Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Homosexualita
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Izrael - Juda či Samaria? Téma Next Topic: Chocholouskove vtipy
Strana: z 6

Slayer

Stav: offline

Odoslaný - 16 máj 2008 :  22:32:59  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Pekne odlahcenie...aj ked si myslim ze trochu zcestne.
Ak je ako hovoris, potom aj zeny maju zo znasilnenia radost. Zeny, mate??
No, ja myslim, ze nemaju. Takisto gay zena alebo gay muz nema radost zo znasilnenia v base. No a ak ho/ju budu znasilnovat casto, tak ani nenastane nic ako ''uz dvanast rokov som nemalaaa seeex''. Takze asi tak.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

yyyno

Odoslaný - 18 máj 2008 :  17:13:36  Zobraziť profil  Pridať yyyno do zoznamu priateľov
citácia:
Pekne odlahcenie...aj ked si myslim ze trochu zcestne.
Ak je ako hovoris, potom aj zeny maju zo znasilnenia radost. Zeny, mate??
No, ja myslim, ze nemaju. Takisto gay zena alebo gay muz nema radost zo znasilnenia v base. No a ak ho/ju budu znasilnovat casto, tak ani nenastane nic ako ''uz dvanast rokov som nemalaaa seeex''. Takze asi tak.

Pôvodne zaslal Slayer - 16 máj 2008 : 22:32:59

bolo to o inom.., ale len potvrdzuješ čo som písal v predošlom. Znasilnovanie mužov je záležitosť gayov. normálny muž nikdy neznásilni iného muža. To by sa mu obrátil žaludok.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 357  ~  Člen od: 30 jún 2007  ~  Posledná návšteva: 06 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 18 máj 2008 :  18:16:14  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Povedal si ze gayovia sa do basy tesia...asi si tym necel povedat ze sa tesia na vazensku stravu...a spominal si sexualny raj. Ake ''o inom''?

Ano, muz kt znasilni muza (nemusi byt podla mna) vacsinou je gay. No tak ako sa zeny netesia zo znasilnenia, tak podla mna ani gayovia sa nepotesia...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

yyyno

Odoslaný - 20 máj 2008 :  20:24:49  Zobraziť profil  Pridať yyyno do zoznamu priateľov
..no, musis uznat. ze urcita diskriminacia heterosexualov v tom co som naznacil je. Oddelenie od opacneho pohlavia, na vojne vo vazeni, alebo vo verejnej saune { hi/hi} je urcitym trestom. pre vacsinu heterosexualov. {radsej by boli ocumovani opacnim pohlavim ako homo..}Ber to tak, ze si mi sam nahral na smec, tvojou otazkou. Vo filmoch,hlavne americkych nam serviruju homosexualitu, ako nieco uplne normalne. Mne sa to prieci, samozrejme aj provokacne pochody homo.. v uliciach miest.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 357  ~  Člen od: 30 jún 2007  ~  Posledná návšteva: 06 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 21 máj 2008 :  09:23:11  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
Nuz na moj veru, sranda, ale zrovna viem o niekom čo sa davnejsie vyjadril, ze by aj celkom rad siel do basy a ochotne by sa tam homošil, a pri tom sa jedna len o bisexuala. Ale urcite je to individualne, iste nie každy buzik tam chce ist, vsak ono by sa mu kludne aj mohlo stat ze ho daju na celu kde budu iba brutalni 100% hetero a keby im tam nieco zacal naznacovat tak by ho akurat dobili.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

arch.raziel

Odoslaný - 21 máj 2008 :  10:47:25  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: arch.raziel  Pridať arch.raziel do zoznamu priateľov
pierre, mas inak perfektny slovnik. len vam unika podstata, ze nie kazdy homosexual musi byt promiskuitny a hnat sa k sexu.

I amar presstar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned ‘wilith

Krajina: Italy  ~  Počet príspevkov: 76  ~  Člen od: 26 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Pierre

Odoslaný - 21 máj 2008 :  11:07:42  Zobraziť profil  Pridať Pierre do zoznamu priateľov
arch.raziel: Jasne, presne tak, nie kazdy homosexual je taky.

A takych co sa agresivne domahaju toho ich sexu, bezne volam buzík, buzíci, buzeranti. A tych, co si to drzia na uzde, tak to su ti slusni homosexuali.

