenie spravodlivosti" pokrútil hlavou nad paradoxom, keď človek dneška chápe mnoho vecí, no nerozpoznal Slová života.
"Najpatetickejší z nás sú tí, ktorí majú analytické zručnosti v trendoch ako počasie, akciové trhy, posledné politické udalosti, aktuálna móda, sexualita, ale ktorí nie sú schopní prečítať to, čo Kristus zdôrazňuje ako ´znamenia časov´."
|
veriaci |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 júl 2012 : 12:14:54
|
Ludia zaoberate sa podctate kravinami ktorou su len slučkou dokola a naktorich je vidno že aj ti najpobožnejši pohrdaju prikazuju a maju malinkate iq ktorim to male iq neda abudu hladat to zle ako maličkosti s parvopisom jedno... RAD by som vedel nazor tich Taxvanich naj svetich ID. tu ako sa vijadra veciam okolo nas ktore su zahadne ale nedaju sa normalne podla povahi pridelit k satanstvu ani k bohu nejednal sa o boži zazrak no s istotou to nebolo nič spoločne s luciferom no presto to bolo nadprirodzene HMM ??? Odpovede že niesom zdelani či som idiot alebo pobluzneni sa strčte vopred do Prde l i ZIADAM timto ovas aspon trocha racionalne visvetlenie a vravim ak sa budete točit v jeblom kruhu pre debilou že to je običajni okultizmus či som satan či bla babla neriagujte |
Počet príspevkov: 1 ~
Člen od: 14 júl 2012 ~
Posledná návšteva: 21 júl 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 júl 2012 : 14:26:52
|
Essetino všimni si dátum poslednej reakcie pred tebou...
|
Počet príspevkov: 61 ~
Člen od: 15 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 21 február 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 júl 2012 : 14:42:12
|
citácia: Ludia zaoberate sa podctate kravinami ktorou su len slučkou dokola a naktorich je vidno že aj ti najpobožnejši pohrdaju prikazuju a maju malinkate iq ktorim to male iq neda abudu hladat to zle ako maličkosti s parvopisom jedno... RAD by som vedel nazor tich Taxvanich naj svetich ID. tu ako sa vijadra veciam okolo nas ktore su zahadne ale nedaju sa normalne podla povahi pridelit k satanstvu ani k bohu nejednal sa o boži zazrak no s istotou to nebolo nič spoločne s luciferom no presto to bolo nadprirodzene HMM ??? Odpovede že niesom zdelani či som idiot alebo pobluzneni sa strčte vopred do Prde l i ZIADAM timto ovas aspon trocha racionalne visvetlenie a vravim ak sa budete točit v jeblom kruhu pre debilou že to je običajni okultizmus či som satan či bla babla neriagujte Pôvodne zaslal Essetino - 21 júl 2012 : 12:14:54
|
povodny GUEST635
He will learn... no king rules forever... |
Počet príspevkov: 2291 ~
Člen od: 16 november 2010 ~
Posledná návšteva: 04 február 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|