|
Odoslaný - 19 december 2006 : 19:21:52
|
quote: Pôvodne poslal GMK Sustredme sa na druhu cast tvojho prispevku: A kto ti povedal, ze spermobanky a dokonca spermodonorstvo je dobre a spravne? Preco by mali?
A preco NIE ? :-) Co su to za otazky ? Ci je to 'dobre', alebo 'zle' ? CO je to 'dobre' a 'zle' ? A KTO ma tu odvahu to urcovat ?
Ak neplodni manzelia urobia AJ takyto pokus, je to vec ICH sukromneho a intimneho zivota. A nikto nema pravo do ICH zivota strkat svoj zvedavy a pokrytecky rypak :-)
Howgh.
|
|
|
|
Odoslaný - 19 december 2006 : 19:24:07
|
quote: Pôvodne poslal pavelba
Cit: nie je to tema kde treba moc premyslat.
A toto ma teda fakt zarazilo... kredo nie je tema, kde treba premyslat? Duchovný život nie je téma, kde treba premýšlať? Alebo konkrétne táto téma, nie tá, kde treba premýšlať?
Načo píšeš? Len tak ala maniak? Len aby som sa vyjadril? Kde premýšlaš? V téme o logike, matike a diferenciáloch? Vo viere nie?
Je len spravne, ked premyslas o SVOJOM duchovnom zivote :-)
|
|
|
|
Odoslaný - 19 december 2006 : 23:47:11
|
quote: Pôvodne poslal legionar
quote: Pôvodne poslal GMK Sustredme sa na druhu cast tvojho prispevku: A kto ti povedal, ze spermobanky a dokonca spermodonorstvo je dobre a spravne? Preco by mali?
A preco NIE ? :-) Co su to za otazky ? Ci je to 'dobre', alebo 'zle' ? CO je to 'dobre' a 'zle' ? A KTO ma tu odvahu to urcovat ?
Ak neplodni manzelia urobia AJ takyto pokus, je to vec ICH sukromneho a intimneho zivota. A nikto nema pravo do ICH zivota strkat svoj zvedavy a pokrytecky rypak :-)
Howgh.
Možná, pokud by neexistoval Bůh, by nebylo jasné, jestli je to dobré nebo špatné. Pokud v Boha nevěříš, tak proč do toho strkáš svůj "pokrytecký rypák" Ty? potom si přece každý může stkat co chce kam chce, a tobě to může být jedno. |
rad.ek |
|
|
|
Odoslaný - 20 december 2006 : 00:42:33
|
quote: Pôvodne poslal legionar A preco NIE ?
To sme tu uz uviedli, ale mozeme zopakovat: Lebo upieraju pravo umelemu dietatu pravo na prirodzeny vznik.
quote: CO je to 'dobre' a 'zle' ? A KTO ma tu odvahu to urcovat ?
Jeden sa nasiel a spravil to celkom jasne. Bol to Boh.
Aj my si mozeme pomoct istym systemom. Pokial nieco porusuje prava ineho, je to 'zle'.
quote: Ak neplodni manzelia urobia AJ takyto pokus, je to vec ICH sukromneho a intimneho zivota. A nikto nema pravo do ICH zivota strkat svoj zvedavy a pokrytecky rypak.
Omyl. Nie je to ves ICH sukromneho a intimneho zivota, je to vec minimalne nasledovnej trojice: otec, mama a dieta. A kedze sa hrabu do zivota niekoho tretieho za ucelom svojho vlastneho uspokojenia je minimalne potencialne riziko poskodenia prav tohoto tretieho subjektu. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 december 2006 : 08:22:44
|
quote: Pôvodne poslal GMK Lebo upieraju pravo umelemu dietatu pravo na prirodzeny vznik.
Umelemu ??? Na tom dietati nebude umela ani jedna molekula !
quote: Pôvodne poslal GMK Jeden sa nasiel a spravil to celkom jasne. Bol to Boh.
 1. To je ale iba domnienka 2. Nemyslim, ze by som v Pisme cital o zakaze darovania spermii. NAOPAK - cital som, ako Sarah PRIVIEDLA muzovi KONKUBINU, aby 'jeho rod nevyhynul' :-))) A prenos tych spermii do konkubiny URCITE nebol 'umely' !!! Tak kto je tu pokrytec ?
quote: Pôvodne poslal GMK Aj my si mozeme pomoct istym systemom. Pokial nieco porusuje prava ineho, je to 'zle'.