Počet príspevkov: 5067  ~  Člen od: 31 máj 2006  ~  Posledná návšteva: 14 marec 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 21 máj 2008 :  14:52:49  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
len vam unika podstata, ze nie kazdy homosexual musi byt promiskuitny a hnat sa k sexu.

Pôvodne zaslal arch.raziel - 21 máj 2008 : 10:47:25

No lenže nemám podložené ale predpokladám, že takých homosexuálov čo niesú homosexuálmi hlavne kôli sexu je určite žalostne málo, ak taký vôbec sú. Ja som už tento rok to bolo ak sa nemýlim zažil takú vec. Mám na icq jedného mladého chalana je to stredoškolák. Myslím že som si s ním raz dohadoval asi pred 2 rokmi nejakú hru po nete tak som ho mal na icq. A niekedy sme sa pozhovarali čo nove a tak. A tento rok teda vyšiel na mňa že je homosexuál. Hned som mu musel povedať čo si o tom myslím. Nesnažil som sa ho uraziť ani nič podobné-stále ho na icq mám a už sme sa aj potom zhovárali normálne. Ale ked som mu napísal svoje, tak písal že skôr je asi bisexuál ale že hlavne by chcel mať sex s chalanom. A myslím že to naozaj je min. v 90% prípadoch podobné či už sú bisexuály alebo homosexuály.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

yyyno

Odoslaný - 22 máj 2008 :  20:51:19  Zobraziť profil  Pridať yyyno do zoznamu priateľov
citácia:

A ako presne diskriminuju homosexuali heterosexualov?:D:D

Pôvodne zaslal Slayer - 14 máj 2008 : 17:38:30

V suvislosti s romami, ktori sa z velkej casti zivia rodinnymi pridavkami, ci socialnymi davkami, sa hovori o tzv. pozitivnej diskriminacii produktivnych ludi, ktori sa ich snazia vymanit s ich marazmu.
Ako pomenovat diskriminaciu heterosexualov suvislosti s homosexualmi.
Ta je predsa zjavna- len oni su zodpovedni za prezitie buducich generacii. len oni su "nuteni' starat sa o potomstvo. {vies kolko namahy aj penazi stoji vychova jedneho dietata} Keby sme vsetci boli homo.. vymreli by sme v starobe hladom lebo by sme nemali potomkov, ktori by sa o nas starali. Homo.. maju v lete starost o pekne pocasie pocas dovlenky a slovac, sice ties,... aby svietilo slnko, bol jemny piesok, cista voda,... a aby sa miesacka nepoj...kazila.

yyyno

Odoslaný - 30 máj 2008 :  19:05:39  Zobraziť profil  Pridať yyyno do zoznamu priateľov
http://search.icq.com/search/results.php?q=prekr%C3%BAten%C3%A1+pravda&ch_id=afex&search_mode=web&start=10

Slayer

Odoslaný - 30 máj 2008 :  19:40:05  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

A ako presne diskriminuju homosexuali heterosexualov?:D:D

Pôvodne zaslal Slayer - 14 máj 2008 : 17:38:30

V suvislosti s romami, ktori sa z velkej casti zivia rodinnymi pridavkami, ci socialnymi davkami, sa hovori o tzv. pozitivnej diskriminacii produktivnych ludi, ktori sa ich snazia vymanit s ich marazmu.
Ako pomenovat diskriminaciu heterosexualov suvislosti s homosexualmi.
Ta je predsa zjavna- len oni su zodpovedni za prezitie buducich generacii. len oni su "nuteni' starat sa o potomstvo. {vies kolko namahy aj penazi stoji vychova jedneho dietata} Keby sme vsetci boli homo.. vymreli by sme v starobe hladom lebo by sme nemali potomkov, ktori by sa o nas starali. Homo.. maju v lete starost o pekne pocasie pocas dovlenky a slovac, sice ties,... aby svietilo slnko, bol jemny piesok, cista voda,... a aby sa miesacka nepoj...kazila.

