Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Adopcia pre každého
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Antikoncepcia Téma Next Topic: GMK hviezdi koleduje si o uplny banan  

Karol Nagy

Stav: offline

Odoslaný - 15 marec 2008 :  09:22:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Karol Nagy  Pridať Karol Nagy do zoznamu priateľov
Určite si už počul-a o Adopcii na diaľku, programe medzinárodnej katolíckej charity a podobných programoch.

Pre tých, ktorí si nemôžu sami dovoliť prispievať sumou od 15,- USD do 800,- Sk mesačne sme otvorili projekt Adopcia pre každého - http://www.slovenskosvetu.estranky.sk/clanky/dialkova-adopcia/adopcia-pre-kazdeho

Môžeš sa podieľať na adopci dieťaťa v Indii aj okamžite. Príspevkom od 10,- Sk mesačne.

Karol Nagy, redaktor web stránky Katolícke médiá, http://www.katolickemedia.webzdarma.cz

Počet príspevkov: 18  ~  Člen od: 24 október 2004  ~  Posledná návšteva: 25 júl 2012 Upozorniť moderátora 

Marcelllooo

Odoslaný - 03 september 2008 :  18:06:27  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Daju sa kupit aj deti na oblicky srdce, pluca ci ine organy?

Osobne by som kupil ukazovak na lavej nohe 13-rocneho dievcatka.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 03 september 2008 :  18:10:32  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
Daju sa kupit aj deti na oblicky srdce, pluca ci ine organy?

Osobne by som kupil ukazovak na lavej nohe 13-rocneho dievcatka.

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 03 september 2008 :  18:06:27

Pil si, ci mas naopak abstak?

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 03 september 2008 :  18:26:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
Pil si, ci mas naopak abstak?

Pôvodne zaslal Mato - 03 september 2008 :  18:10:32

Tak vieš alebo nevieš zohnať ten prekliaty ukazovák?!!!

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 03 september 2008 :  21:05:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato, gmk sa zlakol že ho pedbehnem a aj ty so mnou, s počtom prispevkov....tak začal prispievať aby utiekol nam

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 05 september 2008 :  12:50:23  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov

mam otazku...ako ta to napadlo??

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 05 september 2008 :  16:03:12  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
slayer, povodne to bolo gluteus maximus k....is takže to je len poludštenie toho povodneho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 05 september 2008 :  16:11:20  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- GMK je jasny, ci uz tak alebo tak ...

- no ta jeho otazka ma nieco do seba ...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 08 september 2008 :  12:50:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
citácia:
mam otazku...ako ta to napadlo??

Pôvodne zaslal Slayer - 05 september 2008 :  12:50:23

Ááano_, Gluteus Maximus Klitoris XIV., to na znamenie, že GMK je prvý svojho mena!

Ach Ááano_, ty ten ukazovák zohnať nevieš? nuž a nesceš aspoň vyasfaltovať chodňík pri tvojom baráku?

citácia:
- GMK je jasny, ci uz tak alebo tak ...

Juj, on je vraj ešte aj prudký a hladký! Ale temný on neni lebo temný sú betonári lebo betonári chodia po špatnej strane chodňíka!

citácia:
- no ta jeho otazka ma nieco do seba ...

Pôvodne zaslal Milan - 05 september 2008 : 16:11:20

Och, nebodaj si pochopil, kam tým mierim? Čo tým sledujem? Kde som buchol klinček po hlavičke? Čo som chcel povedať? Čo bolo mojím zámerom?

Juj!

...Ale ten ukazovák by sa mi strašne hodil...

Ales

Odoslaný - 08 september 2008 :  18:35:57  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:

Ááano_, Gluteus Maximus Klitoris XIV., to na znamenie, že GMK je prvý svojho mena!

Pôvodne zaslal Marcelllooo - 08 september 2008 :  12:50:58

očuvaj, marcel z maleho mesta, ak si XIV tak nemôžeš byť logicky prvý svojho mena, to da rozum....a ked tak surne potrebuješ ukazovak, čo takto odrezať si vlastný?

Mato

Odoslaný - 08 september 2008 :  21:53:33  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
Čo tým sledujem? Kde som buchol klinček po hlavičke? Čo som chcel povedať? Čo bolo mojím zámerom?

Ono to skor vyzera, ze niekto buchol po hlavicke Teba...

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mirka24

Odoslaný - 10 september 2008 :  21:59:50  Zobraziť profil  Pridať Mirka24 do zoznamu priateľov
Boh Vam da nove srdce,plne ozajstnej lasky a sucitu...Pan Vam ukaze cestu a bude Vas viest...stavate sa Bozimi detmi a on Vasim otcom...

miss

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 47  ~  Člen od: 10 september 2008  ~  Posledná návšteva: 06 október 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timothy

Odoslaný - 20 september 2008 :  21:34:05  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: timothy  Pridať timothy do zoznamu priateľov
chlapci čo tu riešite??
nejak vas nechápem a asi ste trošku odbočili od témy...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 29  ~  Člen od: 21 júl 2008  ~  Posledná návšteva: 04 november 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 20 september 2008 :  22:07:26  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
timo, to ani chpať nemôžeš, to už su osobne veci

Milan

Odoslaný - 21 september 2008 :  19:20:34  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
Čo tým sledujem? Kde som buchol klinček po hlavičke? Čo som chcel povedať? Čo bolo mojím zámerom?

Ono to skor vyzera, ze niekto buchol po hlavicke Teba...

Pôvodne zaslal Mato - 08 september 2008 :  21:53:33

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Antikoncepcia Téma Next Topic: GMK hviezdi koleduje si o uplny banan  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06