Ake prava ? Tie, co si zadefinoval TY ? Ja tam ziadne prava tretieho subjektu pri tom ukone nevidim.
quote: Pôvodne poslal GMK Omyl. Nie je to ves ICH sukromneho a intimneho zivota, je to vec minimalne nasledovnej trojice: otec, mama a dieta. A kedze sa hrabu do zivota niekoho tretieho za ucelom svojho vlastneho uspokojenia je minimalne potencialne riziko poskodenia prav tohoto tretieho subjektu.
Mas divne myslenie. Oni sa k tomu dietatu nehrabu len pre svoje potesenie. Ludom je to DANE ! A kto im to dal ??? NO ? Porozyslaj trochu :-) "Chodte a mnozte sa !" (Nie je povedane, ze nesmiete pouzit svoj rozum na to, aby ste si pri plneni tohoto mojho zelania pomahli) Takze ti manzelia iba zo vsetkych sil PLNIA BOZIE ZELANIE.
|
|
|
|
Odoslaný - 20 december 2006 : 08:50:40
|
quote: Pôvodne poslal legionar
Umelemu ??? Na tom dietati nebude umela ani jedna molekula
Cháp - neprirodzenému.
quote: je ale iba domnienka
Pre Teba. Pre mňa je existencia Boha fakt. Nehovor za druhých.
quote: Nemyslim, ze by som v Pisme cital o zakaze darovania spermii. NAOPAK - cital som, ako Sarah PRIVIEDLA muzovi KONKUBINU, aby 'jeho rod nevyhynul' :-))) A prenos tych spermii do konkubiny URCITE nebol 'umely' !!! Tak kto je tu pokrytec ?
Abrahám ich nikomu nedaroval, boli stále jeho, aj Izmael bol jeho vlastný syn. Ak by neskôr nemal syna s vlastnou ženou, bol by Izmael právoplatným potomkom a dedičom Abraháma. Prečo vyhnal Hagaru a Izmaela, je tam vysvetlené. Osobne som z toho nemal dobrý pocit. |
Nedomnievajte sa, že som prišiel dať pokoj na zem; neprišiel som dať pokoj, ale meč. (Matúš 10:34) |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 746 ~
Člen od: 24 október 2006 ~
Posledná návšteva: 31 máj 2007
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 december 2006 : 09:21:44
|
quote: Pôvodne poslal legionar Umelemu ??? Na tom dietati nebude umela ani jedna molekula !
Na umelych vitaminoch nie je umely ani jeden atom a predsa su prirodne vitaminy kvalitativne odlisne od syntetickych.
Taketo dieta vznikne umelym oplodnenim a teda ho nazyvam umelym.
quote: 1. To je ale iba domnienka
Jéjdanenky, zase dalsi amater, co tu ide plakat na nespravnom hrobe.
quote: 2. Nemyslim, ze by som v Pisme cital o zakaze darovania spermii. NAOPAK - cital som, ako Sarah PRIVIEDLA muzovi KONKUBINU, aby 'jeho rod nevyhynul'
Ano, Pismo je castym usvedcovatelom nespravneho konania. Nekompromisne popisuje nespravne konanie i u apostolov.
quote: Ake prava?
Prava dietata, ktore vznikne z takehoto ukonu. Dosledkom spominaneho ukonu je vznik tretieho subjektu s pravami a narokmi, ktore su mu (minimalne potencialne) upierane.
quote: Mas divne myslenie. Oni sa k tomu dietatu nehrabu len pre svoje potesenie.
A preco teda? Objasni mi to trosku.
quote: Ludom je to DANE! A kto im to dal ??? NO ? Porozyslaj trochu :-) "Chodte a mnozte sa !" (Nie je povedane, ze nesmiete pouzit svoj rozum na to, aby ste si pri plneni tohoto mojho zelania pomahli) Takze ti manzelia iba zo vsetkych sil PLNIA BOZIE ZELANIE.
Spominal som to uz v inej teme: jednotlive parcialne informacie v podstate aj pravdive, celkova komunikacia (teraz citovany odstavec) podvod. Nemienim ti pristat na podvodnu komunikaciu. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 december 2006 : 10:08:46
|
GMK: Nemyslim si, ze som 'amater' :-) Takze, ak iba na zaklade svojich domnienok dokazes ineho oznacit za 'amatera', dobreho to o Tebe vela nesvedci. ;-)
Ake pravo je upierane tomu dietatu ? Je predsa milovane a ocakavane. Dokonca su mu prinasane zo strany matky aj urcite obety este pred narodenim.