Pôvodne zaslal yyyno - 22 máj 2008 :  20:51:19

Neodpovedal si mi. Pytal som sa ako Ho diskriminuju He. Ti mi len hovoris ze keby vsetci...hadam si nemyslis ze ked sa to ratifikuje tak sa vsetci staneme homo?? (dufam teda ze nie)

juja

Odoslaný - 30 máj 2008 :  21:19:48  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
- napr. tým, že, ak presadia, že si budú smieť adoptovať dieťa a vychovávať ho v nevhodnom prostredí pre jeho výchovu, pretože ono potrebuje pre svoj zdravý duševný vývin vzor oboch rodičov, otca i matky, teda muža i ženy, diskriminujú takto tieto deti a na dôvažok, budú žiadať aj rodinné príspevky, ktoré by inak šli na podporu ozajstných rodín, ktoré by to napr. potrebovali. Adopciou dieťaťa sa predsa nedá správoplatniť a "zmysluplniť" takýto vzťah!
- napr. tým, že (a to platí najmä pre mužov homo.) ak presadia to, že si budú "kupovať" služby náhradných matiek, deklasujú úplne rolu ženy - matky, na úroveň výrobnej sily, vrhajúcej mláďatá, ktorá sama bude emocionálne vyprahnutou, pretože takéto "fungovanie" sa na psychike ženy silne podpíše.
- napr. tým, že sa chce postaviť ich "rodinu" na roveň riadnej rodiny, ktorá tvorí ešte stále i podľa ústavy TÚ základnú tehličku budovania riadnej zdravej spoločnosti.
- napr. tým, že týmto svojím presadením rešpektovania "ich" sexuálnej orientácie, ktorej preklasifikovanie dosiahli tak jednoduchým "iba" prehlasovaním a nie výskumom, na dokonca v podstate "normálny" vzťah, vytvorili precedens pre iné sexuálne aberácie, aby sa ich "držitelia" pousilovali o podobný vývojový proces. Čo v podstate je diskrimináciou heterosexuálnych vzťahov a manželstiev, ktoré sú dokonca obráteným spôsobom zrovnoprávňované s tými "obrátenými" sexuálnymi orientáciami.
stačí nazatiaľ, však...

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 30 máj 2008 :  21:35:27  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
s tym prvym suhlasim z casti...co sa tyka zdraveho vyvoja
s tym druhym nie, pretoze to sa deje uz teraz ked nejaka rodina nemoze mat deti a nechaju vynosit u inej zeny - je to to iste
to tretie je irelevantne, len ta to asi poburuje
s tym stvrtym nuz pri pesimistickom pohlade ano moze sa stat ze aj necrophili budu ziadat svoje

V skratke, s niecim suhlasim s niecim nie, avsak nic z toho nevidim ako diskriminaciu het. vztahu. Prve by som ked uz videl ako diskriminaciu toho dietata atd, dajme tomu tie prispevky trosku...ale prispevky dostava snad kazdy obcan tejto republiky taze ten maly zlomok je zanedbatelny...a oni zas take velke nie su - 540SK...a tych parov vela nebude, urcite sa vsetci teraz nepreorientuju, aspon ja urcite nie. Skor ma seru (pardon) tie 20korunacky u lekara - to ich zrusenie bol jeden hnusny kontraproduktivny populisticky tah a strasne vela ludi na to skocilo. No ale sak im raz ked ich budu potrebovat docvakne.
No to druhe uz vobec nie je DHV - okrem toho uz sa to davno deje, aj ked ano narastie to, je to mozne.
To tretie tiez nie je diskriminacia, skutocna rodina bude rovnako skutocnou, z jej skutocnosti nic neubudne.
To posledne takisto nie, je to len blba skutocnost, ale nie DHV.

Jedine co z toho uznavam ako ciastocnu DHV su tie pridavky, pretoze len tam nieco z normalnej rodiny ubudne tj peniaze.

juja

Odoslaný - 30 máj 2008 :  21:44:45  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Nuž, ale pohľad nás veriacich kresťanov a aj nás psychológov, ktorí sme veriaci a teda i vedecky pracujúci (nemusím to byť práve ja), je takýto a takto to bolo videné i v minulosti. Je rozdiel medzi diskrimináciou homosexuála, ako človeka, ale je rozdiel, žiadať vrámci ich nediskriminácie takéto hlboké zmeny!
A opäť dávam do pozornosti tento link: http://www.tradicnirodina.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=72
strojí zato si ho lepšie, t.j. pozornejšie prečítať

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 31 máj 2008 :  16:59:08  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:

s tym druhym nie, pretoze to sa deje uz teraz ked nejaka rodina nemoze mat deti a nechaju vynosit u inej zeny - je to to iste

Pôvodne zaslal Slayer - 30 máj 2008 :  21:35:27

Ano a je to aj rovnakym zlom voci dietatu a krestan s tym nikdy nemoze suhlasit.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 31 máj 2008 :  17:27:56  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Nevravim ze nie je. Vravim ze to nie je novinka.

juja

Odoslaný - 31 máj 2008 :  19:38:09  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
ale pôvodne si sa nepýtal na novinky, ale na to, čím homo diskriminujú hetero.