Zaver z komunikacie je jasny: Nemienis sa bavit o niecom, o com sa nechces bavit. Aj keby to bola pravda pravduca :-) Ak je Biblia Pismo SVATE, musia platit aj jej 'parcialne pravdy'. Inak je degradovane na uroven 'paragrafov', ktore sa daju krutit, ako sa komu ZACHCE. Je potom velmi usmevne, ako lahko dokazes slova samotneho Boha oznacit za podvod.
Laco: Pokial viem, FAKT je nieco ineho ...
Preco nehovoris o SARAH ? Ona nie je clovek ? Abraham PRETIAHOL konkubinu a mal s nou dieta ! To je FAKT. A bol pozehnany Bohom, stal sa 'otcom narodov'. To je tiez FAKT. Z tychto dvoch faktov usudzujem, ze Bohu to NEVADILO. Tak ako mu moze vadit, ked dvaja MANZELIA chcu vychovat dieta, co aj pomocou darovanych spermii, dokonca BEZ pouzitia cudzolozstva ??? Bude to urcite vlastne dieta MATKY, tak ako to bolo vlastne Abrahamovo dieta !
A otec bude PRESNE v pozicii sv. Jozefa :-)
|
|
|
|
Odoslaný - 20 december 2006 : 13:12:05
|
quote: Pôvodne poslal legionar Nemyslim si, ze som 'amater'
Som presvedceny, ze si amater.
quote: Takze, ak iba na zaklade svojich domnienok dokazes ineho oznacit za 'amatera', dobreho to o Tebe vela nesvedci.
Pre ukludnenie tvojho nepokoja, za amatera som ta neoznacil iba na zaklade svojich domnienok.
quote: Ake pravo je upierane tomu dietatu ? Je predsa milovane a ocakavane. Dokonca su mu prinasane zo strany matky aj urcite obety este pred narodenim.
Zrejme ti budem musiet znova zopakovat upiozornenie, ze nemienim pristat na sposob pseudointelektualskych sofizmom. Ale kedze ti mohli uniknut niektore temy, odporucam ti zamysliet sa nad nasledovnou myslienkou: "Termin 'milujem ta' ma dva vyznamy. Jeden je, ze k druhemu cloveku prechovavame uslachtile city a lasku, prejavujucu sa v snahe o rozvoj vztahu, o sebobetovanie sa pre druheho. Ten isty termin vsak aj oznacuje objekt, ktory mi chuti. Milujem jahodovy dzem, milujem jazdu autom."
V pripade umeleho dietata sa jedna o uspokojovanie si vlastnych emocnych potrieb prostrednictvom ineho.
quote: Ak je Biblia Pismo SVATE, musia platit aj jej 'parcialne pravdy'. Inak je degradovane na uroven 'paragrafov', ktore sa daju krutit, ako sa komu ZACHCE. Je potom velmi usmevne, ako lahko dokazes slova samotneho Boha oznacit za podvod.
Tak ako ked derivujes vektorovu funkciu, vysledkom nie je derivacia jednotlivych zloziek, ale Hessova matica, tak aj v pripade informacnej analyzy nie je taketo konstatovanie, ako si uviedol, pravdive.
quote: Preco nehovoris o SARAH ?
A preco nehovorime o tom, co povedala o svojom cine sama Sara: Vtedy povedala Sarai Abramovi: "Na mojej krivde máš aj ty účasť.
quote: Abraham PRETIAHOL konkubinu a mal s nou dieta ! To je FAKT.
Uvedene tvrdenie je nepravdive. Schvalne, ci najdes chybu.
quote: A bol pozehnany Bohom, stal sa 'otcom narodov'. To je tiez FAKT.
Otcom narodov sa vsak stal z ineho dovodu. Schvalne, ci ho najdes.
quote: Z tychto dvoch faktov usudzujem, ze Bohu to NEVADILO.
Cim potvrdzujes spravnost mojej uvahy z pred troch odstavcov o Hessovej matici a komplikovanosti informacnej analyzy.
Alebo ze by ti naozaj islo len o pseudointelektualske sofizmy a prekrucanie? V takomto pripade si vsak nenarazil na zivnu podu.
V oboch pripadoch ti, v suvislosti s Abramom, odporucam precitat Genezis. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|