Judith

Slayer

Odoslaný - 31 máj 2008 :  20:51:41  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
No ale nie je to diskriminacia heterosexualnych parov..to uz vobec nie. Ani by som nepovedal ze diskriminacia zeny - diskriminacia nastava ked sa nedaju ine moznosti, a predsa ziaden gay pair nemoze prikazat nejakej zene nieco take. Ked sa ona rozhodne ze suhlasi, je to jej slobodne rozhodnutie.

juja

Odoslaný - 01 jún 2008 :  16:57:22  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
tu ani tak nejde o to, čo môže jeden druhému prikázať, ale o tom, kam jeden druhého môže zviesť, alebo naviesť. A ak je niekto v núdzi, dá sa nalákať, o to skôr, že málokto vysvetlí danej žene - matke, v podtate, že čo to po citovej stránke bude pre ňu obnášať! A to je svojim spôsobom zneužívanie a diskriminacácia aj v tom zmysle, že sa post ženy - rodičky - matky znehodnocuje, teda diskriminuje, oproti tej hodnote, ktorú tento vo svojej podstate má a bol mu Bohom daný od prvopočiatku!

Judith

Ales

Odoslaný - 01 jún 2008 :  17:05:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal Slayer - 30 máj 2008 : 21:35:27

Ano a je to aj rovnakym zlom voci dietatu a krestan s tym nikdy nemoze suhlasit.

Pôvodne zaslal Mato - 31 máj 2008 : 16:59:08

je rozdiel ked si dieťa adoptuješ do normalnej rodiny, tam ani nejde o to, aby dieťa vynosila ina matka, ale pre dieťa sa rodina stáva nahrádnou. Navyše aj to, že niekoho umelo oplodníš či vynosíš je zlom. a asi aj na to chcel maťo upozorniť

lenže je otázka, akú nahradu dostane dieťa v HS rodine - dostane sice noveho otca, ale ten druhý nebude matka...čiže ako keby dostalo dvoch otcov...alebo dve matky ak berieme ženy. a dieťa potrebuje obidva vzory, bez ohľadu či sa jedna o chlapca alebo o dievča.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 01 jún 2008 :  17:07:45  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
No ale nie je to diskriminacia heterosexualnych parov..to uz vobec nie. Ani by som nepovedal ze diskriminacia zeny - diskriminacia nastava ked sa nedaju ine moznosti, a predsa ziaden gay pair nemoze prikazat nejakej zene nieco take. Ked sa ona rozhodne ze suhlasi, je to jej slobodne rozhodnutie.

Pôvodne zaslal Slayer - 31 máj 2008 : 20:51:41

slobodne? ktore ty zneslobodniš nejakou finančnou čiinou protihodnotou? a ta trapi že priu tom oplodnovani nebude dochadzať k niečomu zlemu? bez ohľadu na to, či sa umelo oplodní žena, alebo je jeden z gayov "urobí" dieťa. Čo ak gay rodina bude chcieť chlapca a narodí sa dievča?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 02 jún 2008 :  10:27:54  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Ja si osobne neviem velmi predstaviť čo to je pre to dieťa ktoré má dvoch rovnakých rodičov. Ked už si uvedomuje, že existuje v normálnych rodinách otec a matka, nebude si klásť otázku, jakto že má dvoch rovnakých rodičov? Alebo sa mu bude zdať divné, že všetci v okoli maju rodičov odlišného pohlavia? A bude uvažovať - je to normálne? Som ja normálny? Vadí mi že som v takej rodine? Nevadí mi že som v takej rodine a budem taký ako môj otec a otec. Dieťa je proste nesprávne vychované, neprirodzene a môže to uňho spôsobiť pri dospievaní zmätenie, strach, odlučovanie sa od rodičov, neprijatie spoločnosťou hlavne v škole, posmech či nedobrý vplyv na ostatných.
A ešte ma napadlo na tú častú argumentáciu že v prírode je homosexualita "bežná". Je bežné alebo doslova stalo sa niekedy že by v prírode po pôrode mláďat vychovávali mláďatá okamžite dvaja samci? Alebo dve samice? VŽDY je to bud samec alebo samica alebo spoločne samec a samica. Iná kombinácia v prírode neexistuje.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 02 jún 2008 :  11:48:33  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
azuritko, ine je sex. spravanie - teda sex. pomer s rovnakým edincom a iné je výchova.
ako chlap potrebujem matku, a potrebujem vzor ženy. v určitom zmysle je pre man potrebna(ak neratam materialnu starostlivost, ktoru môže robiť aj muž) - je to proste iny druh lásky(aj keby ten isty uterák oprala mama alebo otec, verím že dieťa to vie rozlíšiť), je to matka ktorá slúži za vzor pri hľadaní partnerky, ako syn odkukavam ako sa otec správa k žene(a preberam od neho toto správanie, hoci podvedome).
ako stane sa možno že dieťa vyrasta medzi dvoma mužmi, ale nie štýlom otec a otec... proste sú určené iné vzťahy, ktoré si dieťa postupom času uvedomí: toto je otec, toto je strýko(priateľ otca, kamarát, známy, dekdo...) a žijem v takejto rodine lebo napr. matke sa niečo stalo. Samozrejme, že otec nežije HS s druhým mužom, ale žije normálne vzťahy so ženami. Takže dieťa ma ako takú možnosť vidieť to správanie. Myslím si že v tomto je dobre ked otec ide príkladom synovi, aj čo sa týka sex. ovládania sa voči ženám. A toto HS rodič dieťa nenaučí, aj ked pravda nemusí žiť promiskuitne.

Chocholoušek

Odoslaný - 25 jún 2008 :  18:31:26  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov

HOMOSEXUALITA NIE JE úchylka, nemorálnosť, ani nenormálnosť. S homosexualitou sa človek už NARODÍ, opakujem, človek sa ako homosexuál už narodí ! To znamená, že NEMOŽE sa stať, že sa staneš 100% homosexuálom uź v dospelosti. Ano, stane sa, že človek akosi neskôr zistí akej je orientácie a predtým sa "pretvaroval" za heterosexuála. Sú také prípady a nie je ich málo.

Ale treba si klásť otázku, MOŽE za to človek, že uź tak narodil? Odpoveď nechám pre každého z vás, odpovedzte si ju sami. Má v tom prípade heterosexuál PRÁVO odsudzovať homosexuála? Odpoviem si sám, NEMÁ. Homosexuál, resp. človek inej sex. orientácie je taký istý človek ako JA a VY. Môže byť dobrý, zlý, veriaci, neveriaci, dobrosrdečný, zloprajný atď atď... Poznám viacero homosexuálov a verte mi, tento názor som zastával aj predtým, ako som prvého z nich spoznal.

Kto odsudzuje homosexualitu, mal by sa najprv pozrieť seba, kto je bez chyby, nech hodí kameňom...

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 25 jún 2008 :  22:09:55  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:

HOMOSEXUALITA NIE JE úchylka, nemorálnosť, ani nenormálnosť. S homosexualitou sa človek už NARODÍ, opakujem, človek sa ako homosexuál už narodí !

Pôvodne zaslal Chocholoušek - 25 jún 2008 :  18:31:26

To je argument podobneho charakteru, ako ze pedofilny sadista nie je uchylak, ani nemoralny, ani nenormalny, lebo sa tak narodil. Alebo downov syndrom nie je choroba, lebo sa s nou clovek uz narodil.

Ak to vsak uz byva, je aj v tomto domotanom nazore kusok pravdy. Vysvetluje to aj prispevok datovany 7.4.2008 12:36:48 na prvej strane tejto temy. Kedze vsak neocakavam, ze sa niekto bude obtazovat si ho precitat, okopirujem relevantnu cast:

Zdá sa, že kňaz hovorí o múdrom rozlišovaní, ktoré používa Cirkev, keď hovorí o homosexuálnej tendencii a homosexuálnom správaní. Iba veľmi málo z ľudí, ktorí sa identifikujú ako homosexuáli, bude tvrdiť, že si to vybrali. Pretože príťažlivosť rovnakých pohlaví nie je niečo, čo si slobodne volíme, nie je sama o sebe hriechom. Neznamená to ale, že je dobré, ak sa podľa nej správame.

Nie je tu žiadne protirečenie. Alkoholici majú chorobnú túžbu po poháriku. Ľudia, čo sa prejedajú majú chorobnú túžbu po jedle. Samotné tieto túžby nie sú hriechom, ale neznamená to, že je dobré, ak sa im podriadime a budeme sa podľa nich správať.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 6 Previous Topic: Izrael - Juda či Samaria? Téma Next Topic: Chocholouskove vtipy  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06